Forum » Loža » Pošiljka iz Amerike
Pošiljka iz Amerike
Mozi 111 ::
Veliko tem sem si že pogledal o tem, ampak o bile vse še v času tolarjev.
Torej. Na nekakšnem giveaway-u sem "zadel" igro Sniper: Ghost Soldier. Tip na začetku ni hotel pošiljati po svetu (živi v Ameriki), zdaj pa sem ga prepričal (če ne bo preveč stalo).
Koliko bi stala pošljka iz Amerike v Slovenijo. Vsebovala pa bi CD (v neoriginalnem ovitku, ker je originalnega izgubil, je pa CD original)? Koliko bi stala pošiljka z avionom ter koliko z ladjo (ter koliko vsaka od njiju traja)?
Hvala za odgovor.
Nevem pod kater forum bi dal to temo in ker sem videl nekaj podobnih v tej, sem tudi jaz postal tukaj.
Torej. Na nekakšnem giveaway-u sem "zadel" igro Sniper: Ghost Soldier. Tip na začetku ni hotel pošiljati po svetu (živi v Ameriki), zdaj pa sem ga prepričal (če ne bo preveč stalo).
Koliko bi stala pošljka iz Amerike v Slovenijo. Vsebovala pa bi CD (v neoriginalnem ovitku, ker je originalnega izgubil, je pa CD original)? Koliko bi stala pošiljka z avionom ter koliko z ladjo (ter koliko vsaka od njiju traja)?
Hvala za odgovor.
Nevem pod kater forum bi dal to temo in ker sem videl nekaj podobnih v tej, sem tudi jaz postal tukaj.
Meizu ::
Uglavnem, če je giveaway bil, si lahk ziher, da ne bo šel na svoje stroške pošiljat nekomu v slovenijo. Lahko pa ga prepričaš, da piše stroške nate, pa bo. Vendar je verjetno potem poštnina dražja, kot če bi igro novo kupil tukaj.
KoMar- ::
Koliko bi stala pošljka iz Amerike v Slovenijo.
A misliš, da bo šel kdo iz S-T zdaj v Ameriko na pošto vprašat zate? Kakšno čudno vprašanje... on naj vpraša na pošti, koliko pride najcenejša letalska varianta. Če je treba poslat samo en CD, bo vse skupaj en drobiž, ker ga lahko da v navadno kuverto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
IvoJan ::
Btw, spil je crap in ni vreden teh 10$ za postnino ;)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
ali3n ::
Naj ga naloži na rapidshare..
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Mozi 111 ::
Ga bom prepričal, da stlači CD v kuverto. A potem, bi bilo treba plačati samo znamke (kakor, da bi poslal navadno pismo samo, da je malo dražje, ker je medcelinsko) in nič carine? Koliko pa je potem možnosti, da se CD zlomi ali "izgubi"?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 120564 (38591) | destroyer2k |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103148 (47695) | Tilen |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96635 (73500) | Tilen |
» | Nakup iz amerike!Oddelek: Kaj kupiti | 6917 (3561) | Jure24 |
» | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8489 (5132) | Dr_M |