» »

Mal nenavaden problem..

Mal nenavaden problem..

nimam pojma ::

Lep pozdrav vsem skupaj. Imam nenavaden problem kar se tice interneta. Ce imam vkljucen zunanji disk se na internet sploh ne morem povezat. Takrat se tudi iz zvocnikov slisi zoprno brnenje. To se mi je do sedaj (zunanji disk imam vec let pa do danes se nism mel takih "problemov") zgodilo prvic. Ce zunanji disk ugasnem se pa lahko takoj povezem na internet in tudi iz zvocnikov se ne slisi vec brnenje. Do vceraj teh tezav nisem imel. Zunanji disk sem lahko pred tem vklapljal in izklapljal in nisem imel nobenih problemov kar se tice interneta in zvocnikov. Tudi na disk nism prenesel nobenih spornih programov, ki bi lahko bili vzrok za ta, za mene, nenavaden problem. Nobenih nastavitev na pozarnem zidu nisme spreminjal zato NIMAM POJMA zakaj naenkrat zunanji disk ovira moj dostop do interneta. Ze vec let uporabljam Windows Vista Ultimate 32bit in nisem imel nobenih posebnih tezav. Klical sem na Siol za pomoc pa tudi oni ne vejo kaj je vzrok za to. Prosim za vaso pomoc. Hvala.

KoMar- ::

Kako dostopaš do interneta? S katero napravo?...?!

ZGI ::

Zveni kot, da ima masa (GND) na usbju pri zunanjem disku nek potencial, neko napetost, glede na to da ti zvočniki brnijo. Probaj še na kakšnem računalniku.
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZGI ()

nimam pojma ::

Imam Siol ADSL modem, paket Trio. Mozno da res prihaja do neke napetosti kot pravi ZGI, vem pa ne od zakaj je to kr naenkrat prislo do tega. Bom se poskusil na drugem racunalniku in sporocim takoj ko bo mozno. Hvala za nasvet!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173209481 (52944) scipascapa
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15559240 (45171) goby
»

Unicen eksterni disk?

Oddelek: Strojna oprema
81147 (937) Karen
»

zunanji disk WD...pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
101024 (963) milc23
»

internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
947263 (5832) ToniT

Več podobnih tem