» »

kateri mobitel naj kupim?

kateri mobitel naj kupim?

anika87 ::

Razmišljam o menjavi operaterja in, ker sem pred kratkim podpisala aneks k pogodbi za 2 leti, bi pri drugem operaterju kupila nov telefon in ga takoj prodala oz. bi ga kupila na željo kupca, ker pa nimam ob malih otrocih veliko časa, da bi brskala kaj bi bilo najbolj pametno kupiti, prosim za predloge.

Moja želja bi bila, da bi dobila zanj 200 € oz. kak predlog, da lahko največ iztržim, da si vsaj pribl. pokrijem pogodbene penale (220 €).
Hvala LP

jusv ::

anika87 je izjavil:

Razmišljam o menjavi operaterja in, ker sem pred kratkim podpisala aneks k pogodbi za 2 leti, bi pri drugem operaterju kupila nov telefon in ga takoj prodala oz. bi ga kupila na željo kupca, ker pa nimam ob malih otrocih veliko časa, da bi brskala kaj bi bilo najbolj pametno kupiti, prosim za predloge.

Moja želja bi bila, da bi dobila zanj 200 € oz. kak predlog, da lahko največ iztržim, da si vsaj pribl. pokrijem pogodbene penale (220 €).
Hvala LP

V kolikor želiš dober smart telefon in veliko brskaš po internetu ti priporočam Huawei Ideos 5, drugače pa kakšna Nokia s tipkami, ker so zelo robustne in imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo praktične.

Nikonja ::

odvisno katerem operaterju greš, če greš na simobil pol pa uzemi iphona ali galaxy s (enko ali dvojko) ker te boš najlažje prodala za krepko čez 200 eur ampak boš. Lažje bi bilo če bi povedala z katerega na katerega operat. greš, ter kakšno naročino boš tamo vzela.....

Ja ja ni problem, seveda povem. Šla bi od simobila k tušu in tam vzela brezmejnih 1000 ali vesolje.

Jusv ne iščem telefon za sebe, ampak za prodat naprej, da plačam penale pri simobilu in grem od njih, uporabljala bi pa telefon, ki sem ga kupila pred 1 mesecem pri njih. Zdaj pa so me razkurili s čedalje slabšim signalom ter tem višanjem naročnine in kar neki :S 10 evrov za upravljanje z mojo številko - WTF!!!

A so pri tušmobilu tudi odklenjeni telefoni?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: anika87 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zee: "Vsako pogodbo je treba pod podpisom prebrati in povprasati pred podpisom."

Oddelek: Loža
398997 (7618) Tomas 33
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
534152707 (132208) Lonsarg
»

Mobitel do 21,6 Mb/s

142087 (1439) BlueRunner
»

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

674226257 (193717) šernk
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22464527 (56654) nekikr

Več podobnih tem