» »

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

««
11 / 14
»»

techfreak :) ::

Hardstyle je izjavil:

Od 1.8 je cena itak džabest 19EUR

Zakaj nekateri govorite o 23 ali več evrih?

Štejejo internetni prenos, ki ga bodo porabili.

BlaY0 ::

Čez par let bo to vse popolnoma drugače.... imel boš WiMAX širokopasovni prenos podatkov in to spet po svojih cenah. Verjetno se bodo pojavili providerji, ki bodo tržili samo to, tako da boš imel telefon s katerim boš telefoniral pri Mobitelu in prenašal podatke pri T-2 recimo.

Drugače pa če gledaš vse skupaj skozi čas in primerjaš cene s ceno kile kruha, vidiš, da se te zadeve glede na vse "storitve" ki ti jih prinašajo iz leta v leto cenijo...

PrimozR ::

Hardstyle je izjavil:

Od 1.8 je cena itak džabest 19EUR

Zakaj nekateri govorite o 23 ali več evrih?

Ker so odrezali 1 GB podatkov in se pač prišteje še podatkovni paket. Veliko ljudi ima đabest tudi/predvsem zaradi podatkov.

Pesimist ::

Ma ja. Samo dva paketa bi mogli narediti ven. Internet paket in klic paket. Jaz bi definitivno prvega vzel pa ce nebi blo nic druga not kot 1Giga. Noja verjetno nebi 19EUR za samo 1Giga placeval. But you get my point.

BlaY0 ::

Saj imaš Instant Internet start paket. 19 EUR = 5 GB.

Pesimist ::

right lol, se kaksna intelegentna izjava?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Keyser Soze ::

BlaY0 je izjavil:

imel boš WiMAX širokopasovni prenos podatkov in to spet po svojih cenah. Verjetno se bodo pojavili providerji, ki bodo tržili samo to, tako da boš imel telefon s katerim boš telefoniral pri Mobitelu in prenašal podatke pri T-2 recimo.

Ko, če bo prišlo do tega, bo wimax dovolj razširjen, bodo postali klasični klici v 99% odveč. Torej bomo potrebovali zgolj dobrega ponudnika wimaxa.
OM, F, G!

BlueRunner ::

Prej bi rekel LTE in ne WiMax. WiMax že nekaj časa umira počasne smrti.

Kdo pa bo postavljal LTE? O glej ga zlomka... pri koritu se najbolj drenjajo mobilni operaterji s svojimi politikami "poštene uporabe" in "dovolj velikih paketov", ki bazirajo na "analizah uporabniških navad".

Ko si človek res zaželi, da bi jim na področju podatkovnih komunikacij nekdo pošteno podkuril... pa magari s kakšno regulativo, ki bi jim nategunske pristope prepovedala in potrošnikom omogočila več izbire. Ko gre fiksna telefonija pri nas vedno bolj v flat-rate in naše domače fiksne širokopasovne komunikacije več ne poznajo minutaže, kilobytaže ali pa poštenometraže, pa mobilne vedno bolj postajajo zahojena kloaka tipičnega duopola, kjer je možna izbira med dragim in dražjim, ter bolj ali manj nefleksibilnimi paketi...

No, pa nisem pesimist. Trdno verjamem, da za vsako rit raste šiba.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

Keyser Soze je izjavil:

Ko, če bo prišlo do tega, bo wimax dovolj razširjen, bodo postali klasični klici v 99% odveč. Torej bomo potrebovali zgolj dobrega ponudnika wimaxa.

To lahko reče nekdo, ki se ne spozna ravno na mobilne tehnologije. Ne rečem da sem jaz profi na tem področju, sigurno pa vem, da ti WiMAX ne omagoča baš visoke stopnje mobilnosti. Ni primerljiv s 3G, 4G oziroma LTE, bolj je podoben WiFi-ju.

Pesimist: Zakaj pa ne? Pogovori čez mobitelov VoIP gateway so možni. Sicer so obračunani (14 centov/minuta), ampak saj praviš da ne boš nevem koliko klical. Itak imaš pa še cel kup semi VoIP in VoIP providerje, ki ti omogočajo zastonj ali skoraj zastonj pogovore, 5 GB pa tudi s pogovori vred ne boš tako hitro naklepal.

