Forum » Loža » referendum o slo zeleznicah pa telekomunikacijah
referendum o slo zeleznicah pa telekomunikacijah
nuclear ::
Sam neki ne, k ste vsi tak pametni!!! Za železnice ste moral obkrožit ZA tisti k ste hotl da so ostale v državni lasti in da niso šle v več delov... Mimgrede,ne... Mi smo volil ZA da ostanejo kot enotne v državni lasti, pa še delavcev ne bojo odpuščal, sam se vidi da eni niso mel pojma ko so voll, pa so kr PROTI dal, se pravi proti da bi železnice ostale enotne!!! Zej ko je bla tak mala razlika, a bo to pol drug krog še al je vse odločen, al je blo premal udeleženih pa bojo moral ponovit referendum v zvezi z železnicami??
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
ahac ::
Jordan: SŽ ima očitno preveč zaposljenih in odpustit jih bo treba, če hočejo preživet.. pol je pa vseen če so privat ali državne... v enem kosu ali v desetih..
tko kot je zdaj samo jamrajo, da ni denarja.. pa ne poskrbijo za to, da bi ga kaj bilo.. št. vlakov zmanjšujejo.. za pridobivanje novih potnikov jim dol visi.. samo dijake pa študente brez avtomobilov še lahko nategujejo..
tko kot je zdaj samo jamrajo, da ni denarja.. pa ne poskrbijo za to, da bi ga kaj bilo.. št. vlakov zmanjšujejo.. za pridobivanje novih potnikov jim dol visi.. samo dijake pa študente brez avtomobilov še lahko nategujejo..
Alexius Heristalski ::
No, sej to boste šele jamral, ko bodo SŽ šle na tri dele (infrastrukturo, tovorni promet in potniški promet). Tovorni promet JE rentabilen, potniški pa NE. Tako si bo nekdo (lahko si mislite, da bo povezan z vlado) na hitro prilastil tovorni promet, potniški bo pa propadu. Boste že vidl, razbitje na dele se ni obneslo v VB, tud pri nas se ne bo. To je povedu Jackass še pred refendumom, pa mu eni niso verjel. Ne vem zakaj bi se morali učiti iz lastnih napak, če se lohk iz napak drugih. In privatizacija SŽ je napaka.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Sicer pa sta referenduma odraz nesposobnosti vlade, namreč pogajalne nesposobnosti. In ta vlada se je tudi pogajala z EU in Nato. Hmm, odtod torej tako slab pogajalski izkupiček , hmm, dobr da vem.
Še nekej, zadnjič je financ minster (bojda neodvisni) Mramor dejal, da bo vračanje dnarja za telefon porušilo protiinflacijsko politiko. HALO! Kdo pa je kriv za tako visoko inflacijo?!? G. Rop, ki je sedaj celo predsednik vlade... Še dobr, da mamo na najvišjih položajih najbolj sposobne !
Ziga Dolhar ::
Alexius, pardon me, ampak a če bi imel nizko inflacijo, reciva 3 %, bi bilo v redu potem "še malo", ampak sedaj, ko imamo višjo, pa to ne bo v redu?
Pa povišanje nekako ni odvisno od Ropa...
p.s.: sindikati s svojim delovanjem ne pripomorejo k nižanju.
Pa povišanje nekako ni odvisno od Ropa...
p.s.: sindikati s svojim delovanjem ne pripomorejo k nižanju.
Jackass ::
Jordan59: Ja js sm se zmotu, ampak sm to tut popravu še pred referendumom!
Alexius Heristalski: Si lepo prečitov moje besede! Hvala! Se popolnoma strinjam s tabo! Po moje bo zdej še hujš k je Rop na oblasti!
Alexius Heristalski: Si lepo prečitov moje besede! Hvala! Se popolnoma strinjam s tabo! Po moje bo zdej še hujš k je Rop na oblasti!
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drugi tir...novi TEŠ6? (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Loža | 528695 (105370) | nekikr |
» | Spletna prodaja vozovnic za vlak leto dni pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24548 (19045) | 111111111111 |
» | Reketi državnih podjetij 'novinarjem'Oddelek: Problemi človeštva | 1073 (893) | jype |
» | SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13360 (11057) | aborko |
» | Privatizacija (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 50918 (45158) | Matako |