Forum » Omrežja in internet » Težave z routerjem
Težave z routerjem
neon21 ::
lep pozdrav
sem novi tukaj in moj problem je sledeči. pred kratkim sem si šel povečat internet povezavo 4mb.
Pri hiši so 3 računalniki. Pc in dva prenosna. Zdaj pa je problem v tem da mi teh 4mb hitrosti ne porazdeli oz na vseh treh računalnikih je download speed 50kb/s . Javil sem na ario kjer imam internet in so mi dejali da je potrebna konfiguracija routerja. Router pa imam linksys wireless-g 10/100mbps. zraven so priložena navodila na 192... tej spletni strani. naredil sem tak kak piše zdaj pa še kr negre hitrosti porazdelit. Upam da me razumete in hvala za odgovore.
Nejc
sem novi tukaj in moj problem je sledeči. pred kratkim sem si šel povečat internet povezavo 4mb.
Pri hiši so 3 računalniki. Pc in dva prenosna. Zdaj pa je problem v tem da mi teh 4mb hitrosti ne porazdeli oz na vseh treh računalnikih je download speed 50kb/s . Javil sem na ario kjer imam internet in so mi dejali da je potrebna konfiguracija routerja. Router pa imam linksys wireless-g 10/100mbps. zraven so priložena navodila na 192... tej spletni strani. naredil sem tak kak piše zdaj pa še kr negre hitrosti porazdelit. Upam da me razumete in hvala za odgovore.
Nejc
miranpozar ::
Pri spremembi hitrosti ni treba nič nastavljati v routerju! Hitrosti, ki jih moraš videti na posameznem PCju, če vsi trije hkrati na polno vlečejo dol bi morale biti preko 150kb/s, oziroma okoli 500kb/s na enemu, če ostala dva počivata.
Probaj izklopiti modem in router iz elektrike, počakaj deset sekund, nato oboje nazaj vklopi.
Probaj izklopiti modem in router iz elektrike, počakaj deset sekund, nato oboje nazaj vklopi.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
neon21 ::
sem probal . izklopil iz elektrike oba. in ni spremembe . pc ni prižgan 2 prenosnika prižgana . na enem downloadam na drugem se brska po netu . in je hitrost isto 50kb/s oz. občasno prileti na 70kb/s :/ .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389790 (6348) | dussan |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488588 (38724) | Rias Gremory |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426310 (9594) | Freakylion |
» | Slabo delovanje Siol internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2213 (1667) | d4vid |
» | Kako pohitriti prenose?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1995 (1705) | r3spect |