Forum » Pomoč in nasveti » 15m dolg cinch kabel????
15m dolg cinch kabel????
WiseBear ::
a uporablja kdo tako dolg kabel za tv out?
zanima me če pride pri takšni dolžini že do vidnih oz. slišnih motenj signala.
zanima me če pride pri takšni dolžini že do vidnih oz. slišnih motenj signala.
morphling1 ::
Ja jaz ga imam, točno 15m iz moje sobe v dnevno, na eni strani cinch na drugi scart zraven pa še enako dolga audio kabel.
Slika še vedno zelo dobra, v bistvu mi je žal da nisem vzel še 2m daljši kabel ker mam zdaj kabel po sredi sobe ko ga priklopim na tv-out
Slika še vedno zelo dobra, v bistvu mi je žal da nisem vzel še 2m daljši kabel ker mam zdaj kabel po sredi sobe ko ga priklopim na tv-out
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Pithlit ::
Moj je bil dolg 44m pa je čez cesto visu tko de... Ja, gre
Life is as complicated as we make it...
WiseBear ::
morphling1: a to si sam adapterje gor dal al si kupil že komplet; pa kje se to najbol poceni dobi me zanima?
morphling1 ::
V en RTV servis sem šel pa mi je naredil. 4500 sit vse skupaj, se prav 15m koaksialca, 15 audio kabla ter vsi potrebni priključki , audio ter video na eni strani v scart ter banana in cinch na drugi strani.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Pithlit ::
stvar se da komot spravit skup brez coax kabla... sam to so finte k ti jih na rtv-ju ne bodo povedal . Jst sm mel eno žilo za video, eno za L audio, eno za R audio in eno za oklop (oz maso). Vse skup je ful cenej od coaxialca in dela čist isto.
Jebiveter ::
Jst sm fendu naredu 15m koax z cinci za video in 15m UTP oklopljenega kabla za stereo sound (1stereo "banana" -> 2x mono cinc) in dela great!
Sicer pa ima UTP/FTP kabel 8 zic + oklop torej bi lahko samo z tem naredu oboje (2xL, 2xD, 2xGRND-sound, 2xVIDEO, oklop-GRND-video).
Sicer pa ima UTP/FTP kabel 8 zic + oklop torej bi lahko samo z tem naredu oboje (2xL, 2xD, 2xGRND-sound, 2xVIDEO, oklop-GRND-video).
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584663 (23992) | Dominator |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10331 (9259) | axee |
» | Kje dobiti 10m SVHS kabla?Oddelek: Kaj kupiti | 1089 (929) | Jure2k |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1182) | gumby |
» | GeForce MX 400 _povezava na TV s scartomOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (956) | AthlonLover |