» »

Podpis peticije proti zakonu o VŠ kar od doma!

Podpis peticije proti zakonu o VŠ kar od doma!

Primoz78 ::

No danes sem tole dubu na mail:

Vsi tisti, ki se niste oddali glasu za referendum, to lahko storite do 30.
8. Našel se je način, ki je lažji, pravilnejši in usklajen z odločbo Ustavnega sodišča. V prilogi je obrazec, ki omogoča oddajo podpisa brez overjanja na UE. Izpolnite ga in pošljite na spodnji naslov, lahko pa ga prinesete tudi osebno na ŠOU v Ljubljani, Kersnikova 4 v Mednarodno pisarno(pritličje).ŠE JE ČAS, GREMO V AKCIJO!!!Naslov za pošiljanje obrazcev:

Študentska organizacija Slovenije

Dunajska 51

1000 LjubljanaObrazci morajo biti na ŠOS do 30. avgustaPOŠLJI NAPREJ!!!Lep pozdrav!Tukaj je se obrazec za zbiranje podpisov...pa pridna na delo ;) Kar se pa tice pravne podlage za podpis peticije pa tu mate odgovor, ki sem ga dobil na mail od ŠOS!

Pozdravljeni!

Ustavno sodišče je že lani razsodilo, da je zbiranje podpisov po upravnih enotah neustavno. To je utemeljilo z obrazložitvijo, ker ne morejo vsi volivci osebno na upravno enoto (recimo tisti, ki so v bolnicah, v domovih starejših občanov ali pa jim preprosto njihov delovnik ne omogoča, da bi prišli na upravno enoto v času uradnih ur).

Študentska organizacija Slovenije bo zato zbrala vse obrazce (tiste z žigom upravne enote in tudi tiste na obrazcih, ki se pošiljajo po internetu) in če jih bo vsaj 40.000, jih bomo odnesli v Državni zbor RS.

Če nameravate zbirati obrazce preko obrazca z interneta, vas prosimo le to, da pri vsakem podpisniku predhodno preverite, če se ni že podpisal na upravni enoti in poslal svoj obrazec na ŠOS, da se glasovi ne bi podvajali.
Zaželeno je tudi, da s podpisi izpolnite vsaj en list v celoti (10 podpisnikov), saj bomo tako lažje prešteli vse glasove. Če boste poslali več listov, toliko bolje.

Še nekaj dodatnih opozoril:
Ponarejanje podpisov je kaznivo dejanje.
Podporo lahko oddajo le vsi polnoletni državljani Republike Slovenije.
Pisati je treba čitljivo in izpolniti vse zahtevane podatke.
Pod kategorijo "Občina stalnega bivališča" je potrebno napisati ime občine, ne samo poštne številke.

Zadnji dan, ko je potrebno vložiti obrazce v Državni zbor, je 30. avgust. Če jih nameravate poslati po pošti, jih torej pošljite najkasneje v torek.
Lahko pa jih prinesete tudi osebno na Študentsko organizacijo Slovenije, Dunajska 51, Ljubljana (stolpnica nasproti Plave lagune za Bežigradom, 1.
nadstropje).

Lep pozdrav,


Tomo Juvan
predstavnik za odnose z javnostmi
Študentska organizacija Slovenije
Dunajska 51, LjubljanaLp Primoz

p.s. Prosim moderatorje, da kljub veckrat ponavljajoci se temi naj tole temo pustijo.
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
  • spremenil: Primoz78 ()

Izak ::

Mislim da so z tem obrazcem prišli malo pozno. Žal.

klemen22 ::

Ja pač jim je zmanjkalo kandidatov in pač še po drugi poti iščejo pot do uspeha
Kar lahko sklepamo iz tega je da se VSŠjevcem bodočim in sedanjim jeb* za ta zakon.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

Izak ::

Mah, nevem kaj bi reku. Sam sm šu na občino že prvi teden zbiranja podpisov. Zdej pa kar naenkrat vni obrazci, ki jih sploh ni treba ovirit. In to 5 dni pred iztekom zbiranja podpisov. Zelo pametno.

