» »

EMA 2010

EMA 2010

«
1
2

dzinks63 ::

No pa imamo novo Slovensko zmagovalno pesem, na EMO gre Ansambel Roka Žlindra & Kalamari - Narodno zabavni rock

Od njih se ne pričakuje nič, razen promocija Slovenije, imamo pač malo premajhno glasovalno bazo za vidnejšo uvrstitev na Evrosongu, razen če bi komad zapalil na več frontah. Facebook
  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Sims ::

Sem že mislil, da za časa mojega življenja ne bo harmonike... Pa jo imamo, čestitam. +1

ivanuscha ::

Ogaben mix, grozen komad.

green ::

men pa se je ta pesem zdela še najbolša, ker so se mi ene, kot npr. tudi fantje jočejo zdele ogabne. Sicer pa na Emi ni neki zelo kvalitetnih pesmi. Tako, da čestitam zmagovalcem!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: green ()

LeLa ::

Ko že misliš, da si slišal vse, te znova preseneti... :)
Harmonike še res nismo poslali na Eurosong in bo morda zaradi tega kak drugačen rezultat.
V bistvu pa mi je mešanica narodno-zabavne in rocka nekam čudna, čeprav vsaka čast tistemu, ki si je upal zmiksat ta dva stila.
Ignorantia legis non excusat.

Izi ::

Jaz tudi pravim, da brez harmonike ni dobre muzike :D Do tega spoznanja prej ali slej pride vsak, seveda moraš najprej priti v zrela leta.
Kako se bo harmonika obnesla na Evrosongu bomo še videli, jaz ne bi vrgel puške v koruzo, znamo biti presenečeni. Največje žurke povsod po svetu ne minejo brez raztegovanja meha. Celo v Ameriki sem videl ljudi najbolj noreti in skakati ravno na kakšno polko, kjer je harmonika glavni inštrument.

LordTado ::

Tak komad ne bo nikoli prišel naprej med prvih 5 recimo,ker se to tretira kot balkanska muzka...

galu ::

Če pridemo v finalni izbor bo to čudež, glede na to kaka muzika se meni zdi...;((
Tako to gre.

teoo ::

katastrofa. katastrofa bi bilo v bistvu tudi vse ostalo. dejstvo pa je, da bomo dobili +1 od vseh alpskih držav. polka ftw
defying gravity

Izi ::

LordTado je izjavil:

Tak komad ne bo nikoli prišel naprej med prvih 5 recimo,ker se to tretira kot balkanska muzka...

LOL, Polka in Rock sta pa res Balkanska muzka :D Bolj ne bi mogel brcniti v temo.
Balkanska muzika je Lepa Brena in podobne zadeve. Polko pa preigravajo skoraj po celem svetu, prav tako Rock.

Po moje imamo šanse, če bodo vse skupaj bolj profesionalno izvedli. Visoki toni tiste pevke trenutno malo preveč izstopajo izmed vsega ostalega. Mogoče gre tudi za precej slab posnetek.
Pa predlagal bi tudi spremembo imena. Je mnogo predolg in vsebuje strešice in tujci ne bi znali niti prebrati vsega skupaj kaj šele izgovoriti. Ime skupine mora imeti največ 2 besedi in ga morajo znati izgovoriti povsod po svetu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Lion29 ::

mark my words:
zadnje ali predzadnje mesto ze na predizboru!
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Good Guy ::

Bruh....

edina kombinacija ki je uspela z mešanjem takih glasbenih stilov je BFM in slak.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

LeXani ::

Men se zdi to vsakoletno kreganje o zmagovalki pa vse to največja bedarija..držim pesti za čim boljšo uvrstitev.
Čas prve prijave 04.11.2005

mojsterleo ::

o groza. ansambel zlindra in kalamari, kako ogabno ime izvajalca. skladba je naravnost grozljiva mesanica etno in rock elementov pomesanih s slabim petjem. res ni bilo tezko nategnit folka, da glasuje zanje, saj je taka muzika drugace pri nas precej popularna. bogec nam pomagaj v oslu. ia ia ia.

pa btw, tud avstrijanci so pred nekaj leti nastopili na eurosongu s podobnim komadom, in tako temeljito pogoreli,da so iz tekmovanja preprosto izstopili (podobno kot italija).

