Forum » Kaj kupiti » Daljinec za XBMC
Daljinec za XBMC
Zmajc ::
Svoj star PC sem pred kratkim porihtal, priklopil na TV ter namestil XBMC. Zdaj rabim samo še kak čim preprostejši daljinec za zmerno ceno za krmiljenje XBMC-ja
Ker je univerzalnih daljincev na trgu mali miljon sem se odločil da raje povprašam za mnenja tukaj kot pa se zaletim pa kupim kr enega na pamet. Kakšna priporočila?
Ker je univerzalnih daljincev na trgu mali miljon sem se odločil da raje povprašam za mnenja tukaj kot pa se zaletim pa kupim kr enega na pamet. Kakšna priporočila?
- spremenil: Zmajc ()
misek ::
Sam imam Logitech Harmony 600 in sem zelo zadovoljen. Imaš pa še več modelov od Logitecha pa tudi drugih proizvajalcev. Zame je predvsem pomembna funkcija Activity, ki s pristikom na eno tipko prižge vse naprave (TV, ojačevalnik, HTPC).
ManDriver ::
Zakaj ga ne bi krmilil kar s smartphone aplikacijo?
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
Zmajc ::
Tak mam rešeno ta trenutek. Samo je v delu dnevne sobe zaradi debele armiranobetonske stene zelo slab wi-fi signal in tam non stop prekinja povezavo. Čisto slučajno pa je tam ravno kavč. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15808 (10530) | antonija |
» | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 9707 (9111) | Blindeye |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36757 (20303) | TheHijacker |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60409 (22475) | umexteacher |
» | Boxee Box šele novembraOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8324 (6667) | Spock83 |