» »

Wasteland 2

Wasteland 2

Izi ::

Pa recimo še kakšno o orožjih.

Assault Rifles so po mojem mnenju najboljše, Sniper Rifles so takoj za njimi. Po mojem mnenju mora vsak član dobre druščine imeti eno izmed teh za primarno orožje. Majhen problem je edino, da sta oba popolnoma neučinkovita na blizu in je sekundarno orožje nujno.
Za sekundarno orožje pa je po mojem mnenju najboljši Handgun, pa eden ali dva v druščini naj imata Energy Weapon. Pa tudi Melee orožje je smiselno za sekundarnega, če ima lik vsaj 6 Strength ali več. Bistvo sekundarnega orožje je, da se nanj preklopi ko sovražnik pride čisto blizu našega junaka.
In preklapljanje med orožji sredi boja ne stane nič AP. Tudi če se eno orožje zatakne ali izprazni je bolj smiselno preklopiti na drugega kot pa trošiti enormne količine AP za popravilo ali reload sredi boja.

Energy Weapon je sicer popolnoma neučinkovit proti nezaščitenim sovražnikom in če ima sovražnik manjši armor kot je treshold orožja niti ne poskusi streljati, ker je nesmiselno. Je pa v drugem delu igre precej močno oklepljenih sovražnikov in takrat je Energijsko orožje močno dobrodošlo.
Če hočeš že kmalu na začetku počistiti rudnik, da dobiš spremljevalca Takayukija, potem skoraj ne bo šlo brez Energijskega orožja, ker tiste živalce v jami imajo hud armor.

Takayuki pravzaprav sploh ni slab spremljevalec, še posebno, ker je večina spremljevalcev skozi precej kilavo sestavljena proti naši osnovni super druščini z inteligenco 10. Za popolnoma melee boj Takajuki sicer popolnoma neuporaben, ker redko pride na vrsto pa še premika se počasi kot kašen invalid ampak je pa odličen za prenašanje stvari, tudi kot tank se odlično obnese samo če sovražniki pridejo do njega, ker on do njih ne more.
Prioriteta pri Takayukiju je, da ga čimprej opremimo z orožjem na daljavo in ga seveda naučimo ravnati z njim, kar pa je kar velik podvig glede na njegovo tako rekoč nično inteligenco.
V teoriji bi mu sicer pripadaj Heavy Weapon, ampak ker so ti v tej igri zaradi velikanske porabe municije popolnoma neuporabni, mu najbolj sede kar Handgun. Handgun je močan ko hudič ampak samo na precej blizu in ker Takayuki tako ali tako poskuša priti čim bliže sovražnikom bo Handgun zanj idealen. Če mu po kakšne čudežu uspe priti do sovražnika preden jih pokosijo naši Assault in Sniper Riflemani pa seveda iz pištole preklopi na svoj kramp.


Prvi popravek za Wasteland 2 pride v roku 10 ur
Sam šef Brian Fargo je objavil novičko in še omenil, da bodo stare shranjene pozicije delovale po popravku.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

ABX ::

Handgun je ok samo za začetek igre, potem začne zaostajat (baje, nisem še prišel daleč).

Tako da submachine guns in pumparce za blizu.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

ABX je izjavil:

Handgun je ok samo za začetek igre, potem začne zaostajat (baje, nisem še prišel daleč).

Tako da submachine guns in pumparce za blizu.

V Fallout je bilo res tako, da handguni nekje ne polovici igre obstanejo in boljših ni več. Tukaj pa je bilo izrecno rečeno, da temu ne bo tako. Menda se skozi celo igro dobiva boljše

Tale Wasteland Hawk je najboljša pištola v Arizoni. V Los Angelesu pa menda obstajajo še boljše.
In že ta ima Armor Penetration 6, kar jo naredi ubijalsko celo za najbolj oklepljene robote v radiju 12 metrov seveda. Možnost da se zaskoči med bojem pa je samo 2%. Uporablja kaliber 45 municijo in možnost za kritičen zadetek je kar 29%
Dvomim, da ji kakšen SMG seže do kolen, edini problem je da je unikatna, kar verjetno pomeni, da je samo ena. Dobiš jo menda pri generalu Vargasu.