Zgodovina sprememb…

Avenger ::

em.. a je un Kalamar @ 0:40 pevki ovohaval lase in v čem je point tega? Moj komentar je sicer, da bi bila harmonika dobra zamisel za komad, ampak NIKOLI kot en mix, medley z rockom. Poleg tega je melodija nemogoče daleč od česa spevnega, ni šans da bi jaz mel kdaj to željo še kdaj slišat. Karkoli od turbo angels je bolš, al pa od kakšnega čist klasičnega narodnjaka.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Dami ::

Eni mislijo da če špila harmonika, pol je pa to že kr slovenska narodna in se glasba postavi ob bok avsenikom pa slakom. Malo morgen. Tole je slaba narodna + še slabši rock (isto če en neki na kitaro špila, še komad ni rock) kar je enako katastrofa od muzike. EMO bi mogl že skenslat za vedno tam pred 15leti. Bi bil svet lepši, dnar bi pa dali za znižanje RTV naročnine.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

shark_nm ::

Mi bi tudi mogli naredit svoj festival tako kot italjano San remo... Samo da mi pač v obratni smeri, da ne bi raznih obupov pošiljali po evropi in zapravlali denar bi imeli svoje kmečke igre doma pa je...

Lion29 ::

kaj ga nimamo? Kaj sta Ema in MMS?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

cekr ::

Sprijaznite se, da so bili izbrani najmanj slabi.
Ne moremo pošiljat vedno nekih osebkov, ki jokajo, nekoga objokujejo, sanjajo in sanjajo, da vsi zaspijo... Še najbolj me je pa v preteklosti motilo, da sem vedno slišal nek vzhodnaški prizvok. Smo Slovenci in izberimo slovensko zadevo, ne pa neko slinjeje in lezenje v rit vzhodnjakom. Evrovizija je itak eno sranje, kjer kvaliteta nima veze.
Upam, da bodo skladbo dobili pravi ljudje v roke in jo dodelali tako kot je potrebno. Pa seveda Kalamare malo bolj okusno oblekli.

Na koncu bo imel Žlindra vsaj ponudbe iz alpskih dežel in tam dobro unovčil reklamo. Kaj bi imeli pa od nekega Omarja, Lange ipd... nič. Samo jokanje, da jih noben ne mara.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

vorantz ::

Bože mili!!!
Ko sem slišal to pesem sem si rekel, da streljam če sploh dobi kak glas ;((
HANS MITRALJEZ!!

Ogabna pesem resno...neki zblojeno skup en kup pesmi ki sploh ne pašejo ena ob drugi

Icematxyz ::

Končno harmonika.

tsh2 ::

zares zanič pesem! saj ne da bi imel kaj proti narodnozabavnim, ali nenavadnim mixom. ampak kar je zanič je zanič.

DonMatejo ::

mah fajn so no... če pogledate ostale Lange, Špikove, Tang(ice)else, bruhbruh franje, šulerce etc. To mamo vsako leto, pa nikol nikamr ne prlezejo ker ALI glasujejo za njih stare mame, k jim je ful kul, k so edine, k jih poznajo, al pa je vse skupi prodano kot Kumer&company poskus pri MMS 2009. Ja a je kej čudno, da nikol ničesar ne dobimo, poglejte kaj plasiramo.
Pa se nič ne kregam, ampak včasih smo imel Deževen dan, Darjo Švajger, Tanjo Ribič, k so bli res dobri komadi, ne pa razni anžeji dežani (namerno z malo) in pa nanana. :S Ja, včasih je znal folk poslušat musko, dons pa gledajo, da bo Lenderova čimbolj slečena.

Od letos so mi bli teli žlindrovci kr kul, komad gre v uho, na besedilu kalamarčka bodo pa še mal delal, da se ne bo tako ponavljal. Od ostalih Martina Šraj in Nina Pušlar bosta bolj ali manj uspešna hita pomladi, odvisno od promocije, seveda lahko pričakujemo Lango in ostale samo zaradi imena, še nikoli zaradi kvalitete. Všeč mi je bilo besedilo od Hama, pa izvedba vokalista, nikakor pa ne Gal "stayl", ker ga imamo že vsi dovolj.

