Forum » Pomoč in nasveti » HP Deskjet 2050 tiskalnik J510
HP Deskjet 2050 tiskalnik J510
c4nk4r ::
Imam en problemček, in sicer, namestil sem tiskalnik s priloženim cdjem, priklopljen preko USBja, namestitev se uspešno izvede, ko pa hočem printat ali skenirat, pa mi javi napako v komunikaciji?!!? Probal sem že z gonilniki iz spleta vendar je težava ista!
Prosim za pomoč! Aja uporabljam pa WIN7 - 64 bit!
hvala!
Prosim za pomoč! Aja uporabljam pa WIN7 - 64 bit!
hvala!
milosv ::
Preveri v services.exe ali imaš nastavljeno "Lupinsko prepoznavanje strojne opreme" na automatic in "Zajem slik sistema Windows" na Automatic (Delayed Start)
Meni je pomagalo in sedaj deluje.
Lp
Meni je pomagalo in sedaj deluje.
Lp
c4nk4r ::
hvala za pomoč, vendar to tudi ni rešilo mojih težav. Razmišljam o novi namestitvi windowsov, mogoče bo to odpravilo mojo težavo, ali pa bom vrnil printer - reklamacija.
LedStorm+++ ::
Preden formatiraš... Windows 7 včasih ne zazna printerja. Jaz sem zadnjič, šel v Upravitelja Naprav in v korenskem imeniku, je ime tvojega računalnika, desni klik -> Poišči spremembe strojne opreme. In bo iskal gonilnike po tvojem računalniku. Če si prej seveda inštaliral gonilnike. (imam slovensko verzijo win7).
Pingvin :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LedStorm+++ ()
spellaa ::
Jaz imam tudi problem s tem tiskalnikom. Ko hočem natisniti dokument, ki ima nastavljene robove levo in desno 2,5, mi natisne na levi polovico manj, na desni pa kakšne 4 cm roba. Kaj bi bilo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439597 (5278) | jedateruk |
» | Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 184297 (53136) | poweroff |
» | Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 177918 (150565) | Icematxyz |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4830 (4001) | Pyr0Beast |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6212 (5423) | Zero0ne |