Forum » Pomoč in nasveti » Siol TV + PC + Internet
Siol TV + PC + Internet
stuff ::
Pozdravljeni!
Že več kot leto imam siol. Siol TV komunikator + TV prek PC-ja. Zadnje čase mi je zelo nagaju internet in so mi siolivci zamenjali modem "sedaj imam belega".
Opažam, pa da mi sedaj ko gledam Tv preko PC-ja pade linija na 50k, pa čeprav imam 5MB linijo. Ko ugasnem TV na PC-ju dela internet 5MB.
Sem potestiral in tudi če imam pržgan komunikator je isto (internet dela lepo 5MB, ko ga prižgem na PC-ju linija pade). Zanima me kaj lahko storim, da bi delalo enako kot prej.
Od centrale sem odmaknjen 400m.
A so mogoče kje nastavili kakšne limite?
Že več kot leto imam siol. Siol TV komunikator + TV prek PC-ja. Zadnje čase mi je zelo nagaju internet in so mi siolivci zamenjali modem "sedaj imam belega".
Opažam, pa da mi sedaj ko gledam Tv preko PC-ja pade linija na 50k, pa čeprav imam 5MB linijo. Ko ugasnem TV na PC-ju dela internet 5MB.
Sem potestiral in tudi če imam pržgan komunikator je isto (internet dela lepo 5MB, ko ga prižgem na PC-ju linija pade). Zanima me kaj lahko storim, da bi delalo enako kot prej.
Od centrale sem odmaknjen 400m.
A so mogoče kje nastavili kakšne limite?
- spremenil: stuff ()
Ja VDSL ampak zakaj bi naročeval 4 TV-je, da mi bodo potem še 3 komunikatorje zračunal, kr tk mi pa nočjo odpret! To pomeni, da so mi zaprl linijo če te prav zastopim.
roCkY ::
Komunikator ni nujen, če se v zadnjeh dneh ni kaj spremenilo. A kolker spremljam se ni.
Dobiš pa še en bonus. HD v solidni kakovosti!
Dobiš pa še en bonus. HD v solidni kakovosti!
Ne fora je, da ko vklopim TV na računalniku mi inernet dela še sam 50k. Če mam komunikator užgan pa internet dela čist normalen. Sem zabluzu mal.... uglavnem samo ko pržgem Tv na računalniku mi internet začne delat 50k.
Hm še kr ni nič boljše. Sedaj sem modem naredil "butast" pa ni nič boljše. Imam pa prikloplen PC preko lana na modem za gledanje TV-ja, ter wifi preko routerja.
Mislim, da mi nekako multitasking ne deluje sam nevem kako popravit. Sej mam obe varijanti ločeno (nebi smel delat težav) pa so vseeno problemi.
Me zanima če ma kdo še podoben problem!
Hvala!
Mislim, da mi nekako multitasking ne deluje sam nevem kako popravit. Sej mam obe varijanti ločeno (nebi smel delat težav) pa so vseeno problemi.
Me zanima če ma kdo še podoben problem!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 38066 (21522) | dunda |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127273 (51473) | Looooooka |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10448 (8743) | rezator |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57610 (17934) | dinozaver7 |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2856 (2856) | jerriho |