Da ne bom predolg, podam samo še izjavo svoje mame na Špik ali Šuler (tisto, ki je imela krilo v obliki zaves in slovenske trobojnice). "A veš, včasih, ko smo Titu mahali za dan mladosti, smo imeli take telovadne drese, k se je pol točno takole prepelo." Še cel dan smo se smejali. Na srečo so letos vsaj zadeli barvno kombinacijo in niso pomešali barv.

Komad je torej daleč od zanič, pa prosim, da tisti, ki navadno poslušate Seke Aleksić pa shuffle ne komentirate komadov, če niste v teh vodah. Lahko bi pa bil mnogo boljši,... kot vse v življenju.

DOOM_er ::

jest bi poslal noctiferio al pa naio ssaion na eurosong :)), zmaga zagotovljena :))
Robots will steal your job. But that's OK

Izi ::

DonMatejo, je lepo izlil na ekran dejansko stanje.
Najbolj všeč letos mi je prebirati zgrožene komentarje naših južnih priseljencev >:D
Glasovalne lestvice z vprašanjem o letošnjem izboru pa povsod kažejo, da smo Slovenci letos zelo zadovoljni z izbrano pesmijo. Sem prepričan, da jo bodo do Evrovizije še profesionalno dodelali. Ne samo obleke in ime ampak tudi samo pesem.

Dosedanje jokajoče balade, ki smo jih običajno pošiljali na Evrovizijo, so bile neprimerne za predvajanje kjerkoli, nihče jih ni poslušal, nihče kupoval. Ne vem čemu so bile sploh namenjene, razen nekajkratnemu predvajanju na radiu Slovenia, potem pa so šle v pozabo.
Tole trenutno pa bomo brez problema še leta po Evroviziji vrteli na vseh veselicah :D

In tisti, ki pravijo, da stil in dinamika nista primerna za Evrovizijo naj si poslušajo vse dosedanje zmagovalke na Evroviziji. Na Evrovizijo ne sodijo glasbene mojstrovine, vedno zmaga dinamična in poskočna pesem, ki gre hitro v uho. Točno take, ki jih ljudje najraje slišijo na veselicah.

Lion29 ::

ja, in zmagovalna pesem je tocno to! mojstrovina....:))
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Avenger ::

Če s tem, ko praviš da gre v uho, misliš na to, da gre v uho kot en insekt, ki te nervira 5 minut potem pa gre ven, se strinjam.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Izi ::

Avenger je izjavil:

Če s tem, ko praviš da gre v uho, misliš na to, da gre v uho kot en insekt, ki te nervira 5 minut potem pa gre ven, se strinjam.

Hehe, nisem govoril o Langi.
Zadovoljen sem samo, da nismo spet izbrali Ciganov, Hrvatarjev ali Homičev (Sestre), ki jih ponavadi pošiljamo naokoli, da nastopajo v imenu Slovenije.
Sicer pa bolje, da ne zmagamo. Ali si predstavljaš, da bi morali potem drugo leto pri nas organizirati Evrovizijo? Stran metanje denarja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Bob Rock ::

Izi je izjavil:

Ali si predstavljaš, da bi morali potem drugo leto pri nas organizirati Evrovizijo? Stran metanje denarja.


Pravice za prenos in reklame so pa brezplacne?

Drugace pa...strokovno(v pravem pomenu besede) komisijo uvest!
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Icematxyz ::

Drugace pa...strokovno(v pravem pomenu besede) komisijo uvest!


Ne. Evrovizija je festival kjer zmagovalca določijo gledalci. In tako naj tudi ostane.

Žirijo pa naj imajo drugi festivali. Oziroma če bo se spremenila Evrovizija (izbor) na mednarodni ravni in se bo uvedla komisija. Potem bomo sledili tudi mi. Drugače pa tukaj nima komisija nič za iskati.

