Forum » Loža » Firma CD-ja?
Firma CD-ja?
Twixz ::
Eno butasto vprašanje. Katera firma prodaja tiste cdje, ki se mislim da dajo kupiti v šparu, ko je CD shranjen v takšni papirnati oz. kartonski etiketi? CD-ji so črni gor je pa ponavadi samo ena igra. Kdo ve? :D
Mesar ::
Se pa lahka daš noname cdje potiskat, kje je problem? Dobiš jih celo brez vseh tekstov, tisto so pravi noname cedeji.
Your turn to burn!
Ne iščem jaz praznih cedejev oz. da jih dam potiskat. Firma ki prodaja te igre me zanima zaradi izključno drugih razlogov. Hvala.
Mesar ::
Potem najboljše če pogledaš na kak CD če so se kje podpisali, jih pogooglaš in jim pošlješ sporočilo s svojim vprašanjem.
Your turn to burn!
Da ti še enkrat obrazložim. To so CD-ji na katerih je naložena ena igra. Gor na CD-ju je napisan naslov igre in mislim da tudi firma ki CD prodaja. Ta CD je zavit v papirnato, kartonsko etiketo na kateri je na prednji strani slika igre na zadnji strani pa malo več slik v igralstvu igre. Ker jaz iščem določeno igro ki jo je ta firma izdelala oz. prodala bi želel izvedeti ime firme in posledično pogledati na njihovo spletno stran za seznam iger če jo imajo, če ne jih pa kontaktirati preko telefona.
Vem da se gre o tankih. :) In samo o tankih in njihovem opremljanju in bojevanju z drugimi tanki. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "garancija" na cd-jeOddelek: Zvok in slika | 2540 (2150) | badabim |
» | Memorex CDji - Is it live or is it Memorex? - opozorilo pred nakupom (slike)Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1187) | TICKO |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10047 (6371) | jastreb |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8881 (6296) | City |
⊘ | Predsednik za telebane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11438 (8820) | TheJack |