Forum » Zvok in slika » predvajanje glasbe na rač preku telefona
predvajanje glasbe na rač preku telefona
braniakkk ::
Zanima me ali obstaja kakšna varjanta, da bi glasbo katero imam na telefonu (NOKIA N86) predvajal preku bloutootha na računalniku? V bistvo bi to rad, ker imamo na kakšni žurki računalnik prikloplen na ojačevalnik in da nebi rabil vsako krat it na računalnik pa prestaviti glasbo da bi lahko sede kar preku telefona prestavil pesem?
Scorpia ::
Načeloma gre, sam sem to že probaval, ampak zvok je bil bolj zanič. Tako da ti to ne priporočam. Imaš pa razne programe (bluetooth remote control) kjer imaš lahko celoten seznam pesmi izpisano na telefonu, prav tako tudi ''gumbi'' za prestavljanje komadov, lahko imaš tudi oddaljeno namizje itd...
////
ABX ::
Najbolj enostavna varianta je da priklopiš telefon v "audio in" ali USB, ker tako ne potrebuješ nobenih gonilnikov in bo delalo z vsemi PC-ji.
Če je telefon open standard, ker načeloma ni nikoli.
Če je telefon open standard, ker načeloma ni nikoli.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Siddh ::
na ojačevalec je verjetno priklopljen komp preko 3.5mm kabla ne?
če je potem samo kabel vtakneš v telefon
res pa je da bi potem moral hodit do telefona
al pa enostavno nardiš playlist pa je problem rešen :D
če je potem samo kabel vtakneš v telefon
res pa je da bi potem moral hodit do telefona
al pa enostavno nardiš playlist pa je problem rešen :D
braniakkk ::
Scorpia ja to me je zanimalo, bom malo prebrskal če najdem ta bluetooth remote control v free verziji. Sicer audio izhod to že uporabljam, je ena izmed rešitev, samo včaih pa recimo si kje tak pa ti je mučno se recimo vstati :D pa it prestaviti,...
nitramcek ::
Za Android telefone imaš XBMC media center program prek katerega upravljaš z XBMC na računalniku. Jaz imam XBMC na Ubuntu in sem dal XBMC na Samsung Galaxy S in sem tako potem lahko upravljal ves XBMC Media Center na računalniku. Preprosto in učinkovito prek wi-fija.
Desty ::
Za iPhone obstaja Remote aplikacija, s katero lahko delaš točno kar si ti želiš. Imaš seznam komadov (katere predvajaš prek iTunes) in potem izbiraš. Pač tipični daljinec, ki dela prek mreže.
Zvezdica27 ::
lp,
XBMC oz. Nokia kot upralvjalec XBMC dela tudi na Symbian S60. To so v bistvu vse Nokie, novejše.
Malo pogooglaj. Jaz sem sicer zadevo probal, a mi ni bila ne vem kaj. To je bilo pred kakim letom, ko sem bil še na win. Probaj še na SLO nokia forumu.
zz
XBMC oz. Nokia kot upralvjalec XBMC dela tudi na Symbian S60. To so v bistvu vse Nokie, novejše.
Malo pogooglaj. Jaz sem sicer zadevo probal, a mi ni bila ne vem kaj. To je bilo pred kakim letom, ko sem bil še na win. Probaj še na SLO nokia forumu.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 171134 (9974) | kiFni |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 57875 (34600) | Netrunner |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60327 (22393) | umexteacher |
» | uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanjeOddelek: Zvok in slika | 1895 (1719) | opeter |
» | Klient za Pandora.comOddelek: Programska oprema | 1417 (1203) | MrBrdo |