Tudi to da so 1 telefonska številka 1 glas naredili je dobra zadeva. Tako si zelo težko kupiš zmago.

Niti slučajno skratka ne podpiram več nobene "strokovne" komisije. Evrovizija je festival kjer zmagovalca izbirajo gledalci in poslušalci. In naj tako tudi ostane.

Tudi neki "posebni" povabljenci za moje pojme niso potrebni. Naj se razpiše število "prostih mest" v kvalifikacijah. Potem pa naj se vsi potegujejo za prosta mesta. Že ta komisija lahko zlorabi svoj položaj. Kaj šele tista ki odloča o zmagovalcu.

SmeskoSnezak ::

Good Guy je izjavil:

edina kombinacija ki je uspela z mešanjem takih glasbenih stilov je BFM in slak.


Misliš napisati, BI USPELA! BFM in Slak se niso prijavili z njihovim mixom na nobeno tekmovanje ali whatsoever. Enostavno so naredili pesem, ki jo poslušata dejansko oba ampak različna tabora... temu se jaz klanjam! ;) :P

Kar zame tale rock mix sploh ni... in rečem ti! Škoda ,res škoda, da ne pošlejo gor raje kar Slaka in BFM! :))

Po drugi strani pa se dobri glasbeniki ne ozirajo na Evrovizijo in neko slovensko EMO, zaradi politike odzadaj. O tem pa sn itak že pisal leta 2007, ko sn se prijavo na slo-tech :D
@ Pusti soncu v srce... @

nevone ::

Vsaj nekaj novega so naredili. Do sedaj smo v glavnem skušali posnemati bivše zmagovalce. Če želiš uspeti si moraš včasih upat stopit korak vstran.

Meni skladba na prvo uho niti ni všeč, ampak jih podpiram in jim želim čim več uspeha.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

gregorian ::

Postavil bom vprašanje za vse ki kritizirajo : koga bi vi od letošnjih izvajalcev poslali na Evrosong?
In če bi slučajno letos izbrali nekoga drugega, bi kritizirali tudi njega? Mislim, ne gre mi v račun, da skoz znate sam kritizirat..

talmai ::

Glej, komad je res podn. Samo dejstvo, da majo harmoniko, ga ne dela dobrega. Če bi izbrali koga drugega, da, verjetno bi ljudje prav toliko kritizirali. Samo da eni kritizirajo na osnovi tega, "da nismo spet izbrali Ciganov, Hrvatarjev ali Homičev", drugi na osnovi tega, kako jim je komad dejansko všeč.

Komad je pač zmagal. Za tiste, ki pa mislite, da je to posrečen koncept za ESC, ni, to so nazorno pokazali že Avstrijci. Do I care? Of course I do. Zahtevam odstop ministrice za kulturo!
"Bit je kot določna popolnoma nedoločna." (M. Heidegger)

nevone ::

"So najlepše pesmi že napisane ..."

Dejansko pri tako širokem naboru skladb, kot jih glasbena scena danes ima, je že težko narediti nekaj dobrega in izvirnega in da bo povrhu vsega še večini všeč.

Sicer bo pa zanimivo videti, kako bo šla naša skladba v uho širšim ljudskim množicam. Lahko totalno pogori, ali pa tudi ne, vrag si ga vedi.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

sloxl8 ::

mojsterleo je izjavil:

]
pa btw, tud avstrijanci so pred nekaj leti nastopili na eurosongu s podobnim komadom, in tako temeljito pogoreli,da so iz tekmovanja preprosto izstopili (podobno kot italija).


Naš večen problem pri izboru pesmi za Eurosong je ravno v tem, da nikoli, ampak res nikoli nismo izvirni: ali posnemamo izraelske transvestite, jamrajoče in deroče se žalostinke (razne Derende, Švajgerce) ali pa miks več zvrsti (kot je letošnja).

In, ko nekdo reče, da je to nekaj novega - oprosti, ampak ljudje nimamo spomina zlate ribice, vsaj eni ne ("raja" je ponavadi itak z vsem zadovoljna, kar jim serviraš).

