Forum » Programska oprema » Poštni odjemalci
Poštni odjemalci
bombacina ::
Zanima me katere postne odjemalce uporabljate, outlooka mam dost.
Hvala
Hvala
- spremenil: bluefish ()
bombacina ::
The bat! vem da nima antispama ali pa ga uvozi od norton antispam programa, ka drugi to imajo!
Hvala
Hvala
krho ::
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
iration ::
PocoMail mi ustreza, če so pa drugi boljš pa ne vem.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
largie ::
bombacina: uradne in neuradne mozilla&co builde najdeš na mozillazine forumih, kjer ponavadi tudi izveš za popravljene in obstoječe hrošče določene nightly verzije.
jype ::
Outlook (tudi express) je nevaren ze ene 3 leta. Popravili niso se nobenega kriticnega buga. Berite bugtraq (http://www.securityfocus.com/). Vsekakor se je izkazalo da ima Microsoft prav, da ne odpravlja bugov v Outlooku, saj uporabniki sami od sebe pozenejo virus, ce jim je poslan. Virusom sploh ni treba izrabljati lukenj v IE rendering modulu.
Jaz sem nad dobrimi odjemalci obupal. Ne obstajajo. Malo pomagam pri Thunderbirdu, vendar je se vedno precej v povojih. Resna podpora vecim identitetam ne obstaja v uporabni obliki (razen ce sami pisete konfiguracijske datoteke), pa na MacOS X se prepogosto vsuje, pa zelo zakomplicirano ga je ucinkovito upravljat s tipkovnico. Prijeten feature so seveda Junk mail filtri, a sam jih ne potrebujem.
Uporabljam KMail, ki je trenutno dalec najboljsi, vendar ima en resen minus zame: ne dela brez X11. Drugi resen minus je zakompliciran postopek usposabljanja S/MIME. Razen tega nima minusov - IMAP dela hitro in zanesljivo, vse se da sofirat s tipkovnico, virus je prakticno nemogoce napisat zanj (reden auditing kode, resen odnos razvijalcev do varnosti).
Jaz sem nad dobrimi odjemalci obupal. Ne obstajajo. Malo pomagam pri Thunderbirdu, vendar je se vedno precej v povojih. Resna podpora vecim identitetam ne obstaja v uporabni obliki (razen ce sami pisete konfiguracijske datoteke), pa na MacOS X se prepogosto vsuje, pa zelo zakomplicirano ga je ucinkovito upravljat s tipkovnico. Prijeten feature so seveda Junk mail filtri, a sam jih ne potrebujem.
Uporabljam KMail, ki je trenutno dalec najboljsi, vendar ima en resen minus zame: ne dela brez X11. Drugi resen minus je zakompliciran postopek usposabljanja S/MIME. Razen tega nima minusov - IMAP dela hitro in zanesljivo, vse se da sofirat s tipkovnico, virus je prakticno nemogoce napisat zanj (reden auditing kode, resen odnos razvijalcev do varnosti).
Poldi112 ::
Sem presaltal na Mozillo. Eudora mi je bila bolj vsec. Evolution tudi. Ampak Mozilla dela v win in linux, kar je bilo odlocilno. Ima pa za moje pojme blazno neumne bliznjice. Vem da zato da jo lahko klices iz browserja a vseeno.
MasterMind ::
No zdej sm jst prešaltu na KMail . (Thunderbird ni dober v Linuxu... Linke hoče zdownloadat namesto, da bi jih odprl z firefoxom)
TechFreak ::
Mene pa zanima kot ex uporabnika incredimaila, kako v thunderbirda importirat sporočila ki jih incredimail spravi v .rar paketek.
Bi se pa naprej uporabljal incredija ce bi se dalo registrirat...
lp
Bi se pa naprej uporabljal incredija ce bi se dalo registrirat...
lp
Microsoft ::
Jst pa uporablam kr Outlook. Sam pa nevem, kak naj omogocim, da bom lahka ofnu .exe fajle. Mi jih kr automatsko prepove uporablat. :(
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
nicjasno ::
tools > options > security > "disable the opening of potentialy unsafe attachments"
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
Gost ::
Poštni predal imam pri Siolu in dva računalnika. Imam alias oz. psevdonim in me zanima kako v Outlook Express 6 nastaviš (s pomočjo filtrov), da ti na enem računalniku pobere pošto iz glavnega naslova (glavni_naslov@siol.net), pošto za psevdonim (psevdonim@siol.com) pa ti pusti na predalu, da jo bo kasneje dobil 2. računalnik.
Če se komu zljubi malce razpisati, najlepša hvala.
Če se komu zljubi malce razpisati, najlepša hvala.
Tero ::
Meni osebno se pa zdi najboljse uporabit webmail. Recimo kaki free provider ali pa kake veze. Tudi moj ISP ima webmail
Tak tako je še najbolj varno. In tudi moderni vmesniki so ker precej intuitivni in lahki za uporabo.
Tak tako je še najbolj varno. In tudi moderni vmesniki so ker precej intuitivni in lahki za uporabo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namensko orodje za e-pošto?Oddelek: Omrežja in internet | 3122 (1146) | Invictus |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19304 (15692) | MrStein |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10273 (7698) | [BISI] |
» | Kateri program za pobiranje E-mailovOddelek: Programska oprema | 2928 (2426) | opeter |
» | Mozilla Thunderbird 1.5Oddelek: Novice / Brskalniki | 6921 (5161) | krho |