Forum » Pomoč in nasveti » Upload hitrost
Upload hitrost
tabla ::
Čao!
Mam problem z optičnim internetom, ki ga imam preko SKYLINE-ovih kablov, ponudnik pa je AMIS. Prej sem imel priklopljenega na prenosnem računalniku in je delovalo odlično, Upload 1.5MB/s (imam 15/15mbit). Zdaj sem po nekaj mesecih preklopil na desktop računalnik in download je ostal enak, upload pa največ 140kb/s. Stestiral sem vse možne teste, amerika, evropa, slovenija. Povsod upload manjši od downloada.
Kje se skriva rešitev? Kaj bi lahko bilo narobe? Morda moja mrežna kartica?
Mam problem z optičnim internetom, ki ga imam preko SKYLINE-ovih kablov, ponudnik pa je AMIS. Prej sem imel priklopljenega na prenosnem računalniku in je delovalo odlično, Upload 1.5MB/s (imam 15/15mbit). Zdaj sem po nekaj mesecih preklopil na desktop računalnik in download je ostal enak, upload pa največ 140kb/s. Stestiral sem vse možne teste, amerika, evropa, slovenija. Povsod upload manjši od downloada.
Kje se skriva rešitev? Kaj bi lahko bilo narobe? Morda moja mrežna kartica?
sirotka ::
Preveri, da ti kakšna aplikacija ne žre linije. Si mogoče poklical Amis?
Jaz imam 20Mbit linijo pri Tušu in kar naenkrat je hitrost padla, kar drastično. Centrala je Telekomova in sem prijavil napako...in stalno je blo "vse ok". No, včeraj se je pa en zagovoril, da so mi omejil na centrali na 10Mbit, da "bolj" sigurno dela.
Jaz imam 20Mbit linijo pri Tušu in kar naenkrat je hitrost padla, kar drastično. Centrala je Telekomova in sem prijavil napako...in stalno je blo "vse ok". No, včeraj se je pa en zagovoril, da so mi omejil na centrali na 10Mbit, da "bolj" sigurno dela.
tabla ::
klele ni do, klele je blo skoz 15/15 odkar mam optiko, sej pravm prestavil sm na drug računalnik, vmes pa mogoče 2 mesca nism uploudu in zdaj je tko kot je.
sirotka ::
To imaš priklop prek kabla al wifi? Probaj s kakim drugim pcjem, drugače pa klic na amis?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 601958 (934) | bm1973 |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 388980 (5538) | dussan |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162045 (13912) | kixs |
» | Internet 10 mb/s, downloada le z 770 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 6193 (5181) | Senitel |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8864 (5990) | VASkO |