» »

EMA 2005

EMA 2005

«
1
2

mali tapravi ::

Zdaj sem si ogledal izbor pesmi za evrovizijo.Ker sem bil včeraj malce na potepanju,nisem uspel gledati, vendar sem danes dopoldan spremljal razne komentarje in kritike.
Gledam......in res.
Iz mojega pogleda totalno zanič oddaja.
Najbolj me je še motilo vodenje oddaje, katerega dve Saši nista mogli opravit.
Kiksov je bilo za tri Saše.
Sorry,ampak takšno je moje mnenje.
A je možno pri nam dobiti za vsakomesečno plačilo kakšno dobro oddajo???
Pa lep dan še naprej....

Vikking ::

Zaenkrat večina pravi, da je bilo bolj kot ne zanič, zmagovalec ni presenečenje, izbor 14 skladb od 101 je bil zanič in baje so imeli prednost takoj tisti ki imajo pogodbo z rtvslo ostali so imeli zaradi tega zelo malo možnosti da so sploh prišli na emo.

Pa slovenska rtv sploh ne zna naredit šova. Še en zmazek.

mali tapravi ::

Premišljujem zakaj ni bilo na emo Dua Platin?
Pa lep dan še naprej....

nevone ::

Meni je bilo pa zanimivo, ko je Lenderova izjavila, da ni važno kdo zmaga, ampak da ga dajmo, pač tistega, ki bo zmagal, vsi Slovenci podpret. Očitno je s tem mislila sebe in ne kogarkoli, ker po porazu ni kar brezpogojno podprla zmagovalca, kot je to prej svetovala vsem Slovencem, ampak je izjavila, da bi njena skladba zagotovo imela več uspeha, kot pa ta, ki je zmagala.

Pol se pa pejt.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Alexius Heristalski ::

Kaj? Sašo Lendero se ima za glasbenico? Fjuuuu, ta je pa močna! Namreč meni osebno gre njen "kupico izpijmo in nazdravimo do dna" piskajoči glasek zelo na k*rac. Turbo-k*rčev-folk. Naj spi*di v Srbijo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

flipflop ::

Slišal sem samo finaliste in od njih mi ni nobenden bil všeč.

mali tapravi ::

Če bi dala kakšen glas še strokovna žirija, mislim da bi zmagala Nuša.:\
Pa lep dan še naprej....

Alexius Heristalski ::

P*zda, keri loleki so se prebili v finale.

Zdaj pa recimo, da glasovanja sploh ni bilo. Po moje bi bilo takole:
Finalisti:
1. Nude - Tako lepo si mi zlomila srce,
2. Nuša Derenda - Noe, Noe,
3. Billy's Private Parking - Ljubljana;

V okviru spodobnega:
4. Regina - Proti vetru,
5. Omar Naber - Stop,
6. nepodeljeno (tega mesta si ni zaslužil nihče),
7. Anika Horvat - Kje si,
8. Alya - Exxtra;

Zanič:
9. nepodeljeno,
10. takisto,
11. Rebeka Dremelj - Pojdi z menoj,
12. nepodeljeno,
13. Jadranka Juras - Anima,
14. nepodeljeno;

Za bruhat oz. tile se ne bi smeli uvrstiti na EMO:
- Victory - Daleč od oči,
- Sergeja - Nedotaknjena,
- Express - Skozi mesto,
- Johnny Bravo - Večni otrok,
- in seveda kdo drug kot Saša Lendero - Metulj;

Voditeljici:
Saša Einsiedler za silo, Saša Gerdej katastrofalno (fuj!). Bi bilo dobro, če bi se bolj potrudili govoriti v lepi slovenščini (še posebej Gerdejeva).

Ostalega pa ne bom komentiral, da bo še za vas kaj ostalo. Sam še to: fora z nostalgijo, ki se je vlekla skozi celo oddajo, je bila bedna.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BigWhale ::

Meni se pa pesem od Sase sploh ni zdela tako zelo slaba. V bistvu me je precej presenetila. Najboljsa se mi je zdela Regina, precej netipicna pesem zanjo...

Nudi so bili tudi dobri. Omar je bil pa za zjokat. Skoda.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

Microsoft ::

Fredi je mankal. Ce bi bil, pa vezda takoj glasujem za njega. To bi bil en zur!:D

Sicer pa nisem gledal. Itak pa se ne splaca, ker je glasbena scena pri nas prazna.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

STASI ::

Komisija letošnje EME:

1. Andrej Karoli, predstavnik Radia Slovenija
2. Mario Galunič, predstavnik Razvedrilnega programa TV Slovenija
3. Zoran Predin, predstavnik TV Slovenija
4. Andrej Šifrer, predstavnik Sindikata glasbenikov Slovenije
5. Jaka Pucihar ml., predstavnik Društva slovenskih skladateljev

Če je kdo gledal trenja prejšni četrtek bo vedel da Zoranu današnja glasba v našem prostou ni všeč (prvi trije so predstavniki slovenske mainstrema glasbe).