SMG-ji so mi tudi všeč in so precej uporabni za sekundarno orožje. Shotgunov pa absolutno ne maram. Ponavadi omogočajo en sam strel potem pa je nujen reload, ker pomeni en izgubljen krog, pa še zelo nevarne so za prijateljski ogenj, nesejo pa enako ali celo manj daleč kot pištole. Uporablja jo lahko samo prvi v skupini vsi v ozadju pa ne brez da bi poškodovali sprednje soborce.

ABX ::

Meni so pa všeč. Sicer ne na vsakemu, ampak en naj ga ima. Se pa trudim da postavim vse v linijo in z malo sreče zadane dva nasprotnika.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

matobeli ::

shotguni sploh niso slabi in le nekaj njih je 1-2 strelnih, ostali so "pump-action", torej 6 in več.(vključujoč tistega ki ga dobiš na začetku če izbereš skill)
Rabiš pa nekaj malega skilla da zadaneš kaj, potem pa ni problema z enim strelom zadeti 2 ali več nasprotnikov, sploh pri teh nasprotnikih ki niso ranged in se nagužvajo pred tebe.

Če daš notri custom choke pa lahko pokriješ kar lep kot stopinj.

kar pa je AP, je pa podobno kot z AR, 4 ali 5 AP.

Zmajc ::

Orožja so v istih kategorijah tako raznolika da mislim da nobena kategorija nebi smela biti outdated do konca igre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zmajc ()

Izi ::

Tako dolg spisek, da ga ne morem prilepiti sem :D

Wasteland 2 Patch 1 (56458)

yoco ::

Zaenkrat mi je igra zelo všeč. Edino nekaj ne razumem. Recmo da na Assault Rifle piše 4% jam, zakaj se men potem zdi kot da je 80%, ker mi res velikokrat "zađema" :|

dragonlord ::

za želvo ste si vzeli čas:)kako pa vam kaj gre v prisonu?tam pri onih stolpih?

Tezaab ::

Hm... Kam po Ag Centru in Highpoolu (opravil sem ju v tem vrstnem redu, z vsemi stranskimi questi)? Trenutno imam na voljo Nomad Rail Camp, pa nalogo, da najdem neko selo Damonta, kjer naj bi bil se en radio. Naj kar nabavim par zascitnih oblek in se spokam v Nomad Rail Camp?

dragonlord ::

ja jaz sem sel nato tja..V osnovi ne moras nekam falit..

Izi ::

Iti moraš v oba. V Nomad Rail Campu na severu dobiš tisti ACE-ov log book, ki ga iščeš že od začetka, je pa drugače to zelo veliko območje, ki ima čisto svojo zgodbo o dveh plemenih, ki sta v vojni in ti moraš zadevo razrešiti na miren način, kar zahteva visoke diplomatske skille ali pa krvavo zatreti eno, drugo ali kar obe strani.
Samo v Nomad Rail Campu je za vsaj dva dni igranja, če hočeš zadevo rešiti kot se zagre in zraven opraviti še stranske queste, ki med drugim odprejo še eno lokacijo v bližini.

Tezaab ::

Odlicno, hvala.

matobeli ::

Samo opomba glede radiacijskih oblek, rabiš nabavit samo eno, deluje za celo skupino.

Sem nabavil dve in se druge ne morem več znebit (quest item) in mi samo dela težo v inventoriju

Tezaab ::

Mhm, to sem opazil. K sreci sem shranil polozaj pred nakupom.

V Ranger Citadel (v sami bazi) imas nek locker, kamor lahko vrzes kramo, ki je trenutno ne nucas. A rad suita ne mores dat tja?

Matej_K ::

V ag centru sem opravil že veliko misij..trenutno moram v tower dati repeater unit..kje to najdem?
Irrigation sem že oddelal.
... .. .

Izi ::

Pred večjimi nakupi je vedno pametno posneti položaj.
Radiacijska obleka je ena sama in jo tudi ven ne moreš več vzeti. Ko dobiš boljšo, gre ta čez tisto slabšo katero pa ne dobiš nazaj.
Sicer pa vsega kar nagrabiš tako ali tako ne moreš prodati, ker kolikor sem opazil, trgovci nič ne obnavljajo svojih zalog in tudi denar se jim nič ne obnovi. Ko imaš vsega preveč ti preostane edino da menjaš kramo za municijo, ali pa jo enostavno puščaš ležati naokoli.
Kot kaže v tej igri ni mišljeno, da bi čisto vse, kar ni pribito, znosili k prodajalcem kot je to običajno v večini RPG.

