Forum » Igre » Warhammer online
Warhammer online
meebo ::
LP!
Rad bi uprašal če kdo iz kle igra Warhammer online šezmeraj oz. ga je začel? Kakor sem videl vidim da igralci začenjajo spet igrat.
Rad bi uprašal če kdo iz kle igra Warhammer online šezmeraj oz. ga je začel? Kakor sem videl vidim da igralci začenjajo spet igrat.
def0r ::
Zal ne, tudi sam sem igral od zacetka. Nekako so pregnali stran playerje ko so zaceli dodajati pve content v igro namesot da bi izpopolnili prvo pvp.
Prevec so poskusali privabiti kaksen wow playerje kakor ustrezti svojemu fan basu :)
Prevec so poskusali privabiti kaksen wow playerje kakor ustrezti svojemu fan basu :)
bajsibajsi ::
Imam nekaj high RR charov in pa par r10/rr15 trial twinkow, ampak se nisem logiral ze mesece. :)
Igra si ne zasluzi narocnine.
Igra si ne zasluzi narocnine.
Igra sama je drugace awesome samo pri r40 postane malce bv saj moras pvejat da dobis decent gear da se lahko normalno pvpjas.
Spil mi je bil extremno vsec ker ni potrebno delati questov za lvlanje ampak sem vse svoje r40 chare spravil tja izkjucno samo s pvpjom.
Spil mi je bil extremno vsec ker ni potrebno delati questov za lvlanje ampak sem vse svoje r40 chare spravil tja izkjucno samo s pvpjom.
shinca ::
PVEjat za gear ni treba že dolg časa. Ok, mogoče zadeve iz Land of the Dead, ostalo iz PVE pa ni kaj posebnega.
Dodatno so par mesecev nazaj spustili renown level za PVP gear. Pa lahko ga kupiš za denar, razen "hi end" zadev.
Poleg tega je zdaj renown neomejen od R31 naprej, tako da ni več tistega butastega grinda v T3, ko si v pol ure PVPja prišel do RR capa, potem pa grindal PVE za ranke. Tako folk pride v T4 z recimo RR60-RR70.
Crap je edino to, da ima v T4 precej folka R90 in tudi R100 opremo, tako da so stvari precej neuravnotežene. OK, so bile pred nekaj meseci, ko sem nehal špilat. Sicer so malo spremenili bonuse, ampak ne vem, ali je kaj boljše.
Dodatno so par mesecev nazaj spustili renown level za PVP gear. Pa lahko ga kupiš za denar, razen "hi end" zadev.
Poleg tega je zdaj renown neomejen od R31 naprej, tako da ni več tistega butastega grinda v T3, ko si v pol ure PVPja prišel do RR capa, potem pa grindal PVE za ranke. Tako folk pride v T4 z recimo RR60-RR70.
Crap je edino to, da ima v T4 precej folka R90 in tudi R100 opremo, tako da so stvari precej neuravnotežene. OK, so bile pred nekaj meseci, ko sem nehal špilat. Sicer so malo spremenili bonuse, ampak ne vem, ali je kaj boljše.
They did it 2 late. Serverji so pac skoraj prazni ze kakor vem, pred kratkim so jih se par mergali skupaj.
v T4 z RR60 ali RR70? To je pa malce prehitro. Cel cas sm pvpjal pred casom ko sem se igral in sem bil v roku pol leta (sem z vecimi chari igral) z mojim SWjam npr bil RR 65 pa se to se mi je zdelo ogromno.
P.S. I dont call PvP grinding ker je za razliko od PvEja fun.
v T4 z RR60 ali RR70? To je pa malce prehitro. Cel cas sm pvpjal pred casom ko sem se igral in sem bil v roku pol leta (sem z vecimi chari igral) z mojim SWjam npr bil RR 65 pa se to se mi je zdelo ogromno.
P.S. I dont call PvP grinding ker je za razliko od PvEja fun.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
bajsibajsi ::
Ma igro so cist zasrali (mogoce je zdaj kaj spremenjeno ampak najbrz ne dosti). Predvsem T4 je blo samo gear, sele potem skill. RR90+ gear po 3x toliko armorja kot, ga je imel npr. takratni T4 anni/conq set. V T4 je RR40+ dps class z max dmg statom delal high RR clothie classom po 200-300 dmg, medtem ko te je RR80+ tank 3-5 hital (z dmgi 500-1400). V T1 sem s SH twinkom delal po 150k dmga na scenarij (dobesedno 150k) brez premade party in brez healerja. V tej igri so skoraj vse mozno naredili napacno in spremembe vselej precej z zamudo.. ko je z vsakim "major" apdejtom odslo za par serverjev folka iz igre.
Mimogrede, jaz sem bil oz. moj main je bil WH Litz, drugi RR80 na starem K8P serverju. Kasneje sem se na KN/KA pridruzil Iglorious Bastard guildu, s katerim smo itak ownali vse, ki so nam stopili naproti. ;)
Mimogrede, jaz sem bil oz. moj main je bil WH Litz, drugi RR80 na starem K8P serverju. Kasneje sem se na KN/KA pridruzil Iglorious Bastard guildu, s katerim smo itak ownali vse, ki so nam stopili naproti. ;)
Ne vem jaz sem imel KOTBSja, WPja, BWja in SWja :P SEm igral kaj je bilo potrebno najbolj sem s epa naucil SWja ki sm ga igral na vse mozne nacine. Skirmish je bil moj naljubsi sem samo naokoli tekel in pobil healerje jim :) V siegih pa sem pac healerje tolkel:)
Drugace meni se tudi ni dalo ravno veliko s tem ukvarjat na vseh sem dobil Sentinel set, na SWju sem imel samo se en RR gear.
Sel sem pa stran ko so samo se razvijali content za land of the dead ki mi je bil extremno debilen.
+ Za EU je vec ali manj najvec igralcev slo zaradi GOA, tudi v LEague of legends so videli da so malce zanic in so tudi sami zaceli v nemciji svoje isto kakor WH:)
Drugace meni se tudi ni dalo ravno veliko s tem ukvarjat na vseh sem dobil Sentinel set, na SWju sem imel samo se en RR gear.
Sel sem pa stran ko so samo se razvijali content za land of the dead ki mi je bil extremno debilen.
+ Za EU je vec ali manj najvec igralcev slo zaradi GOA, tudi v LEague of legends so videli da so malce zanic in so tudi sami zaceli v nemciji svoje isto kakor WH:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 226896 (7586) | oo7 |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61416 (14446) | kr?en |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 137958 (67669) | ahac |
» | Aion (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 63329 (25624) | Meizu |
» | Age of Conan (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9680 (4982) | Buggy |