Forum » Pomoč in nasveti » Tv out problem?
Tv out problem?
alien_frik ::
Lep pozdrav. Imam tezave z leadtekom GF4 4200 128MB 8x AGP in imam probleme z izhodom slike. ne v WIN XP in ne v WIN98 ne morem spraviti iz računalnika slike na TV. Pa imam pravilno priklopljen skart. Kar je najbolj cudno je da ne morem niti v nview preklopiti da bi kloniral sliko niti TV mi ne najde. Kaj bi bilo narobe? Hvala ze vnaprej!!
Dodatek by V-i-p:
Pravila:
4. člen
Prepovedana je pretirana uporaba VELIKIH črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH črk.
Dodatek by V-i-p:
Pravila:
4. člen
Prepovedana je pretirana uporaba VELIKIH črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH črk.
- spremenil: Gandalfar ()
Pes ::
Sam imam identicno kartico in sem z njo zelo happy . Poskusi s programom TV Tool ... nview tudi mene vcasih zajebava.
Blup ::
A maš na kartici S-VIDEO izhod in pol adapter na kompozitnega? mogoče ni pravi adapter?!?
Blup
Blup
bocco ::
Imam isti problem, s tem da je kartica od Inno. Hecno je že, ker je stara gf kartica pokazala sliko tako na monitorju in na Tv-ju takoj, ko si vžgal računalnik, pri tej pa je popolna tema.
Do slike sicer pridem, če določim kot output device TV. Slika je potem na TV-ju normalna. Izgine pa z monitorja.
Opcija Clone je osenčena in je ni možno vključiti. Kakšna ideja? Sumim, da zadeva ni strojno podprta, saj sem poskusil tudi z novejšimi gonilniki.
Do slike sicer pridem, če določim kot output device TV. Slika je potem na TV-ju normalna. Izgine pa z monitorja.
Opcija Clone je osenčena in je ni možno vključiti. Kakšna ideja? Sumim, da zadeva ni strojno podprta, saj sem poskusil tudi z novejšimi gonilniki.
pezo ::
Mene je tudi to ebalo in me vsakič , kadar posodabljam driverje. Zato imam shranjenega starega Detonator XP 28.32 !! Ta je zadnji, ki ne povzroča težav ali pa ne komplicira pri klon view.
Vsi novejši Detonatorji ebajo.
Vsi novejši Detonatorji ebajo.
urkoman ::
A je komu od uporabnikov GFX kartic s TV-outom, crknil TVout?
Jest nikakor ne morem spraviti slike na Televizjo, kar mi je 2 leti normalno delalo!
Detonatorji pa 41.0
Lp URko
Jest nikakor ne morem spraviti slike na Televizjo, kar mi je 2 leti normalno delalo!
Detonatorji pa 41.0
Lp URko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585466 (24795) | Dominator |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18930 (12446) | Ursus |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1753 (1430) | BetMaN |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6229 (5134) | bbobst |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2208 (1708) | Kawl6 |