Pa tista "naključna" srečanja na veliki mapi tudi kot kaže niso prav nič naključna. Sovražniki so na točno določenih pozicijah in ko jih enkrat počistiš jih ni nikoli več nazaj. Tako da ne bo nič s farmanjem levelov v neskončnost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Tezaab ::

Izi je izjavil:

...kolikor sem opazil, trgovci nič ne obnavljajo svojih zalog in tudi denar se jim nič ne obnovi. ...

Tisti v Ranger Citadel (Melson, majstor z orozjem), preverjeno obnavlja vsaj svojo robo, na denar pa nisem bil pozoren. Ampak - moras iti na world map, da se obnovi. Pa mislim, da obnovi samo tiste stvari, ki jih ima v ponudbi in da iz inventarja ne pobrise krame, ki mu jo prodas.

Ce ne bi obnavljal zalog, mi ne bi uspelo nabaviti toliko pusk M-16, kot mi jih je.

Matej_K ::

Bom popravil svoje vprašanje. Že eno uro se lotevam tega dela misije. Na temu guideu zadnji del Main Quest Update: Add Repeater Unit to Radio Dish at AG Center

Kako izgleda ta Repeater Unit, jaz ga med itemi nimam nikjer, ne najdem ga. Kje to dobim?

EDIT: Na netu sem našel tale odgovor.
In your first mission you were sent to collect 2 repeater units from the radio tower, which are found in the cave with the giant toad.
You need to use 1 of those to activate the radio dish.

Zakaj hudiča se ne spomnim te misije? Prva misija mi je bila ag center. Je to v ag centru?
... .. .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matej_K ()

drvo ::

Ne, prva misija je radio tower, ki jo dobiš čisto na začetku, ko se pogovarjaš z rangerjem in je prvi kraj na zemljevidu, ki se ti je odkril. Tisto kar rabiš pa je v jami v kateri je žaba.

Matej_K ::

Okej, sem pogruntal da je to v tower..sedaj sem našel in naredil misijo do konca. Nisem si upal ven iz Ag Centra, ker sem enkrat že dobil radio message da sem too late da so vsi umrl ko sem šel ven. Hvala
... .. .

matobeli ::

Radiacijske obleke se da v zaboj zložit (mi samo ni prijelo prvič ko sem poizkušal...). Tudi ostanejo in višji level ne prekrije nižjega.

Trgovec v citadeli pa obnavlja zalogo in denar, tako da ni panike, imam že celo ekipo z combat armorjem in najboljšimi off-the-shelf orožji, za secondari pa ali raketomet ali granate.

SPOILER (kind of):
-lvl 4 radiation suit dobiš od tipa ki je v čuzi v citadeli, do njega prideš preko Red-a, trgovcem v bližini Prisona.
-drek od različnih živali pobiraš in ga prineseš TNTju
-Splača se tudi razdirati pobrana orožja ker tako dobiš junk partse in pa upgrade parte (mini scope, sturdy mag, underbarrel flashlight). Scrap parte pa prodajaš trgovcu v citadeli.

Izi ::

Sem opazil ja, da se staro radiacijsko obleko dobi nazaj. Kar je pravzaprav napaka, saj nimaš z njo popolnoma nič za početi. Ne moreš jo odvreči, ne moreš je prodati, ker je quest item, pa tudi cene sploh nima in edino kar lahko narediš jo odložiš v tisto skrinjo v RC, kjer ti po nepotrebnem dela nered.

V skrinjo spravljam višek municije, ker moji junaki so tako šibki, da kljub Strength 4 ne morejo naokoli tovoriti vso municijo ampak jo moram sproti skrbno odmerjati, da niso takoj preobteženi.
Mogoče je problem, da ima vsak v moji druščini po dve orožji in seveda tudi 2 vrsti municije. Brez Takayukija ne bi mogel tako rekoč nič loota pobirati.

Denarja pa trgovci zagotovo ne obnavljajo vsaj v moji igri ne. Večino trgovcev sem izsušil do nule in prav noben ni nikoli nabavil novega denarja. Res pa obnavljajo tistih par osnovnih premetov, nekaj orožij, nekaj oklepov in municijo.

