Forum » Konzole » XBOX 360 install game problem
XBOX 360 install game problem
listje123 ::
Doma imam xbox 360 jasper in ker hočem da se laser čim manj obrabi sem uporabil funkcijo install game ki naj bi igro namestila na trdi disk.
Igro sem pač inštaleral in zagnal, samo igre ne moreš zagnati brez dvdja.
Samo ne gre mi v glavo, tudi ko je igra inštalerana na xbox se celi čas ko igram še vedno vrti dvd.
Ali je to normalno?
Igro sem pač inštaleral in zagnal, samo igre ne moreš zagnati brez dvdja.
Samo ne gre mi v glavo, tudi ko je igra inštalerana na xbox se celi čas ko igram še vedno vrti dvd.
Ali je to normalno?
- spremenil: listje123 ()
xCore ::
zagon igre je vedno iz dvdja potem pa bi se moral dvd ustavit in igra laufa iz diska.
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Keyser Soze ::
Saj ga ne vrti cel čas igre?
Vsaj jaz ga ne slišim. Na začetku ga zarola, da preveri če imaš original plošček pri sebi. Potem pa po par minutah utihne.
Vsaj jaz ga ne slišim. Na začetku ga zarola, da preveri če imaš original plošček pri sebi. Potem pa po par minutah utihne.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 171236 (10076) | kiFni |
⊘ | xbox360 odklep-iXtreme 1.7 sploh obstaja?Oddelek: Konzole | 2547 (2062) | Mavrik |
» | PS3 Slim povečal prodajoOddelek: Novice / Igre | 5472 (4187) | BigFoot |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118651 (60161) | Mavrik |
» | Vse o High Definition + xbox 360 HD DVD review (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8855 (6430) | trdoreh |