Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri gledanju slik
Težava pri gledanju slik
WIngs ::
Živjo,
nekaj časa nazaj mi je, ko sem odprl sliko, javil program Pregledovalnik fotografij sistema Windows, da ne more prikazati te slike, ker računalniku morda ni na voljo dovolj pomnilnika in da naj zaprem par programov, ter sprostim nekaj prostora na trdem disku in poskusim znova. Problem je ta, da se mi to vedno pojavlja in ne morem odpreti nobene slike, čeprav je prostora vsaj 50GB, računalnik je tudi močan, skratka vse je tip top. In mi še kar naprej to javlja... Mogoče ima kdo rešitev?
Poskusil sem ti tudi ponovno naložiti gor Win Essentials ampak mi še kar javlja to napako...
hvala vnaprej za pomoč.
nekaj časa nazaj mi je, ko sem odprl sliko, javil program Pregledovalnik fotografij sistema Windows, da ne more prikazati te slike, ker računalniku morda ni na voljo dovolj pomnilnika in da naj zaprem par programov, ter sprostim nekaj prostora na trdem disku in poskusim znova. Problem je ta, da se mi to vedno pojavlja in ne morem odpreti nobene slike, čeprav je prostora vsaj 50GB, računalnik je tudi močan, skratka vse je tip top. In mi še kar naprej to javlja... Mogoče ima kdo rešitev?
Poskusil sem ti tudi ponovno naložiti gor Win Essentials ampak mi še kar javlja to napako...
hvala vnaprej za pomoč.
Cold1 ::
Hmmm, morda bi pomagalo, če bi preimenoval mapo v katero tale pregledovalnik shranjuje svoje nastavitve in podatke, kot so predogledi slik (s čimer bi onemogočil dostop do očitno okvarjenih nastavite ali stanja tega programa).
Mape, ki te zanimajo, so:
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Microsoft\Windows Photo Gallery
C:\Users\Uporabnik\AppData\Roaming\Microsoft\Windows Photo Viewer
ter, če uporabljaš Fotogalerijo Windows Live:
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Photo Gallery
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Windows Live
(Pazi, tale zadnja mapa vsebuje nastavitve, ipd, za vse programe iz paketa Live, raje pusti pri miru, če računaš na pravilno delovanje kakega drugega od teh programov, recimo Pošte.)
--------------------------------------
Alternativno pa lahko preprosto uporabiš kak drug, boljši, pregledovalec slik. Recimo Honey View.
Preberi, in poglej, si tu:
https://slo-tech.com/forum/t534184/p371...
Mape, ki te zanimajo, so:
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Microsoft\Windows Photo Gallery
C:\Users\Uporabnik\AppData\Roaming\Microsoft\Windows Photo Viewer
ter, če uporabljaš Fotogalerijo Windows Live:
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Photo Gallery
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Windows Live
(Pazi, tale zadnja mapa vsebuje nastavitve, ipd, za vse programe iz paketa Live, raje pusti pri miru, če računaš na pravilno delovanje kakega drugega od teh programov, recimo Pošte.)
--------------------------------------
Alternativno pa lahko preprosto uporabiš kak drug, boljši, pregledovalec slik. Recimo Honey View.
Preberi, in poglej, si tu:
https://slo-tech.com/forum/t534184/p371...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1820 (1094) | nokia6310 |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3510 (2665) | Baja |
» | Word 2007Oddelek: Programska oprema | 745 (711) | Duhec |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2919 (2475) | bluefish |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4051 (3831) | opeter |