Forum » Programska oprema » program za knjižnico filmov
program za knjižnico filmov
chrispy ::
No stvar je sledeča, ker imam na disku veliko filmov/serij sem neuspešno iskal na netu program ki bi deloval kakor knjižnica teh filmov.
nekaj funkcij ki bi jih rad videl:
-delitev na filme/serije
-sortiranje filmov po abecedi
-morda da bi še cover bil dodan zraven (da ga program poišče sam)
to so te glavne stvari ki jih iščem
bonus bi bil potem še:
-program bi dobil na spletu opis filma, glavne igralce itd
-sortiranje filmov glede na igralce v filmu
-možna ocena filma, ter da sam dodam opis k filmu.
Do zdaj sem uporabljal kar torrent za take stvari saj sem lahko določil po zvezdicah kvaliteto filma, tudi našel sem ga hitro, saj sem lahko sortiral po abecedi. Ampak pač zdaj ko sem formatiral se je tudi tole porazgubilo, zato bi mi tak program kakor sem ga zgoraj opisal prišel zelo prav.
Torej svetuje kdo kaj???
V program lahko ročno vpisujem filme, še raje pa bi videl da bi mi jih sam poiskal (mam nametane po 3 diskih)
nekaj takega kakor je ANT Movie Catalog, samo da mi upošteva filme ki jih imam na disku.
nekaj funkcij ki bi jih rad videl:
-delitev na filme/serije
-sortiranje filmov po abecedi
-morda da bi še cover bil dodan zraven (da ga program poišče sam)
to so te glavne stvari ki jih iščem
bonus bi bil potem še:
-program bi dobil na spletu opis filma, glavne igralce itd
-sortiranje filmov glede na igralce v filmu
-možna ocena filma, ter da sam dodam opis k filmu.
Do zdaj sem uporabljal kar torrent za take stvari saj sem lahko določil po zvezdicah kvaliteto filma, tudi našel sem ga hitro, saj sem lahko sortiral po abecedi. Ampak pač zdaj ko sem formatiral se je tudi tole porazgubilo, zato bi mi tak program kakor sem ga zgoraj opisal prišel zelo prav.
Torej svetuje kdo kaj???
V program lahko ročno vpisujem filme, še raje pa bi videl da bi mi jih sam poiskal (mam nametane po 3 diskih)
nekaj takega kakor je ANT Movie Catalog, samo da mi upošteva filme ki jih imam na disku.
chrispy ::
hvala, xbmc je program ki sem ga rabil :)
edino kar me moti je to da je full screen pa da ma nek svoj predvajalnik, kater mi ni ravno všeč (slaba kvaliteta slike)
tko da če kdo še kaj pozna naj le napiše sem :)
edino kar me moti je to da je full screen pa da ma nek svoj predvajalnik, kater mi ni ravno všeč (slaba kvaliteta slike)
tko da če kdo še kaj pozna naj le napiše sem :)
zee ::
Plex ?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109808 (14412) | Morison |
» | XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 171269 (10109) | kiFni |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 57969 (34694) | Netrunner |
» | Chromecast SDK je na voljo javnostiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17095 (14487) | PrimozR |
» | Boxee Box prihaja! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13654 (11365) | Spock83 |