Icematxyz je izjavil:

Tudi to da so 1 telefonska številka 1 glas naredili je dobra zadeva. Tako si zelo težko kupiš zmago.


"Budalaština". Glede na to, da so dobili 15000 glasov in glede na to, da ima skoraj vsaka slovenska družina tam ene 3 do 4 telefone (stacionarni + 2 do 3 mobilni), sploh ni težko si kupiti zmage - rabiš 3000 do 5000 ljudi (tu so všteti samo plačanci, ki jih glede na število ljudi na veselicah in število krajanov Sodražice in okoliških vasi, ni problem angažirati, ljudje, ki glasujejo po svoji volji, predstavljajo samo ekstra glasove), jim plačaš vsakemu 1EUR, da pokriješ stroške, to te stane 15000EUR in zmaga je tvoja. Podobna zgodba kot pri slovenskemu avtu leta - kako lahko prvouvrščeni dobi za razred več glasov kot drugouvrščeni - statistično zelo težko, saj so glasovi ponavadi statistično precej enakomerno porazdeljeni.

nevone ::

In, ko nekdo reče, da je to nekaj novega - oprosti, ampak ljudje nimamo spomina zlate ribice, vsaj eni ne ("raja" je ponavadi itak z vsem zadovoljna, kar jim serviraš).


Kdo je že poslal na ES mix narodnozabavne glasbe in rocka?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

sloxl8 ::

...miksa polke in rocka ne, so pa avstrijci nekaj časa nazaj poskušali na podobno temo, pa so se totalno osramotili - ne vem, če so dobili vsega skupaj 5 točk. Tako upam, da bo tudi letos pri nas - da bo ljudi, ki so (če so) glasovali za to, vsaj malo sram.

nevone ::

ne vem, če so dobili vsega skupaj 5 točk.


Jah eni morajo izviset. Ampak smo že imeli kao boljše skladbe, pa tudi ni bilo uspeha.

Glasba, sploh polularna, ni nek pojem, kjer bi morali slediti ne vem kakšni kvaliteti.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

zee ::

Z davkoplacevalskim (=nasim) denarjem nima RTVSLO kaj organizirati tovrstnih izborov, ki poleg slabe glasbe postrezejo samo se s sejmom nicevosti domacih psevdozvezdnikov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zee ()

nevone ::

Ves davkoplačevalski denar je sociala. Ne vem zakaj ga ne bi šlo nekaj tudi v te vode. Če pa zmanjšajo davke, pol se pa lohk pogovarjamo komu ga na noben način ne bomo namenjali.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Izi ::

sloxl8 je izjavil:

...miksa polke in rocka ne, so pa avstrijci nekaj časa nazaj poskušali na podobno temo, pa so se totalno osramotili - ne vem, če so dobili vsega skupaj 5 točk. Tako upam, da bo tudi letos pri nas - da bo ljudi, ki so (če so) glasovali za to, vsaj malo sram.

Sram je lahko tebe, ker nimaš niti malo Slovenskega ponosa. Pregovor pravi "no risk no fun". Res je tvegano pošiljati čisto nekaj novega na Evrovizijo, ampak na to smo lahko samo ponosni. Mene ne bo prav nič sram pa čeprav po kakšni smoli končano čisto na zadnjem mestu.

Glede Avstrijcev pa najbrž misliš na njihov nastop iz leta 2005. Nastopili so Global Kryner - Y Asi. Drugič najprej poslušaj, da preden komentiraš. Tale Avstrijska zadeva nima z našo Narodnozabavno polko skoraj nič skupnega. Kar se inštrumentov tiče je poudarek na pihalih, ki jih pri nas sploh ni, ritem še zdaleč ni tako poskočen kot naš, harmonike se skoraj ne sliši, pevka pa je ravno taka kakršne smo mi vsa leta pošiljali na Evrovizijo in nikoli nič dosegli.
Če mene vprašaš so Avstrijci leta 2005 poslali na Evrovizijo Mehiško narodnozabavno muziko, ki nima niti v sanjah nič skupnega z Alpsko poskočnico ali kakšnim Rock komadom. Poleg tega so peli v Angleščini, kar velja za minus na Evrovizij, kjer je zaželen materni jezik, pa še prvi so nastopili, kar je vedno slabo na takšni prireditvi, kjer te do konca že vsi pozabijo.
Ni pa nobenega razloga, da bi se Avstrijci sramovali zaradi tega komada. Konec koncev niti ni tako slab.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

inferno666 ::