Blue: Vse teži h temu, da se bodo zaračunavale akcije in ne prenešene količine... se pravi ogled filma in ne 4GB prenešenih podatkov... en SYSNC dogodek in ne 10kB prenešenih podatkov. Flat rate bo počasi izgubil svoj pomen, ko bo folk spoznal, da ni bistvo v tem koliko GB se prenese s torrentov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BlaY0 ()

BlueRunner ::

Kot sem nekaj časa tudi sam uspel ugotoviti, največja težava ni v količini podatkov ampak v profilu prometa. Aplikacije, ki se periodično povezujejo z nekim strežnikom (sinhronizacija e-pošte, razni twiterji in FB odjemalci, različni IM odjemalci, ...) danes mobilnim operaterjem povzročajo skoraj toliko sivih las kot kakšni bolj "zloglasni" P2P protokoli.

Teh pa ne bo možno kar prepovedati, ker jim pač ni možno očitati sporne uporabe. Je že tako, da je ograjenih vrtičkov v glavah uporabnikov, ki uporabljajo mobilni internet, nepreklicno konec. To pa pomeni, da poteze, kot je bila nekaj časa nazaj Si.mobilova, tokrat pa je Mobitelova, dolgoročno ne morejo prinesti nič dobrega. Še najmanj pa simpatije mladih uporabnikov.

Kot je nekdo na tehnik.mobitel.si napisal: boli ga k***c za brezplačen NeoWLAN in brezplačen TV. Če ima mobilni telefon pričakuje, da bo z njim mobilen in ne želi gledati nekih usranih TV kanalov, ampak želi videti zadnji štos na YouTube. Temu jaz pač rečem "Dobrodošli v 21. stoletju." Tisti, ki se bo prvi temu dejstvu prilagodil (marketinško s produkti in tehnično z infrastrukturo), bo zmagal. Ostali bodo ostali mali pokakančki. Najprej je dobro kazalo Si.mobilu (prvi, ki je imel flat-rate, čeprav ni imel UMTS), potem se je priključil še Mobitel (ko je Si.mobil začel z UMTS). Nato se je usral Si.mobil, ker so se uporabniki navadili na always-on življenje, omrežje pa izgleda tega ni preneslo. No, sedaj mu je sledil še Mobitel.

Če se Mobitel hvali z neko "tehnološko naprednostjo", pa je iz vidika uporabniške izkušnje popolnoma brezidejen in nesposoben igrati na karkoli razen na karto dobre pokritosti in odzivanje na vsak korak edinega resnega konkurenta. Pokritost ne bo trajala večno... to je edina tolažba, ki jo imam. Upam pa, da bo šiba bolela.

Morda je na koncu še najboljši recept za prihodnost ta, ki ga je ubral Debitel s svojim MojD pristopom. Poveš koliko minut pogovorov, koliko SMS-jev in koliko GiB-ov potrebuješ. Zakupiš kar realno potrebuješ in mirno živiš naprej. Če bi to počel nekdo z lastno infrastrukturo in dobro pokritostjo (wink, wink Si.mobil) bi to verjetno bila zmaga.

Vsaj do nadaljne podražitve in "najpoštene uporabe" 512MiB/leto.

BlaY0 ::

Problem ni količina prenešenih podatkov sama po sebi (no ponekod tudi je - kakšne manjše bazne postaje) amapk slaba izkušnja večine, ki jo s prenašanjem velikih količin podatkov ustvarijo posamezniki. GERAN in UTRAN omrežje ni koncipirano tako kot WiFi kjer se celotna pasovna širina enakomerno porazdeli na vse trenutne porabnike. Tukaj je problem v tem, da nekdo z boljšo anteno na super lokaciji z zelo dobrim signalom pobere večino oken za prenos, ostali se pa lahko tisti čas praskajo po riti. Ne bi verjel, če ne bi videl amapk obstaja folk, ki jim uspe v parih dneh prek HSDPA-ja prenesti 20GB. In tudi mularija in študentarija, ki ji je dolgcajt s svojo maso in vsak po 1GB praktično zastonj prenosa precej pripomore k temu, da je izkušnja večine oziroma izkušnja tistih, ki dejansko plačujejo več, slabša. Nekaj takega kot če bi danes vsem Slovencem pobral avtomobile in jim dal Ferrarije, ceste pa bi ostale takšne kot so. Kaj bi torej lahko počeli s temi Ferrariji??? Dva naenkrat bi lahko drvela po Celovški, medtem ko bi vsi ostali na križiščih s Celovško stali pred rdečimi semaforji. Pa lahko še tako vpiješ da smo v 21 stoletju, če ne gre ne gre.

