» »

outlook 2010

outlook 2010

frulz ::

Kot privzeto aplikacijo za službeno e-pošto uporabljam Outlook 2010. Svoje poštne račune imamo odprte pri SiOL-u, tam pa sedaj zaradi varnosti poslovnih uporabnikov uvajajo dodatne nastavitve na uporabniških računih (nastavlja se natančen port, skozi katerega potem poteka ta del omrežnega prometa, kar omogoča lažje filtriranje neželene pošte in identifikacijo morebitnih virusov). Te nastavitve je potrebno v Outlooku narediti skozi dodatno okno (Datoteka -> Informacije -> Nastavitve računa -> zavihek E-pošta -> Spremeni). V tem oknu je desno spodaj gumb Dodatne nastavitve, skozi katere dostopiš do možnosti, ki jih je potrebno nastaviti po novi siolovi varnostni politiki. Problem pri meni je v tem, da tega gumba v nastavitvenem oknu sploh ne vidim, ker je velikost pisave za vse napise v oknu prevelika, pa še boldana za povrh, zato je pogovorno okno na desni strani odrezano brez možnosti razširitve. Tega sicer sploh ne bi vedel, vendar sem na drugih računalnikih lahko prišel do te nastavitve, na svojem pa ne. Iskal sem po vseh mogočih nastavitvah, pa nikakor ne ugotovim, kje bi to lahko spremenil. Je to potrebno nastavitit znotraj Outlooka ali se to morebiti nastavlja skozi nastavitve za Windowse (uporabljam Win 7)? Problem je v tem, da odhajajoča pošta že ne funkcionira več, tako da moram delati preko spletnega vmesnika, ki pa še približno ni user friendly, pa še zgodovine nimam na dosegu roke, kar mi je že velikokrat prav prišlo. Prosim torej za kakšen namig, kje bi lahko spremenil velikost in tip pisave za napise v nastavitvenem oknu, za kar se vnaprej zahvaljujem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375275879 (20810) Matko
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015644 (9619) ...:TOMI:...
»

Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
19748771 (41744) Bistri007
»

Opera še vedno nezadovoljna z Microsoftom

Oddelek: Novice / Brskalniki
437283 (5635) Icematxyz
»

[Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
17110379 (6301) BlueRunner

Več podobnih tem