Mario? Po nepotrebnem bi izgubljal besede o njegovi glasbeni usposobljenosti.

Šifrer???

3 vs 2??? Pa dvomim da je Kroli glasoval za prve tri!

Zmagovalka po njihovo je Regina!


Jest še vedno pravm. Če bi na Emi nastopil ponovno Magnifico, bi moral iti on na Evrovizijo. Je najbolj popularen slovenski glasbenik trenutno v svetu.

Moj izbor? Hmm. težka odločitev, ker noben ni pokazal neke inovativnosti vsi so stavili na stare fore. Nekatere ženske nastopajoče so nas hotele očarati s svojim izrezom. Sam to ni to!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

joze ::

Lep pozdrav.
Ogledal sem si prireditev in se mi je utrnilo nekaj misli, ki jih želim deliti z vami.
Če začnem s samo oddajo je bila ta bolj bedna kot ne.Šaški nekako nista uspeli oddaje pametno peljati in nisem se mogel odločiti ali so bile bedne fore načrtovane ali improvizirane, v vsdakem primeru pa je bilo vse skupaj zelo slabo.
Prvi komad je bil tonsko pod nivojem ostalih in je bila s tem Johny Bravu narejena manjša krivica, ki pa najbrž ni preveč vplivala na rezultat.DRugače je bilo videti kot da se vse skupaj dogaja v eni garaži ali na seniku, napak je bilo kar veliko.Izredno dobri pa so bili predstavitveni filmčki.
Zdaj pa k glasbi.Ko sem prvič slišal komade sem bil kar razočaran, no po večkratnem poslušanju sem nekako izoblikoval mnenje, da niso nič slabši kot prejšnja leta.Med mojimi najljubšimi je bil band EXpres vendar sta me dva huda fuša vokalistke odgnala od glasovanja za njih in sem bil samo gledalec.
Anika je imela tudi odličen komad, zdi pa se mi da z njo nekaj ni bilo v redu, saj je izgledala grozno, vsa prepotena in z bolezenskim izrazom na obrazu.Videlo se je, da se zelo muči.Mogoče kdo ve kaj je bilo narobe?
Ob Nuši mi je šlo na bruhanje zaradi teksta, ki govori točno in natančno o ničemer, Nude so imeli običajen komad ki nikogar ne gane, Alya je bila močno pod nivojem prejšnjih dveh nastopov, Victory so se prijavili 10 let prepozno, Johny Bravo so imeli všečen komad, Regina tudi, Sergeja s čudnim tekstom (Jaz prevroča sem za take kot si ti, ampak sem nedotaknjena????) je bila drugače kar v redu.
Če gremo k finalistom:
Rebeka je imela tipičen Klinarjev komad-Kopijo uspešnic iz osemdesetih, v kitici I need a hero in v refrenu YMCA, če dodamo še tisi UAUA, dobimo komad, ki je sicer poslušljiv ampak bila bi sramota če bi kaj takega poslali, predvsem iz avtorskega vidika.Rebeka sama je zapela dokaj slabo, pa tudi tiste lasulje na backvokalistah so bile hudo moteče.
Saša me je tokrat presenetila in čeprav mi gre težko z jezika taka izjava menim, da bi morala ona potovati v Ukrajino.Komad je nekako narajen podobno kot zadnje zmagovalke: prepoznavna melodija v delu kjer je besedilo mednarodno(Eoeeeeeeoo.....) in lep melodičen komad, pa tudi z vokalno izvedbo me je presenetila.Bi pa mogoče bilo bolje, da bi bila tiho, kot pa da vsak trenutek dela reklamo zase, in ob njenih intervjujih se mi bruha.Pa zahvali naj se še Žani, ki ji je z joški naredila fenomenalno reklamo, drugače je v finalu nabrž ne bi bilo.
Omar je s komadom razočaral, čeprav je dokaj poslušljiv me je predvsem razočaral s tekstom in s tem, da je dovolil, da Vlašičev klan preko njega spet pride do nastopa na Evrosongu.Zdel se mi je odločen in trden človek in mislil sem, da se bo lahko uprl pritisku ki ga je bilo s strani Vlašičev pričakovati.Mogoče bi bilo zanimivo vedeti ali je bila nagrada za zmago na bitki talentov tudi Vlašičev komad.Drugače je komad dobro izveden, pevka je tudi v redu in njegov minimalističen nastop bi znal v poplavi shova izstopati tudi na Evrosongu.NJegova zmaga je bila pa itak že vnaprej pričakovana in skoraj zagotovljena še preden smo slišali komad.