Al jim manjka res tolko malo podpisov al pa so malo blesavi, da zadnjih par dni ponudijo tako lagodno varjanto, ki bi jo lahko furali že od začetka in bi bili bistevo uspešnejši pri zbiranju.

Mirč ::

Jaz sem zbral 100podpisov ter poslal in če bi vsaj 400 študentov naredilo tako nebi bil noben problem zbrati 40.000 podpisov..Samo se vidi, da je študentska organizacija popolnoma na psu in večini študentov se tak je..in sploh pojma nimajo zakaj se gre.Saj rezultati so pol tudi tapravi od 250 štuentov v 1 letniku jih kasneje 50:) maksimalno diplomira.
lp

Izak ::

Baje manjka še 10000 podpisov, zato ŠOS poziva vse naj zbirajo podpise na javnih krajih ter jih oddajo do jutri, srede dne 30.8.2006. Obrazce na katere gre 10 podpisov se nahaja tukaj:

klik

Overir podpisov ni več potretbo. Podpise se zbira osebno na ŠOS do jutri 18.00 ure.

Lp

STASI ::

A mi lahko nekdo pove zakaj ni potrebnih podpisov overiti?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Izak ::

Ker je v zakonu zapisano da morajo biti podpisi dostopni vsem (ivalidom, ljudem v domovih, itd...). Tako se tem ljudem krati demokratična svoboda in so tko dovolili zbirat podpise tudi brez overjanja. Problem je v tem ker so začeli s tem malo preveč ksno. Tko da mam slab občutk glede vsega.

klemen22 ::

Ja že že samo je sedaj precej večja monost zlorabe kaj? Nekdo pride do zbirke podatkov EMŠO, davčna in lahko turi lažne podpise kaj? Oz. sploh preverjajo vsak podpis posebej ali samo štejejo tiste pole?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Mirč ::

zbirat podpise
lp

BluPhenix ::

Mah, če se ljudem, ki niso bili oškodovani dalo iti na upravne enote, je to podpiranje lenobe.

Marsikoga sem slišal kako je težil, kaj so mu naredili, ko sem ga pa vprašal ali je šel podpisat za referendum, je bilo večinoma "em ne ... sem mislil it, samo pol je blo morje, pol pa nisem imel veliko časa, ker sem delal poleti..."

mislim halo, za svojo rit se ti ne da potrudit, pa se bodo drugi? Če delaš imaš malico in marsikdo bi jo lahko izkoristil za podpis, pa je ni.

Tudi nekako mi ne gre v glavo, trenutno je sigurno vpisanih 40.000 študentov, ki hodijo na VSŠ. In samo 5k jih je šlo od teh podpisat?? Kaj pa tisti, iki so že končali ... tudi tej niso morali iti ... malo neresno mi je to ...

(opomba: da se ne bo sedaj kdo tukaj obesil spet na to, ali je prav kar so naredili ali ne, saj je za to odprtih dovolj tem. Jaz sem podal mnenje o dotičnem podpisovanju s strani oškodovanih. V bistvu sploh ni pomembno kako so bili oškodovani, le kaj so naredili, da bi to popravili)
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

antonija ::

Za kaj tocno (oz. proti cemu) je namenjen ta referendum?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Mirč ::

;(

antonija ::

What?:\
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Vajenc ::

mislim halo, za svojo rit se ti ne da potrudit, pa se bodo drugi? Če delaš imaš malico in marsikdo bi jo lahko izkoristil za podpis, pa je ni.
To je žalostna realnost. Veliko sotrpinov mi je reklo, da nimajo časa za "gužvanje" na občini. Kaj vse lahko rečejo šele tisti, katere ta neumni zakon niti ni prizadel.

