» »

ŠOUM in propaganda

ŠOUM in propaganda

borisk ::

Zdravo!

Danes je bil na šoumu spet dan za SPAM. Kot verjetno vsi veste zbirajo podpise za referendum o malem delu in zato so prejemnikom njihove enkratne pomoči iz t.i. solidarnostnega sklada poslali naslednje sporočilo:

Spoštovani!



Kot veste, se aktivno zbirajo podpisi proti uveljavitvi Zakona o malem delu. Spremembe, ki jih prinaša zakon glede financiranja študentskih organizacij in klubov, bodo ukinile delovanje Solidarnostnega sklada in podobnih ustanov. Zato podpiramo zbiranje podpisov proti zakonu o malem delu na Solidarnostnem skladu. Vse informacije dobite trudi na spletni strani http://www.socialna-druzba.si/.



Kot prejemniki pomoči naše ustanove se morete zavedati, da bo uveljavitev tega zakona vplivala tudi na pomoč, ki ste jo ali jo še vedno prejemate na Solidarnostnem skladu.



Zato vas naprošam, da razmislite o smiselnosti zakona in ODDAJTE PODPIS PROTI ZAKONU O MALEM DELU. To storite z izpolnitvijo priloženega obrazca, ki ga morete overiti na katerikoli upravni enoti v Sloveniji, ne glede na kraj bivanja. Obrazec lahko oddate do 31. januarja 2011 predstavnikom pred upravnimi enotami ali ga enostavno prinesete ali pošljete na Solidarnostni sklad, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor.



Vsi bodoči prejemniki pomoči vam bodo izredno hvaležni, saj bodo tudi oni imeli možnost izboljšati svoj socialni položaj na način, kot ste ga lahko vi!!!



ZNANJE JE PRIHODNOST, ZATO NAJ BO DOSTOPNO VSEM!



Iskreno se vam zahvaljujemo za oddan podpis in vas lepo pozdravljamo,

sodelavke Solidarnostnega sklada, ustanove za pomoč mladim



O nagovarjanju ne bi debatiral, ker mi gre kot študentu na bruhanje, moti pa me to, da so poslali mail tako, da se vidijo prejemniki te pomoči!! Meni se zdi to kot razkritje osebnega podatka (mail + to da si prejel solidarnostno pomoč)

Kakšno vaše mnenje??
  • spremenil: borisk ()

kalko ::

Definitivno. E-mail naslov je osebni podatek. Naredi par printscreenov in pošlji pooblaščenki. Lahko pa še na kakšen medij (z zabluranimi e-naslovi, seveda).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delo...

Oddelek: Loža
377711 (5700) Meizu
»

Informacijska pooblaščenka: Postajamo policijska država?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
9219006 (14909) PaX_MaN
»

Malo delo - referendum (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Problemi človeštva
1466198431 (169795) Mipe
»

Zbiranje podpisov za referenduma (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21738491 (35315) borisk
»

Podpis peticije proti zakonu o VŠ kar od doma!

Oddelek: Šola
423070 (2398) klemen22

Več podobnih tem