Si pa lepo povedal to kar sem sam napisal.... recimo ogled štosa na YouTubeu. To pomeni ena akcija in sicer en ogled neke vsebine ne pa download celega interneta k sebi domov in potem ogled neke določene vsebine iz svojega "privatnega interneta".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BlaY0 ()

BlueRunner ::

Ja, ena akcija. Samo jaz sem pri tebi med vrsticami čutil neko bizarno idejo, da ti bo operater takšno "akcijo" obračunaval kot samostojno enoto obračuna. E pa ne može. To je so last century razmišljanje telcotov. Današnja mladina takšnih idej ne tolerira. Današnja mladina pričakuje, da si bo lahko sama izbrala od kje bo kaj vlekla k sebi (pa recimo temu legalno vlekla k sebi).

Veš, celotna zgodba z okni in non-stop sleep/duty cikli, ko se terminali aktivirajo in deaktivirajo, uporabnikov ne zanima. Uporabniki hočejo svoje storitve in te tipično niso operaterjeva jajca. Vsaj ne jajca, ki jih trenutno ponuja "najbolj napreden operater" v Sloveniji. Jp, 22Mbit/s se lepo sliši. Samo pri 100MiB/mesec se to sliši predvsem kot navadno duvanje, kar tudi je. Kot je imeti Ferarija. Frendom lahko nekajkrat pokažeš kako lepo je iti 220km/h, kaj več od tega pa je zaradi omejitev predvsem velik PITA.

Torej si Ferarijev (z dobrimi maržami za operaterje) več ne bomo želeli kupovati. Ravno tako pa verjamem, da bo marsikdo danes namesto plačevanja višjih računov za manjši obseg storitev raje izbral manj zapravljanja, da bo še ostal v budgetu. Kako se bo to poznalo na operaterjevih bilancah, pa bomo videli pri naslednji objavi poslovnih rezultatov.

Zgodovina sprememb…

CoolBits ::

Simobil odgovoril :)

v času od 12. do 22. julija vam ponujamo enkratno priložnost. Vsi, ki boste v tem obdobju sklenili naročniško razmerje na paketih enaZAME ali triZAME, boste plačevali le polovico mesečne naročnine za vedno oziroma dokler boste vi tako želeli! Več o ponudbi na spodnji povezavi.

http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?ci...

projektor ::

CoolBits je izjavil:

Simobil odgovoril :)


Odgovor na Đabest = Orto razprodaja, ki je štartala danes.

AngelOfDeath ::

LuGi je izjavil:

http://www.orto.si/kmalu

V ORTO svetu poletje ni čas podražitev, ampak pravi trenutek za razprodaje in druge priboljške. Trenutno nas še oblega invazija Android telefonov, ki so na voljo po znižani ceni skupaj z 10 GB prenosa podatkov, kmalu pa nas čaka VELIKA ORTO RAZPRODAJA. Vse podrobnosti sledijo 8. julija.



Meni se je kot kaže koledar pokvaril, kdaj mislijo to objavit ?
edit: Slovnica

projektor ::

AngelOfDeath je izjavil:

LuGi je izjavil:

http://www.orto.si/kmalu

V ORTO svetu poletje ni čas podražitev, ampak pravi trenutek za razprodaje in druge priboljške. Trenutno nas še oblega invazija Android telefonov, ki so na voljo po znižani ceni skupaj z 10 GB prenosa podatkov, kmalu pa nas čaka VELIKA ORTO RAZPRODAJA. Vse podrobnosti sledijo 8. julija.



Meni se je kot kaže koledar pokvaril, kdaj mislijo to objavit ?


c/p:

p.s. Za dva mobilnika se že ve, LG GD510 POP in Samsung Corby TXT bosta v paketu Orto u nulo na voljo za 10€. Poleg razprodaje, ki bo na voljo za uporabnike Orto paketov, bo v prihodnjem tednu predstavljena tudi akcija za pakete ZAME.
V času ORTO razprodajo bo dodanih tudi 1005 minut pogovora v ostala slovenska omrežja.

Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/2010/0...

Vrhunskih aparatov ne pričakujte. Konc koncov gre za razprodajo.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

BlueRunner je izjavil:

Ravno tako pa verjamem, da bo marsikdo danes namesto plačevanja višjih računov za manjši obseg storitev raje izbral manj zapravljanja, da bo še ostal v budgetu. Kako se bo to poznalo na operaterjevih bilancah, pa bomo videli pri naslednji objavi poslovnih rezultatov.
Tole si slabo ocenil. Storitev je vedno več, samo percepcija je taka, da ko ti eno vzamejo ali okrnejo se ti podre svet in začne se gunđanje še preden sploh uspeš pomisliti na ta, da pa mogoče že obstajajo alternative, ki ti omogočajo enak končni rezultat. In pa spet percepcija... 5000 folka je nezadovoljnih in gunđajo, na drugi strani vsi ostali so še vedno zadovoljni ampak so tiho kar pomeni, da se sliši samo one nezadovoljne...

To kar si rekel češ da "mladina" hoče sama odločati po kakšnem kanalu bo prejela informacije. Lahko ti povem, da je to manjšina. Večina uporabnikov ne ve kako hitro priti do neke konkretne, uporabne informacije. Težko si v resnici predstavljajo kaj v bistvu sploh je to internet, mogoče jih niti ne zanima. Takim je treba ponuditi določen "paket" informacij in jim to zaračunati kot dogodek/akcijo.

Ne vem no, ampak a če bi se danes VO-KA odločila, da ti bo vodo obračunala po nekem pavšalu, bi ti torej doma odprl vse pipe in pustil da voda teče non-stop? Saj itak plačaš pavšal.

Kar se tiče duvanja in 22 Mbit/s... ja, je duvanje, ampak pokažimi danes prodajalca, ki se ne duva čez cel plakat, spodaj pa v neberljivem fontu velikosti 3 pike 20 vrstic drobnega tiska. Danes je pač tako, da bi ti (in v mnogih primerih tudi ti) prodajalec najraje prodal nekaj kar še sam sploh nima niti ne ve ali sploh bo in če, kdaj bo to na razpolago. To vse skupaj je zelo bad in oh in sploh nemoralno, ko pa GSK pod pretvezo državi proda cepivo za 500.000 ljudi za bolezen, ki ne obstaja, se pa redko kdo zgane... potem pa taisti GSK pod "open source" spravi neko svojo bazo "znanja", ki naj bi pomagala pri odkrivanju zdravila proti malariji, jih pa vsi kujejo v zvezde, čeprav v bistvu oni imajo računico in so nam to bazo prekleto drago zaračunali...

Gandalfar ::

Zanimiva fora tole s simobilom, obvezna 24 mesecna vezava.

js osebno ::

Gandalfar je izjavil:

Zanimiva fora tole s simobilom, obvezna 24 mesecna vezava.

Nekaj smrdi tukaj...

Zgodovina sprememb…

projektor ::

Kaj pa smrdi? Ugodnost velja, če se vežeš, normalno, kot že ves čas.

Gandalfar ::

Kar pomeni, da moras na silo kupit en telefon potem, ko si ga ravno mobitelu odplacal :)

CoolBits ::

Nobene sile ni... to je samo v primeru, če hočeš akcijsko ponudbo.

BlueRunner ::

There is no spoon...

Gandalfar ::

Hmm .. 0,0005 (Euros / kB) = 65,53600 Euros / Gb
what am I missing?

denabiker ::

saj mobitel ima tudi obvezno vezavo 24 mesecev pri nakupu telefona umts v akcijski ceni oz. 12m za gsm telefon. Zakaj se čudite za simobil?
Pa saj je to pri vseh, a je kdaj ali kje bilo drugače? Močno dvomim...

Dr_M ::

Vezat se moras tudi, ce noces telefona, hoces pa "akcijsko" narocnino.
To je velika razlika.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

projektor ::

Dr_M je izjavil:

Vezat se moras tudi, ce noces telefona, hoces pa "akcijsko" narocnino.
To je velika razlika.