Mirč ::


antonija ::

A te dva linka naj bi kaj razlozila? En je propaganda o referendumu (nic dejstev, samo propaganda), drugi pa kreganje "1ribica"-e in "klan"-a o primernosti linkov, nalimanih na nekem forumu.:\

Zdej pa seenkrat: Kaj je tako nujnega da rabimo referendum? (pa nebi rad prebral da "Sprejeti Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o visokem šolstvu posega v že podeljena pravna razmerja in tako posega v načelo pravne varnosti", ampak bi rad konkreten primer; kaj bo od sedaj naprej slabse za studenta)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

kopernik ::

Hja, točno tako kot je že nekdo rekel. Preprosto se mi je*e za ta zakon. Doslej se je ves čas govorilo o stopnjah in kako bo ta zakon te stopnje pomešal. No, za stopnje mi dol visi. Naziv ti pa itak da univerza oz. izobraževalna ustanova.

antonija ::

Ce bo komu lazje naj poda v stilu tabele:

Po starem zakonu so studenti imeli/lahko poceli: | Po novem zakonu nimajo/ne smejo:
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Mirč ::

ja j..e se ti za stopnjo in upam, da se bo ti j...lo še naprej ko ti bo delodajalec izplčal plačo po stopnji in ne po nazivu.
naslabšem -50000sit vsak mesec
lp

antonija ::

Razen tvojih ugibanj o tem... a lahko napises kaj vec kar podkrepi to znizanje plac?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

kopernik ::

Mirč, in zakaj bi me plačevali po stopnji ? Plačujejo me predvsem glede na to, kaj naredim. Ker delam relativno dobro in hitro, imam (za moje pojme) dokaj dobro plačo. Delodajalec, ki me bi plačeval samo po nazivu ali bognedaj po stopnji, me v svoji organizaciji ne bo videl.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kopernik ()

Vajenc ::

Antonija sej smo že tolkrat..., pa dejmo še 1X
Po starem
-za VII.st. si se vpisal na UNI 4.letni program ali za VII./s na visokošolski strokovni program
-v velikih državnih in "poldržavnih" podjetjih si z VII/s soadal v isti plačilni razred kot UNI VII
-na svojo končano visokošolsko izobrazbo si bil ponosen in primerljiv z EU 3 letnimi študiji
-UNI-jem je bila obljubljena višja st. z bolonjsko podaljšanim študijem za 2 leti
-po starem sem verjel v SLO šolstvo...

Po novem
-za VII .st. moraš sedaj narediti 3+2, se pravi se teoretično študij podaljša za leto
-naš 3 letni program študija ni več primerljiv z večino Evrope
-z 3 letnim študijem nisi več ponosen dipl.
-UNI+2 leti ni nič več kot le UNI
-nimam več zaupanja v naše šolstvo

Mirč ::

hehe.
Joj ste smešni,v državnih firmah in ostalih večjih firmah v SLO kolikor še pač jih je si plačan po stopnji in ne po nazivu,seveda,če si prizadeven... itd.. dobiš dodatek.Ampak osnovna plača se črpa po stopnji izobrazbe.Tako je nažalost.
Plačujejo me predvsem glede na to, kaj naredim. Ker delam relativno dobro in hitro, imam dokaj dobro plačo. Delodajalec, ki me bi plačeval samo po nazivu ali bognedaj po stopnji, me v svoji organizaciji ne bo videl.
Ja to pa je odsev privatniškega dela in je tako kot je.
Torej nekdo,ki ima 3 letno šolo bo imel enako plačo kot nekdo,ki ima stopnjo mag.in delata enako delo po tvoji logiki.
Zato, pa je tako stanje v Sloveniji in gre večino strokovnjakov iz slovenije.....

antonija ::

-za VII .st. moraš sedaj narediti 3+2, se pravi se teoretično študij podaljša za leto
V praksi je pa tudi do sedaj bilo 4 leta studija + (najmanj) 1 leto za diplomo

-naš 3 letni program študija ni več primerljiv z večino Evrope
Mi nimamo enega studijskega programa, ampak jih je malo morje. Kateri izmed njih je zdaj postal tako inferioren tistemu enemu evropskemu studijskemu programu? In predvsem kaj ima evropski program (oz. kaj nudi studentu) cesar nas ne (vec)?

-z 3 letnim študijem nisi več ponosen dipl.
Uf ti boga... zdej moras pa najdet nekaj drugega kot tri kratice za imenom da bos spel lahko ponosen.

-UNI+2 leti ni nič več kot le UNI
Govorimo najmanj o dveh UNI stopnjah in dveh UNI+2 stopnjah (tastara in bolonjska). Katera ni vec primerljiva s katero?

