Forum » Pomoč in nasveti » Kje in kako na spletu dobiti znanstvene knjige?
Kje in kako na spletu dobiti znanstvene knjige?

Junfr ::
Predvsem družboslovne in humanistične?
Zastonj seveda.
Na torrentih je ogromno, a kmalu ugotoviš, da niti ni veliko, predvsem ničesar kar iščeš.
Kad network? Kje drugje? Spletni arhivi? Podatkovne baze univerz?
Hvala.
Zastonj seveda.
Na torrentih je ogromno, a kmalu ugotoviš, da niti ni veliko, predvsem ničesar kar iščeš.
Kad network? Kje drugje? Spletni arhivi? Podatkovne baze univerz?
Hvala.
- spremenilo: Junfr ()

A je tako težko zaviti v knjižnico?
Da, sploh v času podgane na kablu :) Da ne omenjam količine knjig, ki bi jih bilo treba poskenirati ...
Plus tega kobis ma velik, vse pa ne. Ah, naslednji prosim ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Junfr ()

panteist ::
Sem že mislil odgovoriti, sam sem opazil, da se nisva ravno razumela glede "znanosti" :-)

panteist ::
Moja baza 7GB knjig (vsaj 600+) o kvantni elektrodinamiki in podobnih zabavnih temah ti verjetno ne bi dosti pomagala :)
Sicer se mi pa zdi, da sprašuješ po nelegalnih načinih, kar pa se na Slo-Tech ne podpira.
Sicer se mi pa zdi, da sprašuješ po nelegalnih načinih, kar pa se na Slo-Tech ne podpira.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: panteist ()

Cold1 ::
Počakaj da se razne e-knjigarne (oddelek s knjigami v iTunes, iBooks ipd.) malce bolj uveljavijo, pa bodo vse te knjige na voljo tam, po možnosti zastonj, kot so nekatere že sedaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umik magistrske naloge iz googla (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19021 (13265) | StarMafijec |
» | Švedska, ki se pridružuje boju za odprto znanost, odslovila Elsevier (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 28159 (24514) | poweroff |
» | Knjige v slovenščiniOddelek: Programiranje | 2299 (1739) | xtpwn |
» | Laži v znanosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 33331 (27716) | phuntaox |
» | Amazon prodal več elektronskih knjig kakor tiskanih s trdimi platnicami (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 53435 (50717) | AgiZ |