» »

Iščem prodajalno koles

Iščem prodajalno koles

mr1two ::

In sicer rabljenih, v Ljubljani. Rad bi imel čimvečjo izbiro rabljenih, poštimanih(ali pa tudi ne, lahko jih sam) koles, lahko so tudi nekoliko novejša rabljena. Mislim, da je enkrat obstajala ena taka "kletna prodajalna" nekje na viču, ampak nisem prepričan ali je bila res tam oz. ali še sploh obstaja(dobrih 10 let je tega).
Hvala za odgovore

Venomus ::

Evo ga:

Servis koles Oblak Stojan S.p. na Kodrovi ulici 13 v Novih Jaršah v Lj.

http://www.rumenestrani.com/si/podjetja...

Poglej si na zemljevidu kje je to, drugače sem pa jaz pri njemu kupil lani rabljeno kolo za 60 €.

Ima pa kar draga kolesa, vsaj za moje pojme. Poni je bil 120 € :|

Ales ::

Poglej malo oglase na Bolhi ali Salomonu, en je bil tudi v Šiški na Celovški, blizu križišča z Drenikovo. Kup koles, pa tip je vedel kaj dela - večina je bila vsaj približno urejena.

Jaz sem tam kupil oldtajmerja v originalnem (skoraj nerabljenem) stanju za 40 ali 50 EUR.

Šimpanz ::

Meni so pred leti ukradli kolo pa sem se odločil da bom nabavil nekaj rablejnega ker nisem imel keša. Bil sem pri temu tipu v Jaršah pa pri onem pri šišenski cerkvi pa sta imela ful navite cene. Za nekaj let star mauntain bike sta hotel najmanj 50 eur. Pol sem šel pa v Hervisa pa kupu nov bicikelj v akciji za 60 eur.

jype ::

Povšetova 88

mr1two ::

Hvala za odgovore, se bom odpravil malo pogledat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero kolo (strani: 1 2 3 4106 107 108 109 )

Oddelek: Šport
5432833004 (209) nokken
»

Prepis kolesa

Oddelek: Loža
252920 (1800) Mare2
»

300 koles za Ljubljano (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32848546 (30744) @nny
»

Gorsko kolo do 500€

Oddelek: Na cesti
122982 (2739) komar88
»

Bicikl (strani: 1 2 )

695476 (4930) TribesMan

Več podobnih tem