-nimam več zaupanja v naše šolstvo
Oh dear Lord, please don't let it be true!!!:\
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Mirč ::

seveda je bilo povedano to že 1000X vajenc,ampak nekdo se vedno najde,ki ne sliši in se dela pametnega na vse pretege.
lp

Mirč ::

6 Šesta raven: Visokošolsko izobraževanje prve stopnje in podobno
izobraževanje/visokošolska izobrazba prve stopnje in podobna izobrazba
161 Podraven 6/1: Višješolsko in višje strokovno izobraževanje/višješolska,
višja strokovna in podobna izobrazba

16101 Višje strokovno izobraževanje/višja strokovna izobrazba
16102 Višješolsko izobraževanje (prejšnje)/višješolska izobrazba
(prejšnja)
16199 Višješolsko, višje strokovno in podobno izobraževanje/višješolska,
višja strokovna in podobna izobrazba, drugje nerazporejeno

162 Podraven 6/2: Visokošolsko izobraževanje prve stopnje, visokošolsko
strokovno izobraževanje (prejšnje) in podobno izobraževanje/visokošolska
izobrazba prve stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) in podobna
izobrazba
16201 Specialistično izobraževanje po višješolski izobrazbi
(prejšnje)/specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja)
16202 Visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska
strokovna izobrazba (prejšnja)

16203 Visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska
stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja)
16204 Visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska
stopnja)/visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska
stopnja)
16299 Visokošolsko izobraževanje prve stopnje, visokošolsko strokovno
izobraževanje (prejšnje in podobno izobraževanje/visokošolska
izobrazba prve stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja)
in podobna izobrazba, drugje nerazporejeno

17 Sedma raven: Visokošolsko izobraževanje druge stopnje in podobno
izobraževanje/visokošolska izobrazba druge stopnje in podobna izobrazba

170 Visokošolsko izobraževanje druge stopnje in podobno
izobraževanje/visokošolska izobrazba druge stopnje in podobna izobrazba
17001 Specialistično izobraževanje po visokošolski strokovni izobrazbi
(prejšnje)/specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi
(prejšnja)
17002 Visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska
univerzitetna izobrazba (prejšnja)

17003 Magistrsko izobraževanje (druga bolonjska stopnja)/magistrska
izobrazba (druga bolonjska stopnja)
17999 Visokošolsko izobraževanje druge stopnje in podobno
izobraževanje/visokošolska izobrazba druge stopnje, drugje
nerazporejeno

18 Osma raven: Visokošolsko izobraževanje tretje stopnje in podobno
izobraževanje/visokošolska izobrazba tretje stopnje in podobna izobrazba

181 Podraven 8/1: Magistrsko izobraževanje (prejšnje) in podobno
izobraževanje/magisterij znanosti in podobna izobrazba
18101 Specialistično izobraževanje po univerzitetni izobrazbi
(prejšnje)/specializacija po univerzitetni izobrazbi (prejšnja)
18102 Magistrsko izobraževanje (prejšnje)/magisterij znanosti (prejšnji)
18199 Magistrsko izobraževanje (prejšnje) in podobno
izobraževanje/magistrska (prejšnja) in podobna izobrazba, drugje
nerazporejeno

182 Podraven 8/2: Doktorsko in podobno izobraževanje/doktorat znanosti in
podobna izobrazba

18201 Doktorsko izobraževanje (prejšnje)/doktorat znanosti (prejšnji)
18202 Doktorsko izobraževanje(tretja bolonjska stopnja)/doktorat
znanosti (tretja bolonjska stopnja)
18299 Doktorsko in podobno izobraževanje/doktorska znanstvena in podobna
izobrazba, drugje nerazporejeno

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

kopernik ::

Torej nekdo,ki ima 3 letno šolo bo imel enako plačo kot nekdo,ki ima stopnjo mag.in delata enako delo po tvoji logiki.


Točno tako. Če je tako, da tisti z mag. ne zmore delati bolje in hitreje od tistega s triletno, potem ja, plača naj bo ista. Delodajalec "kupi" delo, ne delavca.