Zelo slab komad, še posebej ker so nam Slak in Big foot mama pokazali kaj se da narest.

particle ::

Haha, samo res, še Hans na mitraljezu lepše igra xD

Kaj pa teli mislijo... no sej drugače pa itak: EMA - aka whatever.
Upam da ne bodo zdej nažigal tega komada po radiu.

klemenSLO ::

Izbor za emo 2010 - večer kot so klicale babice ;)

Pesem ni izstopala od preostalih3 dokaj dobrih. Pričakovana zmaga, kar se mene tiče.
Je pa res da nimamo kaj pričakovati na EST.Mogoče kako točko od nemčije, avstrije..

Predlog za RTV - to naj bo zadnji EST nastop za slovenijo. Rtv naj smotrneje porabi denar
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

bluefish ::

Sploh je glede porabe denarja nesmotrno, da moramo imeti predizbor in izbor, vmes pa še en kup "strokovnjakov". Kljub vsemu temu pompu so uvrstitve vedno nekje pri repu.
Na drugi strani pa imamo večje evropske države, ki priredijo en izbor ali pa še tega ne, in se uvrščajo med peterico ipd.

BigWhale ::

Komentarji vseh nezadovoljnih so bolj debilni od izbora samega. Zal.

Letosnje leto bo pa prvo leto v zgodovini Eurosonga, ko nemci ne bodo glasovali za turke :>

mojsterleo ::

klemenSLO je izjavil:

Je pa res da nimamo kaj pričakovati na EST.Mogoče kako točko od nemčije, avstrije..
ce bi to temo dobro prebral, bi ugotovil, da avstrija sploh ne nastopa, nemcija pa bo nastopila samo v finalu, tako da njihovih glasov sploh videli ne bomo. nastopili pa bomo v drugem polfinalu z drzavami kot so: svica, izrael, romunija, ciper, azerbajdzan, hrvaska, danska, bolgarija, nizozemska, ukrajina, svedska, turcija, irska, gruzija, litva, armenija.

sami harmonikaski narodi, ni kej. od teh si definitivno lahko obetamo vstopnico v finale. s takim komadom verjetno niti pri hrvatih ne moremo racunati na kaksne "bratske" tocke. sam poglejte, koliko se je alenka gotar trudila s svojo pesmijo (cvet z juga). takrat je prehodila pol zahodne evrope, pesem pa je bila prevedena v francoscino, spanscino, anglescino... pa se takrat smo komaj sploh prisli v finale.

SodVina ::

Jest ne vidim rocka v tem komadu. Zvok kitare je like s sintesizerja. In kalamari so toliko rokerji kot ptujskih 5. Če bi jih zamenjali recimo mi2, bfm, or something, bi bil komad zanimiv.

Sicer pa mislim da bo tole tradicionalno zelo slaba uvrstitev.

Vajenc ::

Po dolgem času imamo solidnega predstavnika na evrosongu. Narodna noša in muzika je ok za predstavitev naše države, punca je lušna in poje ok, fant ga malo mimo seka z Pop Design outfitom, delujejo energično in pristno, ime je res grozno, ampak Norvežani nas itak ne zastopijo ;) ... vse skupaj je kar simpatično, četudi nisem privrženec goveje in Pop design muzike.

Moja favorita sta bila Hamo in Gal, pa morda Pušlarca s svojo simpatičnostjo, pa se mi vseeno zdi, da je zmagovalec še najbolj primeren za zastopanje naše države na evrosongu.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eurosong/Evrovizija 2011 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22432460 (25917) mojsterleo
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410536 (6648) Matev
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16411956 (8478) Utk
»

EMA 2005 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
666550 (5196) Myth
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119342 (7087) Vlady

Več podobnih tem