Forum » Igre » MAFIJA
MAFIJA

ali3n ::
vaja dela mojstra... druge ni!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

(sic) ::
Obstaja en trik (heh);
Če še nisi končal dirke in bi rad vedel potem povej, ker bo obučetk veliko boljši, če sam ven prideš dirko, kot pa s tem trikom...
Če še nisi končal dirke in bi rad vedel potem povej, ker bo obučetk veliko boljši, če sam ven prideš dirko, kot pa s tem trikom...

bf4ed ::
Jaz sem šel ene 15x da sem dirko zmagal.
Kaki trik je? Daj povej da vidim kaka fora je če sploh je.

Kaki trik je? Daj povej da vidim kaka fora je če sploh je.

(sic) ::
OK tukaj je trik:
- Prvi krog pelješ skoraj do konca, malo pred koncem je ena pot na desno (ki je sicer zablokirana - se mi zdi), pelješ tam not in prideš ven na polovici drugega kroga. Vendar ti bo pisalo, da si zadnji - zato pa takoj menjaš avto in to je to. Mislim, da ta trik lahko uporabiš samo enkrat - pridobiš pa dobrih 50 sec. tako da bi moralo zadostovati za zmago...
- Prvi krog pelješ skoraj do konca, malo pred koncem je ena pot na desno (ki je sicer zablokirana - se mi zdi), pelješ tam not in prideš ven na polovici drugega kroga. Vendar ti bo pisalo, da si zadnji - zato pa takoj menjaš avto in to je to. Mislim, da ta trik lahko uporabiš samo enkrat - pridobiš pa dobrih 50 sec. tako da bi moralo zadostovati za zmago...

madonch ::
Za dirko si malo oklesti grafiko, da bo šla stvar tekoče. Pol pa mislim, da ni nobenga problema, če vsaj malo obvladaš vozit računalniške dirkačine.

z3r0 ::
(sic) ma skor res
... je trik ... sam mal drgacn ;> 1ga kroga ti ni treba it do konca ... mas tm (mal za unim zloo ostrim ovinkom k se zacnes vzpenjat pr taprvem checkpointu semizdi) zaprto pot pa gres sam cez pesek k prides pa nazaj na track pa sam zamenas auto
pa to ponovis 5x pa si
... in to je to ...

<<<<~~~~C~~~~>>>>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Na cesti | 294598 (190066) | ABX |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20914 (8044) | opeter |
» | Derren Brown - napovedal loto? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4892 (3773) | c3p0 |
» | Formula 1 2008 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Na cesti | 57701 (36855) | PrimozR |