Tezaab ::

Mojim moram pod nujno nekako povecat zalogo AP. Zdaj, ko imam M-16ke, lahko v prvi rundi streljajo samo enkrat (9 AP).

matobeli ::

Sej prenesjo en AP naprej, preden pridejo vsi sovražniki do tebe itak traja. Pa skorej noben nima nekih hudih pušk. (hujših od tvoje M16 z daljnogledom)

ABX ::

Sem našel način kako umirit te moje kure brez glave od soborcev (Rose!!!!!!!). Sem ji dal Roasted Scorpions ki poveča začasno moč za 2, ter ji dal gor Combat Armor + Army Issue Backpack, zdaj ima combat speed -0.2 im nima več možnosti se premikat med bojem, samo streljat. Zadeva je super in sem naredil isto še za ostale 3.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tezaab ::

Torej se tepejo samo tvoji stirje, trije kompanjoni so pa nepremicen support? Dobra ideja, moram sprobat.

matobeli ::

Kje pa se dobi kakšne večje ruzake?
enkrat sem enega dobil v enem zaboju, pa je bilo vmes potrebno ponovno naložit, naslednjič ga pa ni bilo več.

Za "brezglave" kure je pa tukaj Leadership, oziroma poskrbi da imajo vsi trije long range puške, se jim sploh ne bo treba premikat.

Tezaab ::

Dobis jih v zabojih, ce imas sreco. Vsaj do Nomad Rail Campa nisem srecal vendorjev, ki bi jih prodajali.

matobeli ::

A je že kdo ukradel daljnogled od unega g33ka v rail nomad campu? Se splača boščku pobrat njegovo "most precious" igračko?

ABX ::

Tezaab je izjavil:

Torej se tepejo samo tvoji stirje, trije kompanjoni so pa nepremicen support? Dobra ideja, moram sprobat.


Če štartam bitko kot se spodobi so vsi nepremični, s tem da občasno kakega premaknem ko se kak sovražnik kam zagozdi. In ker vse težke ruzake imajo te nesposobne kure se lahko lepo premikam če je potrebno.

matobeli je izjavil:

Kje pa se dobi kakšne večje ruzake?


Random loot. Jih imam 3, očitno sem lucky (pa čeprav imam luck na 1 :).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

AndreAS ::

Kam je najbolje iti prvo, v AG Center ali v Highpool ? Sem šel v AG center najprej in mi zmanjkuje ammota za te " rastline " in " zajce ". Nekje sem prebral da je najbolje iti prvo v Highpool , ker mečejo dosti ammota?

Lp ,Andrej

Izi ::

Jaz pa kar pogrešam Angelco odkar me je morala zapustiti. Je bila level 23 z Assault Rifle 10 in odlična pomoč moji druščini.
Z Indijanko Vulture's Cry sem kar zadovoljen je odlična ostrostrelka in skrbi, da nič ne spregledamo med raziskovanjem (Perception) in med potovanji (Outdoorsman). Ampak ostala dva (Rudar Takayuki in Pijanček Scotchmo) pa nista za drugo kot za nosača. Najhuje je, da sta brez inteligence in se tudi naučiti ne moreta praktično nič. Upam, da naletim na kakšnega bolj inteligentnega spremljevalca, da pijanduro vržem ven. V Rail Nomads Campu so bili sicer trije potencialni spremljevalci, pa so bili prav vsi popolnoma brez inteligence (manj kot 4) in je bil pijanček še najboljši.
Scotchmo je bil precej neuporaben samo s šibrovko in sem ga naučil še Assault Rifle ampak je še hudo nespreten, pa ves čas mu gre pijača po glavi. Imel je celo en poseben stranski quest, ko je moral najti svojo za hude čase zakopano zalogo Alkohola. Če najdemo karkoli alkoholnega se vse takoj znajde v njegovem nahrbtniku :D Krade alkohol iz celotne druščine. Če pijačo premaknem nazaj k sebi se takoj spet znajde v njegovem nahrbtniku. In če je kje kakšen bar takoj začne groziti, da bo zapustil druščino če ne gremo na pijačo.

Pohvalno je, da zgodba postaja vedno bolj zanimiva z vedno težjimi odločitvami. Ko mora Angelca oditi v Titanovi dolini zadeve postanejo močno zanimive. Ali bo jedrska bomba bolj varna pri zmešanih Menihih ali pri teroristih? Ali pa bi jo raje onesposobil in celotno pokrajino pahnil v brezglavo anarhijo, kjer bodo najbolj trpeli nedolžni.
Kot kaže celotno igro izbiramo odločitve samo med slabimi in katastrofalno slabimi možnostmi. Največji problem pa je, da večinoma niti ne vemo kako slaba bo katera odločitev.