Sploh pa je tako, da tisti s triletno običajno (kaj običajno, zagotovo) nima znanja, da bi opravljal delo, ki ga opravlja tisti z magisterijem. Razen, če nekdo z magisterijem v žepu npr. popravlja vodovodne cevi. Koliko je takih primerov? Mislim, da bolj malo. Zato se mi zdi tvoj strah povsem neutemeljen.

Mirč ::

primer navedel Kopernik
lp

tomaz 06 ::

Mislim da je to referendum za razne FDVje, kjer se proizvede prevec magistrov na leto, znajo pa se vedno nic oprijemljivega. Naj se kar mal displinira to slovensko solstvo, kjer ima vsak drug naziv mag. v glavi slamo. Naj studenti raje razmisljamo o kvaliteti studija in ne o nazivih. Na koncu si vedno placan po sistemu: kar znas to veljas.

Vajenc ::

Antonija:
-če računaš čas za diplomo, potem je po novem 3+3
-ponosen dipl. sem mislil v pomenu, da sedaj z visokošolko izobrazbo nisi več konkurenčen
-Govorimo najmanj o dveh UNI stopnjah in dveh UNI+2 stopnjah (tastara in bolonjska). Katera ni vec primerljiva s katero? - ne vem o čem govoriš, vendar UNI-jem je bil obljubljen mag. in višja st. izobrazbe z 2 letnim nadaljevanjem študija + mag. naloga.
-zaupanje sem izgubil, ker so mi odvzeli st. izobrazbe!!! In to nima veze z bogom.

Mirč ::

Na koncu si vedno placan po sistemu: kar znas to veljas.To ni resss!!!
Torej poslanec zna več kot zdravnik,ter ima večjo plačo.
tu nekaj ne štima
lp

tomaz 06 ::

Ce bos kdaj poslanec, bo to cez 30 let in vec. Poglej danes, ob prvi zaposlitvi kaj te sprasujejo. Delovne izkusnje Ja/Ne?

kopernik ::

Mirč, hotel sem povedati, da ti ravno izobraževanje prinese potrebno znanje za opravljanje določenega dela. Torej, premalo izobraženi avtomatsko odpadejo pri takih delovnih mestih. Če temu ni tako, potem tisti magisterij ni vreden pol piškavega oreha. Ne glede na to, kakšna je uradna stopnja za tvoj naziv.

Če pa pride do situacije, kjer nekdo dela z višjo izobrazbo od potrebne (npr. z doktoratom dela tam, kjer je dovolj znanje uni. diplome), potem ne vidim razloga, da bi zgolj zaradi višje izobrazbe avtomatsko imel višjo plačo. Zato pravim, da mi za stopnje dol visi.

antonija ::

Ja, treba je locit med drzavnimi sluzbami (placilo za to da se dela) in privatnimi (kapitalisticnimi) sluzbami (placilo za to da se nekaj naredi). Ker trenutno delam v drzavni sluzbim mi je jasno zakaj nazivi nekaterim tako veliko pomenijo. Predvsem za studetne bezigrajskih fakultet.

Studnetom fakultet z vica in centra pa ponavadi dol visi za njihov naziv, ker jih ne placujejo glede na naziv, ampak glede na delo. Medtem ko bezigrajci prodajajo naziv (sebe), vicevci prodajajo svoje znanje.

Pa ce bo mene kdo hotel zaposlit samo zaradi nazive tud ne mislim sprejemat sluzbe, ker bit na sihtu samo zato da bo 8 ur minilo ni glih zabavna stvar...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

lambda ::

Nok nok ... "Živjo, zbiramo podpise za referendum, samo tukaj podpišeš, glej ... "

Mislm - svašta :\

Dalmatinc ::

Jebe se men za ta referendum...vi bi enotavno radi, da se razvrednoti študi bivši generaciji in si po 3 letih isto kot sedaj po 4. Ja itak.... kako naj ta referendum sploh uspe? Toj Bulšit! Enostavno hočete, da bi bili po 3 letih isto kot ste sedaj po 4. Ma dej no........

Niam komentarja ;((

bastadu ::

Ja ni pa tudi fer da bi naj bil po 3 letih isto kot sedaj po 2 letih...

klemen22 ::

zaupanje sem izgubil, ker so mi odvzeli st. izobrazbe!!! In to nima veze z bogom.