Heh, in kako naj bi bilo?
"Dober dan, lahko prosim plačujem samo pol naročnine ker sem pač preprost in simpatičen osebek"
"Seveda lahko, ni problema, evo ti še kinder jajček ker si tako lepo vljudno vprašal."
:)

Da imaš ugodnost se moraš vezat, čist normalno. Morda nisi vedel, ampak že dosedaj si imel možnost, da se vežeš z Airtime bonusom (bonusom na pogovore) ALI pa z Hardware bomusom (subvencija aparata).

Dr_M ::

Jezus Kristus....

Ne res nism vedu, da se lohk vezes, ce uzames telefon. A je to sploh mozno?

:\

//sarcasm off
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

projektor ::

Očitno te čudi, da se moraš vezat tudi, če koristiš kakšno drugo ugodnost namesto subvencije telefona.

Cancer ::

Kaj pa si.mobilova varijanta ?
Sedaj imajo razprodaje in dobim HTC magica za 50EUR v paketu orto u nulo.

Se splača, ali sem kaj spregledal?

projektor ::

Si spregledal, dobiš še nekaj čez 1000 free minut v druga omrežja :)

Hardstyle ::

projektor je izjavil:

Si spregledal, dobiš še nekaj čez 1000 free minut v druga omrežja :)


Za prvih 5 mesecev, kasneje pa samo 201 kar doplačaš in na koncu te stane 15€

mih3lic ::

Kako je kaj z odstopom od Mobitelove pogodbe v roku 30 dni od tedaj ko je Mobitel objavil, da bo podražil njegove pakete?? Ali lahko prekinem pogodbo, čeprav mi še velja nekje 1 leto! Prosim za nasvete in mnenja.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mih3lic ()

LuGi ::

Nisi prvi, prekini in bos placal penale.. Mislim da se en trudi najti luknjo in premagati velegiganta mobitel ki ima mali miljon pravnikov =)

mih3lic ::

Pesimist je izjavil:

Ma ja. Samo dva paketa bi mogli narediti ven. Internet paket in klic paket. Jaz bi definitivno prvega vzel pa ce nebi blo nic druga not kot 1Giga. Noja verjetno nebi 19EUR za samo 1Giga placeval. But you get my point.


ORTO U NULO (10eu) + Opcija Mobilni Napredni Internet 2GB (12eu) = 22eu ????

LuGi je izjavil:

Nisi prvi, prekini in bos placal penale.. Mislim da se en trudi najti luknjo in premagati velegiganta mobitel ki ima mali miljon pravnikov =)


Nekje sem prebral, da po zakonu lahko v roku 30 dni odstopiš od pogodbe. Po načelu pravičnosti bi morali to držati, če ne pa gre za oderuško pogodbo!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mih3lic ()

mojsterleo ::

uf sami eksperti tukaj. no jst se zanimam za dzabest paket, pa me zanima, kateri telefon bi vi uzel, nokio 5230 al e63? malo sem noob kar se smartphonov tice, pa nism cist siguren v ta touchscreen stuff. pa 5230 nima pdf in office viewerja niti editorja?! a se da to posebgej instalirat potem? thx

Hardstyle ::

itak da e63!

Seveda lahko prekineš pogodbo z mobitelom brez plačila penalov. Če pa si vzel pri njih telefon pa moraš le tega odplačati, beri prejšne strani kako in kaj.

Kljub temu, da imam orto u nulo in džabest se ne mislim pri nikomur vezat zaradi telefona. Če si ga ne morem privoščit si ga pač ne morem. Raje si nabavim kitajsko jajco, ki omogoča dve sim kartici naeenkrat in je to to. Če pa imaš naročnino zato da si glavni na vasi z novim telefonom potem pa sploh nimaš kaj jamrat zaradi 4EUR.

