» »

crnobela slika na novem TVju ter barvna na starejsem!?

crnobela slika na novem TVju ter barvna na starejsem!?

Hux ::

Nabavo sem zaj kabel ki gre iz moje grafice Geforce2MX TV out S-video na TV. Prvo gre S-video kabel 1m ki sem ga dobo zraven karte in pol se 20m koaksialni kabel ter iz zvocne 20m pac tistega ki gre :8) in na koncu na skart prikljucek in na starejsem TVju deluje barvna slika in zvok vendar ne prevec dobra kvaliteta slike. Na ovem novejsem pa je crnobela vendar "odlicna" slika brez zvoka. Slika celo bolsa kot na monitorju lol. No na novejsem in najvecjem TVju ni ne barve ne zvoka. Zaj sem vezal se preko videorekordera za hec. Vse isto ter sem probal in sem dal pol test snemanje slike nakar je posnel crnobelo ter predvajal v barvah pol. Kje je tu logika zaj? Ko je slika crnobela na TVju ce stisnem slika v sliki bo tista mala slikica tudi barvna. Vlka pa nikakor ne. Kaj je to?

Glede zvoka pa to oni prvi TV na kerem dela zvok in barva je mono. Drugi stereo kjer nic nedela. Jaz sem cinc ftakno tja kjer je levi al pa desni zvocnik pri 5.1 sistemu. Probo sem tja kjer je center a nic ni blo zvoka torej kjer pise digital out. Kaj moram kam drugam da dela stereo al kaj sej ma razdelilec na koncu da nebi smelo bit problema.

Thx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962590261 (29590) Dominator
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514279 (3786) KTr1sk
»

Radeon 9500 Pro TV - OUT (črno bela slika na TV)

Oddelek: Pomoč in nasveti
111201 (1045) romario
»

zakaj imam crno-belo sliko na tvju?

102355 (2210) Gadjit
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

506286 (5191) bbobst

Več podobnih tem