» »

HTC Wildfire - lastne melodije, raziskovalec, opravila

HTC Wildfire - lastne melodije, raziskovalec, opravila

RejZoR ::

Ok, zdej sem kupu tole žverco. Pa me zanima kako si lahko nastavim lastno melodijo. Kakor vidim lahko dostopam samo do HTC-jevih tovarniških melodij, bi pa imel lasten MP3, ki je na spominski kartici.

Kje vidim katere programčke sem zagnal in tečejo v ozadju.

Kako oz kje dostopat do spominske kartice, ki sem jo vtaknil not. Ne najdem kakšnega file explorerja al pa file browserja.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
  • spremenil: Mavrik ()

Mavrik ::

Rdeči fantje: Vprašanje je konkretno, in v kolikor ne mislite na njega odgovoriti, prosim da se zadržite.

Gremo po vrsti:

1.) Načeloma ti bo RingDroid pomagal.

2.) Tule ti najprej polagam na dušo: če ti ni ZELO jasno kako dela process management, potem ne štoraj po servisih in ne opletaj s taskkillerji.
Namreč Android ne laufa v ozadju programov, ampak jih suspenda dokler mu ne zmanjka RAMa in si boš s taskkillerji samo škodo delal. Drugače ima Android 2.2 seznam opravil v "Applications -> Running" zavihku, kjer ti kaže servise, ki dejansko uporabljajo CPU čas.

3.) Po defaultu ni nobenega (niti ni neke hude potrebe). Za vse ostalo maš ASTRO na marketu.
The truth is rarely pure and never simple.

kihc ::

1.) Greš v music player, poiščeš željeni štikelc, [menu tipka], set as ringtone.
x

No to sem rabil, konkretne odgovore. Hvala Mavrik. Bom zdej probal pač pustit tko kot je pa naj Android sam ureja programe. Čeprav sem pričakoval, da bo npr kalkulator sam sprostil iz spomina po eni uri neuporabe al pa kaj podobnega. Tud pri Operi Mini sem mal debelo gledal ker ni bilo knofa Exit kot sem ga vajen iz Nokie in Samsunga.

A potem ves ta stuff v spominu sploh kaj vpliva na avtonomijo baterije?

@kihc
Evo, točno to sem mislil! Pismo, kako, da se tega nisem spomnil že takoj niti mi na HTC Wildfire forumu ni tega omenil nihče (pa bi pričakoval da je to nekako splošna stvar). Tole preko Music playerja mi je skor bolj všeč ker je že vgrajeno v telefon čeprav ta opcija res ne bi škodila v samem menuju kjer nastavljaš ringtone parametre.

Kaj pa progresivno (Increasing) zvonenje budilke?
Je za to kakšna opcija v samem OS-u? Pri Samsungu mi je bilo všeč, da sem imel npr zvonenje telefona nastavljeno na polno, melodijo budilke pa sem imel nastavljeno na "Incresing" način, da je začela čist potiho in nato čedalje glasneje. Da te ne vrže iz postelje ko se na polno začne dret ampak te zbudi počasi. V priloženi budilki te opcije nisem našel razen če si že v osnovi tko posnamem MP3 oz izberem nek komad, ki začne zelo umirjeno in se kasneje razvije v bolj "razbijaški" del.

Pa še to...

Kako hudiča se slika z uporabo optical sensorja?
Ko stisnem gor prst se včasih (ne pa vedno) pojavi kot da hoče neki merit, viewfinder se obarva zeleno in potem spet izgine. Slike pa ne zajame. Lahko tud tapkam po tem senszorju pa ne naredi nič. Je tle kakšna posebna fora, ker stiskat po ekranu pa je grozno nepraktično.

BladE_ ::

Optični senzor ima tudi funkcijo "klika", nameriš, klikneš na senzor in imaš sliko...

Haha, lol. Jezst sem pa mislil, da deluje isto kot za premikanje, torej da se ga samo rahlo dotakneš :) . Nič čudnega da ni delovalo. Šele sedaj vidim, da senzor dejansko klikne, ko ga dost stisneš in to je klik :D

Kam se privzeto shranjujejo SMS-i? Na telefon al na SIM? Sem gledal nastavitve pa ni vidit nobene opcije za izbiro tega. Bi pa najraje videl, da se shranjujejo na SIM, da imam enako kot telefonske številke vse gor tud če moram kartico prestavit v drug telefon. Pač ne uporabljam veliko SMS-e in imam na SIM dost placa.
Se to da?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2549888587 (58) lonewolf_
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

703127024 (63622) majstr77
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

14220345 (14656) Jst
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24235848 (17003) errhec
»

Windows Phone 7 brez lastnih zvonjenj (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
9820280 (17857) Bor H

Več podobnih tem