» »

Kateri telefon?? nokia x6 vs htc wildfire

Kateri telefon?? nokia x6 vs htc wildfire

bmwfan ::

Pozdravljeni mene pa zanima kateri telefon bi bil boljši za povprečnega uporabnika nokia x6 ali htc wildfire? LP.

shadeX ::

tukaj (zame) ni nobenega dvoma. htc wildfire absolutno. razlog: android OS.

LP

jazbec ::

wildfire zaradi androida
samo polnit ga boš mogu vsak dan

DRUGHI ::

Ja jest uporabljm htc desire in ga morem polnit na vsake dva dni,kar me sicer kar moti je pa vrjetno to zaradi velikega ekrana in pa androida.

shadeX ::

ja jaz mam htc desire in ga polnim vsaki dan XD. ma mene to praktično ne moti.

DRUGHI ::

Kako pa ti dela navigacija?

blackbfm ::

To da ima android ne pomeni da je inherentno dober telefon. Wildfire je pocasen s plastik fantastik filingom in zanic zaslonom, kamera je pa na ravni webcama izpred petih let :)

Za nokio pa nevem je nisem imel v roki. Sicer njihovga symbiana ne prenasam lih dobro..samo bi pa vseeno 2x premislu, ker nizkocenovni android telefoni so res poden.

jazbec ::

wildfire ma en moj sošolc pa je zlo zadovoljen
js ga nisem dosti uporabljal ampak prvi vtisi so bili dobri za njegovo ceno (telefona)
nokia je pa danes daleč zadaj med proizvajalci-moje mnenje

JerryP ::

Z izjavo da je tale htc plastik fantastik se ne strinjam. Nobenem novejši telefonu takšnega cenovnega ranga nima bolše kvalitete izdelave. Medtem ko na nokii škripa pokrov baterije, se nabira prah za zaslonom itd.

Tudi fotoaparat na htcju dela zadovoljive slike, snemanje video posnetkov pa je res švoh.

Mogoče poglej še v smeri LG Optimus one, ki ima boljši zaslon od htcja hitrejši procesor in je tudi solidno zgrajen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703126574 (63172) majstr77
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12321409 (13920) Mrakw
»

kateri telefon?

Oddelek: Kaj kupiti
51666 (1505) jazbec
»

Nokia ali HTC