Forum » Zvok in slika » priklop SATA diska na HD player
priklop SATA diska na HD player
pia2001slo ::
Pozdrav,
sem sicer že podobno v eni drugi temi spraševal pa mi ni čisto jasno...ker mi sata notranjega diska moj Egreat ne zazna več (verjetno kaj s konektorji na sata priključku v Egreat-u) me zanima ali lahko kako drugače priklopim sata disk (recimo v zunanjem ohišju pa preko Esata ki ju ima egreat) da bo deloval kot notranji disk in bo mogoče nanj skopirati aplikacije ter bodo delovali ftp,samba,..servisi ?
tenks
Jolly
sem sicer že podobno v eni drugi temi spraševal pa mi ni čisto jasno...ker mi sata notranjega diska moj Egreat ne zazna več (verjetno kaj s konektorji na sata priključku v Egreat-u) me zanima ali lahko kako drugače priklopim sata disk (recimo v zunanjem ohišju pa preko Esata ki ju ima egreat) da bo deloval kot notranji disk in bo mogoče nanj skopirati aplikacije ter bodo delovali ftp,samba,..servisi ?
tenks
Jolly
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257836 (71928) | dope1337 |
» | Egreat in notranji diskOddelek: Zvok in slika | 648 (569) | pia2001slo |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 44767 (23373) | xandros |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59783 (45714) | goby |
» | Seagate predstavil največji zunanji trdi diskOddelek: Novice / Diski | 7985 (6676) | Lion29 |