Forum » Pomoč in nasveti » Kje se nahaja vsebina Outlook-a (računi, pošta, koledar)
Kje se nahaja vsebina Outlook-a (računi, pošta, koledar)
iMark ::
Pozdravljeni,
Opravičujem se, če je taka/podobna tema že odprta ampak sem že preiskal nekaj tem na slo-techu vendar neuspešne rešitve.
Problem je sledeč:
Iz diska kjer je nedelujoči Windows 7 bi rad kopiral vsebino Outlook-a (račune, pošto in koledar) na disk z novim Windows 7. Office je 2007.
Kopiral sem te mape http://www.outlook-tips.net/beginner/fi..., vendar ni razlike.
Mi lahko kdo pomaga najti ustrezen direktorij kjer se hranijo te datoteke?
Zanima me še, če bi bilo mogoče najti certifikate na disku iz IE 8.
Najlepša hvala za pomoč.
Opravičujem se, če je taka/podobna tema že odprta ampak sem že preiskal nekaj tem na slo-techu vendar neuspešne rešitve.
Problem je sledeč:
Iz diska kjer je nedelujoči Windows 7 bi rad kopiral vsebino Outlook-a (račune, pošto in koledar) na disk z novim Windows 7. Office je 2007.
Kopiral sem te mape http://www.outlook-tips.net/beginner/fi..., vendar ni razlike.
Mi lahko kdo pomaga najti ustrezen direktorij kjer se hranijo te datoteke?
Zanima me še, če bi bilo mogoče najti certifikate na disku iz IE 8.
Najlepša hvala za pomoč.
- spremenil: iMark ()
Duhec ::
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\Outlook
xxxxx=ime uporabnika
Še prej naredi skrite datoteke in mape vidne, ker drugače ne vidiš mape AppData !
xxxxx=ime uporabnika
Še prej naredi skrite datoteke in mape vidne, ker drugače ne vidiš mape AppData !
iMark ::
Pardon, šele zdaj sem ugotovil, da bi moral potem v Outlooku še dodati podatkovne datoteke iz le-te mape, ki si jo ti in tudi jaz že prej omenil.
Hvala za pomoč, to je rešeno.
Zdaj me samo še zanima če je mogoče dobiti certifikate iz diska.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
spenstar ::
Pardon, šele zdaj sem ugotovil, da bi moral potem v Outlooku še dodati podatkovne datoteke iz le-te mape, ki si jo ti in tudi jaz že prej omenil.
ne. ce jih nisi exportal, potem ne bo nic.
SPENSTAR--builder
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spenstar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275783 (20714) | Matko |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3445 (2600) | Baja |
» | Nov Firefox 57.0 in SigencaOddelek: Programska oprema | 1777 (1419) | solatko |
» | bitlockerOddelek: Informacijska varnost | 2255 (1828) | jukoz |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5000 (4612) | krneki0001 |