Forum » Pomoč in nasveti » ekrani za prenosnike
ekrani za prenosnike
Gladi ::
Kje se da dobiti čim ceneje ekrane za prenosnike, poleg rabljenih na bolhi seveda.
Iščem možnosti v Sloveniji, če ne pa v tujini.
Iščem možnosti v Sloveniji, če ne pa v tujini.
šernk ::
po ebay išči z serijsko številko LCD zaslona, ker tako ga boš dobil najhitreje in najceneje
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
#000000 ::
Ebay je super, je pa problem ker folk nima kreditne, paypal računa in nekateri celo angleško ne znajo niti tolk da bi razločili med fiksno ceno in dražbeno ceno, oni vidjo samo neko cifro in misljo da je to to, pol je treba prištet še poštnino in ddv ter še carino če maš res srečo, kar pa zadevo lahko bistveno podraži. Po drugi strani pa servisi cepajo zaslon in menjavo od 250 dalje.
zadnjič sem prodajal en prenosnik na bolhi, in me kliče tip z exYugo dialektom, ter pravi da bi plačal ene 70 evrov (cena je bila 160) ker da to na ebayu dobiš za male pare, naprej ga nisem več poslušal ker sem telefon postavil na omarico in šel scat :)
zadnjič sem prodajal en prenosnik na bolhi, in me kliče tip z exYugo dialektom, ter pravi da bi plačal ene 70 evrov (cena je bila 160) ker da to na ebayu dobiš za male pare, naprej ga nisem več poslušal ker sem telefon postavil na omarico in šel scat :)
šernk ::
podraži že, vendar pri nas je izbira majhna in še kaj dobiš je vprašanje, če pa na ebayu dobiš nekoga, ki ima 99,6% feedback mislim da je dokaj varna izbira, pa ponavadi kljub vsemu prideš ceneje skozi. kar vem carine ni do 120EUR al tam nekje?
LCDji se pa dobijo za dobrih 100$+poštnina.
LCDji se pa dobijo za dobrih 100$+poštnina.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
#000000 ::
No ja dobijo se tud za 40, ampak kaj ko hudiča me gre zmontirat namesto unga ki stane 170 ali 230 usd :)
Ja pa še ena stvar je, folk nerad plačuje vnaprej in čaka 3 tedne da pride paket, nazadnje je pa polomljen ali ne dela al pa sploh ni taprav. Slovenci raje plačajo nekaj več in kupijo v fizični trgovini ali od nekoga ki zadevo ima v rokah, pač je hitreje in če je kaj narobe imaš koga za okurcat, če pa pošlješ mail kitajcem je pa tko večinoma ista pesem, -počakajte, naša tehnična ekipa se ukvarja z vašim primerom-
Ja pa še ena stvar je, folk nerad plačuje vnaprej in čaka 3 tedne da pride paket, nazadnje je pa polomljen ali ne dela al pa sploh ni taprav. Slovenci raje plačajo nekaj več in kupijo v fizični trgovini ali od nekoga ki zadevo ima v rokah, pač je hitreje in če je kaj narobe imaš koga za okurcat, če pa pošlješ mail kitajcem je pa tko večinoma ista pesem, -počakajte, naša tehnična ekipa se ukvarja z vašim primerom-
Gladi ::
Definitivno bi mi bilo lažje kupiti ekran v Sloveniji, ampak verjetno bo na koncu nakup preko kakega evropskega ebaya.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 993630 (621) | Machete |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55151 (45740) | kuglvinkl |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103027 (47574) | Tilen |
» | Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?Oddelek: Kaj kupiti | 4736 (3872) | kimba |
» | E BAYOddelek: Kaj kupiti | 2772 (2173) | borutz |