No to je bedarija. So ti odvzeli NAZIV? Pa kaj folk samo na državne službe cikate kjer boste 3 ure/dan gledati emaile in potem zaradi tega ker premorete neko izobrazbo zaradi tega še plačano? Jaz tko pravim, če bi bili malo dovzetni in delavni ne bi bilo toliko pussiranja. Pojdite v privat podjetje tako kot sem sam kjer se pač DELA in NE "dela". In plača ni odvisna glavno od raznih stopenj ker to je bullshit. Vsaj za tuje razmere. Če pa nekateri FDVjevci in podobni nekaj jokate glede stopenj? Ste morda pred začetkom študija pomislili da bi šli študirati tako stvar ki se dejansko potrebuje in je iskana in kjer pridobljeno znanje pokaže rezultate v praksI?:\ Vedno znova me presenečate nekateri:\

Ja ni pa tudi fer da bi naj bil po 3 letih isto kot sedaj po 2 letih...

Sej ne bo isto!! Sej boste imeli prvo bolonjsko stopnjo. Tisti po 2 letnih programih pač ne. Ne vem kje je glede tega srž spora. Sej če tako pogledaš tudi sedaj ni ravno fer da se skorajda izenačuje UNI in VSŠ. Težko je pač zadovoljiti vseh.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Vajenc ::

klemen22, če slučajno ujameš en majcen ogorek, bi takoj na vso sapo podpihu, da bi se vnelo. Kurjač nevedni. In ostali, ki si niste čisto nič prebrali o tej temi, tudi po nepotrebnem kurite, kot npr: "Jebe se men za ta referendum...vi bi enotavno radi, da se razvrednoti študi bivši generaciji in si po 3 letih isto kot sedaj po 4.". - razvrednoten bo 3.letni študij !!! In NOBEN ni želel štiri in več letnim učenjakom kaj odvzeti ali jih s čim ožaliti, če je bilo kaj, se jih je kvečjem nagovarjalo naj nam pomagajo, ker bi človek mislil, da študent študenta bolj razume, kot politik študenta. Pa je žal nevedni ego zmagal (zakaj bi eni imeli VII.st z 3 letnim programom?)..., ja zato ker je bilo tako zapisano v šolskih programih!

klemen22 ::

Vajenc: kar sem mislu sem povedu. Sploh pa je bil moj post dovolj objektiven. Get real man sej maš naziv in ga boš mel. Si že pomisliv da se bo treba za denar še malce potruditi in ne živeti na osvojeni stopnji na FAXu?

Pa je žal nevedni ego zmagal

Ego zmagal zakaj že? S tem si pa tako mimo brcnil. Torej bi pričakoval od mene in takih ki že dolgo nismo več na faksih da gremo podpisati, medtem ko kao je VSŠjevcev na univerzah vpisanih zagotovo VEČ KOT 40k ljudi? Torej če se že vam milorečeno jebe, kako se šele nam. In potem beremo neke bedne poste kjer besedičite da nekateri niso mogli jiti ker so šli na morje (a je kar 30k VSŠjevcev na morju cel mesec al kako:\ ) in podobni izgovori. Če se pa katerim od toliko desetisočih trenutnih študentov ne da vzeti 5 min časa in smukniti na upravno enoto pol pa hej koga sploh zajebavate?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Izak ::

Sama pamet te je klemen...

klemen22 ::

Sama pamet te je klemen...

V tem primeru DA. Poglej če se par 10k VSŠjevcem dobesedno je*e (kar so tudi dokazali s tem ko niso šli podpisati) potem se meni in verjetno ostalim še manj! Pa da ne bi mislili da je morje krivo in počitnice ter morda celo preobremenjenost z izpiti.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
18336541 (1402) tomwischner
»

Žena pravi da VSŠ ni faks (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26947379 (38663) jype
»

Studiranje iz VI na magisterij

Oddelek: Šola
207485 (6843) Isotropic
»

Stopnja izobrazbe !

Oddelek: Šola
1615428 (8517) Phantomeye
»

Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30949933 (42740) detroit

Več podobnih tem