» »

Firma Vklop aka Ubiq

Firma Vklop aka Ubiq

kn3z007 ::

Ne vem kam naj izlijem svojo jezo in razočaranje, zato sem se odločil, da spišem tale post tudi kot opozorilo drugim kupcem.

Torej. Pred pol leta sem si kupoval novo komponente in obredel skoraj polovico Slovenije. Nekako je pot nanesla tudi v to firmo. Pri njih sem si ogledal nekaj komponent in zvočnike. Ker so mi ponudili še dober popust za gotovino sem se odločil in pri njih avansiral robo.

Tukaj so nastopili problemi. Najprej robe ni bilo na zalogi. Potem sem dobil razstavne modele na uporabo. Po dveh mescih in pol!!! čakanja jih pokličem kako je kaj z dobavo mojih komponent. Tip mi prijavi, da so robo že dobili, ampak je bila že prodana vmes!!!!!!! in mene sploh niso poklicali! OK. Čez cca. 3 tedne jih pokličem še enkrat in mi povejo, da je roba na carini. Po parih dneh pridem iskati robo, ampak dobim samo CD player. Kul. Čakam še en mesec in dobim končno tudi ojačevalec. Medtem čakam tudi na zvočnike. Zvočnike sem čakal 3 oz. skoraj 4 mesece. Ker nisem hotel več čakati sem jim doplačal še malo manj kot 100k SIT sit za drugo firmo in pred kratkim prejel tudi zvočnike.

Epilog:
naslednjič ne bom več kupil pri njih, vsem bom povedal kako nesposobni, etc. za kazen grem zdej v BOF-a kupit ene mal boljše kable, ker so dobesedno ene nategovalne k**** (upam, da lahko tako napišem).

Resnično sem jezen. V BB so me postregli spredaj in zadaj in mi je žal, da pri njih nisem kupil Musical Fidelity. Poleg tega si je prodajalec vzel skoraj 3 ure časa samo zame (sem bil pri njih tudi nekajkrat, da ne bo pomote) in mi premontirali celo sobo, da so lahko priklopili komponente, ki sem jih jaz želel.

Tako.

P.S.: slo-tech moderatojem predlagam, da odprejo na forumu nov topic, ker bomo lahko povedali kaj vse se nam je že zgodilo. Mislim, da bi bilo veliko pritožb
Lp
kn3z007

www.geneza.com

bjelakrez ::

bi jih mogu najprej ze po telefonu napi*dit kaj se grejo da ti kr prodajo pol pa se u zivo k si doplacvou. kok dnarja si jim pol pustu tm?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785313677 (49223) igorpec

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140150 (79690) kuglvinkl
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533195 (22037) cholt45
»

Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30326835 (15155) mirkuma

Več podobnih tem