» »

Klient za Pandora.com

Klient za Pandora.com

MrBrdo ::

Če je komu všeč www.pandora.com, pa mu gre na živce da mora imet zraven odprto stran (in to še flash povrhu), pa bi rad kakšen komad še downloadal, si lahko povleče clienta za Windowse tukaj.
Povejte kako vam je všeč.

lp
MrBrdo

|SNap| ::

Omg, to je cist zakon stvar :)
Kje je protocol info?
A bo program kdaj open source? :P

Hvala za vlozen trud.

Jaka

Thomas ::

BTW, pandora.com je revolucija. IMHO.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

|SNap| protokol smo moral kar sami naštudirat :) sem pa spisu en mali dokument o protkolu (res bolj osnoven).. če maš namen kaj pametnega s tem počet ti pošljem

lp
MrBrdo

Te kontaktiram čez kak mesec :)

Aja, drugače pa tudi XBMC na veliko uporablam, tako da komaj čakam! :))
Fino bi bilo če bi XBMC client tudi podpiral download ali pa vsaj možnost, da nekam na disk shrani ime pesmi.

Kakšne kvalitete so shranjene pesmi? Vse 128kbit? So kakšni drugi caveati glede njih?

Ne vem, kvaliteta shranjenih komadov je taka kot so pač na pandori gor.. Mislim da so 128kbps samo nisem ziher..
Za XBMC nekdo drug dela in mi bo sporočil ko bo končano :)

lp
MrBrdo

bili_39 ::

Lepa ideja, ampak bo treba še dost dela, predvsem šminke.

Si kaj razmišljal o kakšnem plug-inu? Mogoče za XMplayer ali kaj podobnega.

Mimogrede, Pandora je zakon. Streame pa imajo v 128k, ampak za razliko od drugih v precej dobrih verzijah.

Še dost dela? Šminke? A se hecaš? Govoriš kot da nebi bilo še nič narejeno pa imaš pred sabo praktično končno verzijo programa.. In ne vem kaj govoriš o šminki, kaj ti ni dovolj našminkerano? Hočeš da ti v flashu naredim da bo vse utripalo pa smo potem spet na istem kot prej?

Plugin je nek v pripravi za Xbox Media Center o čem drugem pa zaenkrat še ne razmišljam. Edino morda da bi naredil kar dll in bi ga potem dal na uporabo.
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

Hm, sem nekoga razkuril..?

Ne sprašuj za mnenja, če pričakuješ samo pohvale.

Pohvalno: majhen in uporaben programček, ki pokuri zanemarljivo sredstev. (slišiš ploskanje)

Za dodelat (po mojem): po prijavi ne potrebujem več okna za prijavo. Ostane naj samo seznam pesmi in kontrole. okence mogoče resizable le toliko, da na koncu ostanejo samo kontrole.

bug?

ko je program ponajšan ne zbriše za sabo komand (po desnem kliku). Mogoče krivda Viste??

bili_39: ja tko povej, ne pa "lepa ideja" - če je že realizirano. glede logina maš prav in bom popravil ko bom imel čas. glede tistega pomanjšanega ne vem točno kaj misliš, če misliš da ti ostane hint tam (tekst v rumenem ko greš z miško čez?) potem je kriva vista.. čene pa povej kaj si mislil.. pa če mi lahko poveš res kaj si mislil da manjka predvsem šminka?
MrBrdo

Sorry za par dni premora...

Tisti bug, ki sem ga omenjal ni samo pri Visti, tudi pri Xp-jih mi ostane (ne ko greš z miško čez, ampak pri kliku z desnim gumbom - ko se pokažejo kontrole) - dokler ne izberem enega ukaza - problem nastane, če nočeš izbrati ukaza - bi moral meni zginiti, pa ne.

Glede šminke - izgled mi ni ravno najbolj všečen, samo to sem mislil. Pa ne, da želim kakšna bliskajoča okna - mogoče je zgolj oseben okus - malo preveč moreče barve in "oglato" zgleda. Meni bi bilo bolj všeč, če bi se zadeva pomanjšala na vsebino z nekaj gumbki in seznamom pesmi.

Danes me je programček vklopil na neko drugo postajo, kljub temu, da so bile izbrane moje nastavitve in moja postaja. Mogoče so lastniki pogruntali in jim ni všeč, da ne bomo gedali reklam, kakorkoli ostajam na Pondorinem vmesniku. Tistih deset MB več spomina mi ni toliko pomembnih, da bi se zafrkaval in celo mogoče ostal brez svojih postaj, ki sem jih delal nekaj mesecev.

Vseeno, hvala za trud.. :)

krho ::

MrBrdo: če imaš recimo v naslovi komada ?, en tak primer je en komad od Nene, ti ne shrani na disk.
še ena stvar je. prosim delaj buffering v drugem threadu, ker sovražim, da mi med bufferiranjem zmrzne cel program.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krho ()

Hm ja glede vprašaja bom popravil, velja verjetno tudi za druge znake ki niso dovoljeni v filenameih..

Glede bufferinga pa žal ne gre, ker uporabljam neko knjižico (bass.dll) in play naredim v novem threadu vendar ko buffera vseeno zamrzne program.. Čeprav je play ukaz v drugem threadu poklican.. Tak da ne vem kako bi to spremenil.

lp
MrBrdo

PARTyZAN ::

Kaj, ko bi kdo naredil kak screenshot aplikacije? ;)

MrBrdo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11614717 (9528) PreviousUser
»

Spotify in Netflix dotolkla piratiziranje na Norveškem, založniška ihta pač ne

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4717909 (14977) Nummy
»

predvajanje glasbe na rač preku telefona

Oddelek: Zvok in slika
7779 (652) Zvezdica27
»

Moji strežniki