Zanimiva je tudi naloga priti v Zapor, pred vrati pa dva 20 mm topova z armorjem 10, več kot 4000 HP in 200-400 damage, ki celotno druščino zmasakrirata v eni potezi :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Izi ::

AndreAS je izjavil:

Kam je najbolje iti prvo, v AG Center ali v Highpool ? Sem šel v AG center najprej in mi zmanjkuje ammota za te " rastline " in " zajce ". Nekje sem prebral da je najbolje iti prvo v Highpool , ker mečejo dosti ammota?

Točno o tem sem že pisal nekje zgoraj.
Mišljeno je, da se sam odločiš kaj se ti zdi bolj pomembno za puščavo. Hrana, ki jo pridelujejo v AG Centru ali Voda, ki jo imajo v Highpoolu.
Odločitev za samo zgodbo ni ravno pomembna, v vsakem pa dobiš enega novega spremljevalca. Ali bolj rabiš Znanstvenico Rose s pištolo znanjem kirurgije in kompjuterjev iz AG Centra, ali pa Indijanko z ostrostrelsko puško, znanjem odkrivanja skritih lokacij in udomačitve živali iz Highpoola.
Na splošno pa je Highpool lažji, krajši in nimaš problemov z municijo. Počistiti moraš tako ali tako oba samo, da bo drugi potem uničen in bo imel dostopno samo glavno mapo ostalo pa bo porušeno in nedostopno.

Zmajc ::

Če pred odločitvijo za highpool ali Ag center greš v Rail Nomad's Camp se druščina tako ojača da komot pridobiš 1-2 dodatna levela in 1-2 dodatna kompanjona. Tudi Ag center je nato več kot trivialen. Je pa tudi v Ag centru več kot dovolj skrinj z muncijo in orožji ki nadomesti drope.

matobeli ::

Ag center je meni bolj všeč kot highpool, je pa zanimivo oboje probat.
Se mi je Highpool kar malo zameril, rešim ves svet, potem pa izvolijo tistega bedaka in prva stvar ki jo reče: "Get out Rangers" Pfej!

In na težavnosti 3/4 in 6 člani je Ag čisto lepo prehoden, edino kar je težavno je en sef v mushroom caves ki je težje odprljiva.

Sploh pa ni hudo veliko pobijanja, ne pustiš da ti pod people pridejo blizu, zajčke malo pošlataš z kakšnim raketometom ali dinamitom, pa je. Moraš pa vse škatle odpreti in vse luknje izkopati, to pa ja.

Zmajc ::

Zanimivo ko sem Highpool šel prvo so Izvolili ono žensko ki je rekla Rangers welcome. :P

Si tam končal vse queste ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zmajc ()

Tezaab ::

matobeli je izjavil:

In na težavnosti 3/4 in 6 člani je Ag čisto lepo prehoden, edino kar je težavno je en sef v mushroom caves ki je težje odprljiva.

Potem, ko so mi zajci cel Ag Center skakali po zivcih (in likih), mi je bilo prav uzitek jih popucat iz West Fielda. Vsi moji razen psiho Angelce so se parkirali za tisto barikado, potem pa... masaker! >:D

Izi ::

matobeli je izjavil:

Se mi je Highpool kar malo zameril, rešim ves svet, potem pa izvolijo tistega bedaka in prva stvar ki jo reče: "Get out Rangers" Pfej!

Hahaha, zavozil si Highpool :P
Tvoja naloga je bila da poskrbiš za izvolitev ženske in tako Highpool postane prijateljski Rangerjem. To je prava rešitev. Potem si vedno dobrodošel v Highpoolu in Rangerji spet veljajo za junake, kljub tistemu fiasku, ko je naša skupina iz Wasteland 1 tam po pomoti ubila tistega fantička in njegovega psa.
Sam sem bil celo tako spreten v diplomaciji, da je celo tisti, ki je izgubil volitve in bil močno sovražen do Rangerjev na koncu priznal da se je motil o Rangerjih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

yoco ::

In kaj vse moras naredit da izberejo ženko?

Izi ::

yoco je izjavil:

In kaj vse moras naredit da izberejo ženko?

