Forum » Strojna oprema » Egreat M-31B - problem z zvokom
Egreat M-31B - problem z zvokom

Barko ::
Imam Egreat M-31B z vgrajenim 1TB diskom, s katerim sem načeloma zadovoljen. Sem pa v zadnjem času opazil težave, pri predvajanju zvoka. V filmu: The Godfather Part II (VIDEO_TS) je bilo slišati samo filmsko glasbo - brez govorjenih dialogov, Problem sem delno rešil tako, da sem v nastavitvah NMT playerju Surround Mode "prestavil" iz 5.1 na stereo.
Ostale nastavitve so:
HDMI zvok - vključeno,
DTS, Dolby Digital , AAC, WMA Pro: Analogno (PCM)
Zanima me ali obstaja še kakšna rešitev oz. ali je že kdo imel podoben porblem ?!
Ostale nastavitve so:
HDMI zvok - vključeno,
DTS, Dolby Digital , AAC, WMA Pro: Analogno (PCM)
Zanima me ali obstaja še kakšna rešitev oz. ali je že kdo imel podoben porblem ?!

TOP ::
Jaz mam C različico in nobenih težav.Probaj znet še en isti film pa boš videl.Kaj to ti dela pri vseh filmih.

Barko ::
Ne, Napaka se pojavi samo pri nekaterih filmih (npr. Leap Year, VIDEO_TS) tako, da nisem povsem prepričan, da je "kriv" NMT. Teoretično je možno tudi, da v DVD ripu ni pravega 5.1. zvoka, je pa malo verjetno.
Obstaja način kako to preveriti?
Obstaja način kako to preveriti?

vlukac ::
Lp! Sem lastnik omenjenega Egreat EG-31B. Imel bi eno prošnjo in sicer rabil bi backup Egreatovega firmware, ki se naredi preko posebnega programa, ki se dobi na naslednji strani:
http://www.dune-hd.com/firmware/rushd/e...
Tri datoteke se skopirajo na root USB ključka, nato pa se zažene html datoteka prek usb ključka. Isto, kot bi posodabljali firmware. Vendar pa je tam potrebno samo izbrati backup obstoječega firmwara, ki se bo shranil na disk. Ne sme se pa zagnati start za posodabljanje firmware. Torej rabil bi tisto datoteko, ki se bo shranila na disk s končnico *.dff. Če ste mi pripravljeni pomagati, mi prosim pošljite email, lahko mi pa navedete tudi vaš GSm, da vas pokličem za dodatne informacije. S to datoteko bi lahko nazaj naložil officalni firmware, ker imam sedaj od popcorna A110 pa bi rad nazaj na Egreat.
Hvala že v naprej za pomoč.
Vinko
http://www.dune-hd.com/firmware/rushd/e...
Tri datoteke se skopirajo na root USB ključka, nato pa se zažene html datoteka prek usb ključka. Isto, kot bi posodabljali firmware. Vendar pa je tam potrebno samo izbrati backup obstoječega firmwara, ki se bo shranil na disk. Ne sme se pa zagnati start za posodabljanje firmware. Torej rabil bi tisto datoteko, ki se bo shranila na disk s končnico *.dff. Če ste mi pripravljeni pomagati, mi prosim pošljite email, lahko mi pa navedete tudi vaš GSm, da vas pokličem za dodatne informacije. S to datoteko bi lahko nazaj naložil officalni firmware, ker imam sedaj od popcorna A110 pa bi rad nazaj na Egreat.
Hvala že v naprej za pomoč.
Vinko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 262146 (76238) | dope1337 |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13845 (8060) | bizi72 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 155259 (37828) | king67 |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 46333 (24939) | xandros |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16278 (8210) | LuGi |