Forum » Pomoč in nasveti » windows7 black screen ob zagonu
windows7 black screen ob zagonu
wind ::
Ob zagonu Windows 7 se mi računalnik zažene samo do črnega zaslona in miške na sredini (ki jo lahko premikam). Karkoli sem poizkušal se mi ni uspelo premakniti dalje.
Disk sem stestiral s Samsungovim orodjem 'hutil' in javi, da ni napak. Če disk premaknem v drug računalnik s podobno konfiguracijo je še zmeri ista težava (črno ozadnje in miškin kurzor na sredini).
Poizkusil sem že:
- safe mode (isto)
- memory test
- hd test
- restore point
- nižja resulucijo
Ideje?
Disk sem stestiral s Samsungovim orodjem 'hutil' in javi, da ni napak. Če disk premaknem v drug računalnik s podobno konfiguracijo je še zmeri ista težava (črno ozadnje in miškin kurzor na sredini).
Poizkusil sem že:
- safe mode (isto)
- memory test
- hd test
- restore point
- nižja resulucijo
Ideje?
w
mat xxl ::
A imaš kaj v kombinaciji z SSD jem ???
A imaš nčišset 1155 pa da bi zadnja 3 serija
A imaš nčišset 1155 pa da bi zadnja 3 serija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
c00L3r ::
Poskusi priklopit monitor na drug izhod na grafični. Znanec ima problem, da mu grafična na vsak način pošilja sliko na en izhod, pa če je kar gor priklopljeno ali pa ne. Zaslon je bil priklopljen na drug priklop (windows ga je smatral kot sekundarnega in prikazoval samo miško).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583532 (22861) | Dominator |
» | GTX 770 Problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2057 (1480) | m0LN4r |
» | ATi CrossFire - izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 4858 (3538) | dottor |
» | Računalnik in domači diskoOddelek: Zvok in slika | 2007 (1712) | Korenchek |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18879 (12395) | Ursus |