Hja, bistvo je, da ji pomagaš, da reši Highpool pred poplavo. Jaz mislim, da matobeli ni uspel rešiti tistih ventilov z vodo in je cel sistem razneslo in poplavilo vsa polja s hrano pod mestom. Seveda za to vsi okrivijo tisto žensko, ki je poskušala mesto rešiti pred katastrofo, ti pa naj bi ji pomagal.

oo7 ::

Jaz sem že malo igral pa moram na novo začet. Koliko ur imate že odigranih?

dragonlord ::

Mislim ,da ni glih zavozil:)ni poanta ,da je moznih več rešitev..Ene slabe za tebe ali dobre?Kdo ve:)Kaj ste pa kaj naredili z zelenimi mutanti?Ste bili pošteni kot ste obljubili in zamolčali njihov obstoj ,ali pa ste Vargasu povedali za njih?Ali pa npr. kaj ste se odločili v titan valey?mene močno mika ,da bi vzgal kar po obeh frakcijah:)Menihi mi ne sedejo,teroristi pa tudi ne:)

yoco ::

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

In kaj vse moras naredit da izberejo ženko?

Hja, bistvo je, da ji pomagaš, da reši Highpool pred poplavo. Jaz mislim, da matobeli ni uspel rešiti tistih ventilov z vodo in je cel sistem razneslo in poplavilo vsa polja s hrano pod mestom. Seveda za to vsi okrivijo tisto žensko, ki je poskušala mesto rešiti pred katastrofo, ti pa naj bi ji pomagal.

Rešil sem tiste ventile. Pomagal sem najti unga psa, pa pomoje da je blo še neki. Pa mi ženska zmeri reče da kao še nisem vsega opravil. Če grem pa do unga drugega tipa, mi pa čestita, ker sem uspešno pobil tiste divjake v njihovi bazi. Zj pa ne vem kaj več naj nardim!

boset ::

ahh bo treba znova it, nism vedu da bo angela odšla :( .... (sicer še bom malo praskal z 5 igralci po Santa Fe Springs)
Za drugo mapo se bo treba bol pripravit vsaj level 25 in veliko granat!

Ali še kateri drug lik slučajno odpeketa???
Rose in Takayuki ostaneta?

Ker bom delal na novo 4 igralce, pa bi rad, da Rose in Takayuki ostaneta do konca! Nevem kako daleč ste že...
Planiram pa tudi, da se z ''levelam'' v štartu! Random encaunters!
Da bo pol lažje!

Špil je pa bolan do konca! :D

lp
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boset ()

yoco ::

boset je izjavil:


Planiram pa tudi, da se z ''levelam'' v štartu! Random encaunters!
lp

Kako to misliš?

boset ::

to je enostavno, pridobivaš xp-je od random encounterjev
če maš outdoors 3 (random encaunter: Attack & Run 25%) v tem primeru je dober loot/oržja, to pol uporabiš za stripanje orožja, keširaš v citadeli
...in 100Xp na encounter .... veste kam ciljam.

Zato grem od začetka... v rudnik po indijanca in AG center po Rose, pol pa levelanje...

Na kratko;
preden grem delat main queste, si bom igralce nekoliko izboljšal!
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boset ()

Furbo ::

Tole z radiacijskimi oblekami je tud ena oslarija, jaz igram z enim likom samo in zdaj se mu kar navesi cel kup teh cunj, da komaj kaj nosi zdaj lahko.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Izi ::

yoco je izjavil:

Rešil sem tiste ventile. Pomagal sem najti unga psa, pa pomoje da je blo še neki. Pa mi ženska zmeri reče da kao še nisem vsega opravil. Če grem pa do unga drugega tipa, mi pa čestita, ker sem uspešno pobil tiste divjake v njihovi bazi. Zj pa ne vem kaj več naj nardim!

Pogasi gorečo hišo, pa doktorju pomagaš tako da na pacientih uporabiš kirurški skill, ...

Tezaab ::

Furbo je izjavil:

Tole z radiacijskimi oblekami je tud ena oslarija, jaz igram z enim likom samo in zdaj se mu kar navesi cel kup teh cunj, da komaj kaj nosi zdaj lahko.

Mislim, da takrat, ko obleko uporabis, izgine iz inventarja in se njena teza ne uposteva vec.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 4 (strani: 1 2 3 456 57 58 59 )

Oddelek: Igre
2918485133 (42) Zmajc
»

Wasteland 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8811971 (4882) drvo
»

Divinity: Original Sin (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13626111 (9876) Jerry000
»

Pillars of Eternity (Obsidianov Kickstarter: Project Eternity) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16830430 (10008) yoco
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)

Oddelek: Igre
206715 (6431) yayo

Več podobnih tem