WamPIRe- ::

OK... Recimo da ostanem na "Džabe"st...
Osnovna cena 19EUR. 100MB zakupljenega prenosa mi je premalo. Dokupim še za 6EUR 1GB, ki (naj bi) traja do avgusta 2011. Če ne porabim teh 1000GB se mi prenesejo, če jih na mesec porabim samo 700? Sem 100% da ne :S
Msi Z77 | Intel i7-3770K | Kingston HyperX DDR3 16GB
CM Silent Pro Gold 700W | Asus RTX 2080 | Samsung 850 EVO 250GB
Samsung 850 EVO 500GB | 2x Asus ROG PG279Q

Utk ::

Lahko kdo na kratko in enostavno pove, v čem je prednost, da prekineš to naročnino zdaj, ob podražitvi, ali čez 3 mesce ko bo to mimo? Mobitel moraš v vsakem primeru odplačat, kaj še drugega?

c0dehunter ::

Jaz sem se pa odločil da prestopim k Tušmobilu, paket Vesolje (2010min, 210min, 2010SMS, 2GB) za 15EUR (brez telefona, brez vezave). Za začetek samo za en mesec da vidim kako bo s signalom, drugače pa konec meseca pogodbo razdrem.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

ttommy ::

Tudi Tušmobil vesolje je ob vezavi 24 mesecev.Preberite si drobni tisk od spodaj-posebni pogoji ponudbe...
Gamer

c0dehunter ::

Ko sem klical na helpdesk je gospodična rekla da ni vezave v primeru da ne vzamem nobenega telefona in da lahko po enemu mesecu kamot razdrem pogodbo.. Kaj je zdaj res?
Bo treba po novem snemati pogovore..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

lambda ::

Če nisi vzel subvencioniranega telefona, lahko prekineš brez pogodbene kazni.

LeQuack ::

Za primerjavo si oglejmo T-Mobile v UK:
http://www.t-mobile.co.uk/shop/pay-mont...

Kaj dobiš za 35GBP (42EUR) z vezavo za 24 mesecev:

  • Telefon Samsung Galaxy S zastonj

  • 1200 minut klicev v vsa omrežja

  • 500 sporočil

  • Neomejeno interneta

Quack !

denabiker ::

se spomnim en cajt nazaj sem bil pri žlahti v nemčiji, tam imajo tako ugodne pakete, telefone večinoma gratis, iste telefone pa moraš pri nas pri podobnem paketu kar precej precej plačat.

LuGi ::

c0dehunter je izjavil:

Ko sem klical na helpdesk je gospodična rekla da ni vezave v primeru da ne vzamem nobenega telefona in da lahko po enemu mesecu kamot razdrem pogodbo.. Kaj je zdaj res?
Bo treba po novem snemati pogovore..


To je naceloma res ampak ti si prej napisal da bos vzel narocnino za 15EUR kar pomenu da je tu vkljucena vezava ki ti ponuja -25% popusta pri narocini. Brez tega popusta/vezave je cena 20.10E..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LuGi ()

c0dehunter ::

Aha, tako je pa že bolj jasno. Hvala LuGi.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Gregor P ::

Pri nas gledam sedaj te ponudbe predvsem za internet, torej nakup SIM kartice oz. storitve prenosa podatkov, in vidim, da lahko skleneš samo naročniška razmerja, ali pa pri Mobitelu imaš možnost zakupiti določeno število dni (Dan na dan, časovni zakup za 1, 3 ali 10 dni), čas v katerem lahko prenašaš podatke.

Obstaja morda pri nas kakšen mobilni operater, ki ponuja predplačniški paket (s SIM kartico), kjer lahko zakupiš same podatke prenosa(torej recimo 1GB, ki jih lahko uporabiš recimo v enem letu ipd.)? To imajo recimo dobro rešeno pri sosedih, primer: B.FREE pri A1 v Avstriji.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

PrimozR ::

denabiker je izjavil:

se spomnim en cajt nazaj sem bil pri žlahti v nemčiji, tam imajo tako ugodne pakete, telefone večinoma gratis, iste telefone pa moraš pri nas pri podobnem paketu kar precej precej plačat.

Koliko so pa imeli potem mesečne naročnine?

Dr_M ::

Obstaja morda pri nas kakšen mobilni operater, ki ponuja predplačniški paket (s SIM kartico), kjer lahko zakupiš same podatke prenosa(torej recimo 1GB, ki jih lahko uporabiš recimo v enem letu ipd.)?


Mobi ima to moznost, ampak zapade po 30 dneh. Se pa neporabljena kolicina pristeje k novi, ce napolnis racun, predno zapade.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
««
11 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13635514 (30365) Bobr123
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
534144990 (124491) Lonsarg
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22460657 (52784) nekikr

Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5210948 (8767) Gandalfar

Več podobnih tem