Forum » Zvok in slika » TV-out, S-Video --> scart slika
TV-out, S-Video --> scart slika
Skipper ::
Za lastnike nvidiinih grafikulj obstaja resitev da za tiste nesrecneze ki nimajo s-videa na tv-ju en program pretvori crno-belo sliko v barvno.
A kdo pozna podoben program za ATI-jeve Radeon kartice ??
Ce bo kdo kk pameten link dau bom js tut postal link za nvidiino stran.
TNX
A kdo pozna podoben program za ATI-jeve Radeon kartice ??
Ce bo kdo kk pameten link dau bom js tut postal link za nvidiino stran.
TNX
- premaknil: V-i-p ()
Frgazor ::
radeon da tudi sam od sebe ven cisto lepo barvno sliko ;) aja, ce nimas s-video prikljucka na tv-ju si pa kupi adapter iz s-video na cinch.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Frgazor ()
mam adapter za scart, kar naj bi dalo se lepso sliko, sam ta slika je crno/bela !!!
za geForce obstaja program, ki jo naredi barvno!!
a za ati-je tut???
za geForce obstaja program, ki jo naredi barvno!!
a za ati-je tut???
Dusko ::
A mi prosim poveste kiri je ta program ,ker mam to smolo da sn nastavil vse format na pal b ali pal g in mam tudi samo črno belo sliko.A mi lahko dko prosim pove kateri program za geforce ti spremeni črnobelo sliko v barvno?
Aspirinix ::
Vlčasih je problem tudi s pretvornikom chinch/s-video na scart. Imel sem pred kratkim tri komade od katerih je pravilno delal samo eden (na žalost zadnji).
Na zalost ni v drajverjih.
Pa fora je se ta, da tv nima cinch/RCA prikljucka ko je tk star. Samo scart pa antenski prikljucek.
Pa fora je se ta, da tv nima cinch/RCA prikljucka ko je tk star. Samo scart pa antenski prikljucek.
WiseBear ::
Pa sej mamo skoraj vsi samo scart priključke na tvju. zato pa obstajajo scart adapterji(sta dve različici: IN ter OUT. za tv out rabiš IN). črnobela slika pa je pri meni nastala, ker ni bil pravi adapter iz s-video na činč(kupil sem ga v eni trgovini). potem mi je pa en frend dal adapter, ki ga je dobil zraven ene atijeve kartice in je vse delalo kot namazano.
LP
LP
Mam scart adapter z IN in OUT in brez skrbi da sem vse prav nastimo. Problem je v tem da scart sploh ne posilja barve.
Drugace pravijo tukaj !!
bom sprobal ta konverter pa vam sporocim ce dela !
Drugace pravijo tukaj !!
bom sprobal ta konverter pa vam sporocim ce dela !
speedy ::
Kaj pa, če bi imel imel S-Video----->S-video in na Scart razdelilcu S-video vhod-S-video ima štiri konektorje, cinch pa samo dva?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: speedy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585379 (24708) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8525 (7920) | opeter |
» | Povezava S-VIDEO na TV (antenski priklop)Oddelek: Zvok in slika | 2359 (2169) | danix1 |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3308 (2841) | romario |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2132 (1795) | Hevidi |