Še nekaj besed za konec.
Nepošteno se mi zdi, da RTV dela celo leto reklamo v elitnem terminu in kot nagrado nudi nastop na emi, kjer je zmaga tistega ki so ga na isti način kot izbirajo na Emi izbrali ljudje skoraj povsem gotova.Če je človek zmagal v desetih televotingih zapored je jasno da bo zmagal tudi v enajstem.Pri tem komad ne igra skoraj nobene vloge.
In še zadnja kritika za RTV je način glasovanja.Zakaj rabimo televoting v povsem enaki obliki dvakrat.Smiselno bi bilo, da se glasuje po omrežnih skupinah se sešteva glasove kot na evroviziji in potem dobi tri finaliste, med katerimi odloči absolutni televoting, mogoče se vključi Sms glasove.Ne pa, da dvakrat dajejo ljudje glasove na povsem enak način.Potem pa še razglasijo zmagovalca nakar še pokažejo rezultate prvega dela glasovanja in s tem ustvarijo nepotrebno zmedo.
Drugače smo pa že kdaj izbrali tudi slabše.Držimo pesti za Omarja.

STASI ::

Drugače smo pa že kdaj izbrali tudi slabše


Na zadnje lani!

Nepošteno se mi zdi, da RTV dela celo leto reklamo v elitnem terminu in kot nagrado nudi nastop na emi, kjer je zmaga tistega ki so ga na isti način kot izbirajo na Emi izbrali ljudje skoraj povsem gotova.Če je človek zmagal v desetih televotingih zapored je jasno da bo zmagal tudi v enajstem. Pri tem komad ne igra skoraj nobene vloge.


Maš res! Drugi niso imeli šans. Recimo da bi imeli na izbiro Omarja in Hudobnega volka. in da bi imel Hudobni volk vse boljše kot Omar(peem, aranžma, styling, etc.). Omar je imel skoraj 3 mesece brezplačne reklame. Hudobni volk so totalni anonimneži. Ne bi imeli šans.
Podobno se je zgodilo na Emi. Omar 3 mesece na RTV Sloveniji reklama, Saša reklama s svojimi oprsjem v žutem tisku, Rebeka podobno (sam ne za oprsje).

mogoče se vključi Sms glasove


Ne vem. A je še možno SMS prek interneta pošiljat?

v kitici I need a hero in v refrenu YMCA,


Plagiat bi rekel kaka naša glsbenic (nekaj let nazaj afera sam imen pa res ne vem).
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

ČIP 008 ::

Ema ni vredna niti komentarja, navadno skorunpirano sranje.

joze ::

Ampak si se vseeno oglasil in komentiral.Če se ti ne bi zdelo vredno potem ne bi.

Paramedic ::

Čip 008: pravzaprav ti nisi vreden tvojega komentarja, daj raje povej, kako bi potem ti izbral, ne pa kar populjuvat vsepovprek. Svetla točka izbora EMA je ta, da je bil izbran kandidat za evrosong. To je vse kar so morali storit. Kako, je pa stvar kritike.
End transmission.

ČIP 008 ::

Svatla točka izbora EMA je ta, da je bil izbran kandidat za evrosong. Paramedic - zanimivo, lahko bi bil izbran tudi ti saj je važno da imamo kandidata!8-O

Paramedic ::

lahko bi bil izbran tudi ti saj je važno da imamo kandidata!
Ja, važno je da imamo kandidata. Kako smo ga pa izbirali, je pa v tej temi stvar kritike. Ne pa, ali bi imeli izbor ali ne. To je že jasno, da izbor še vedno bo, le bolje je treba kandidate izbirat.
Ampak js sploh nisem gledal, zato ne vem kako je izgledal izbor.
End transmission.

Romčy ::

Mah sej se mi zdi da je od unih tam Naber še največja faca, če bojo komad še izpilili bo mogoče še nekako za poslušat. Pogledal sem začetek in ko sem vidu kaka kriza je sem preklopu na Scerzzia parte (can5). Eno stvar res ne razumem, ma kaj smo Slovenčki res taki bumbarji da ne znamo naredit ene oddaje res sproščene in zanimive za pogledat, ne pa da vedno ko je kakšna zabavna oddaja misliš da je kdo krepnu. Naj se grejo malo k taljanom učit kako se dela sproščene oddaje. Una Saša Grdej je pa taka kriza da ji sploh nebi splačal honorarja. Kriza, kriza res.

Brilko ::

Saj je kar nekaj takih oddaj.

Predvsem pa najboljša prireditev so bili pa zagotovo Viktorji 2004, z voditeljema Tjašo Železnik in Jurij Zrncem.

Myth ::

Vse naprošam, da preden sploh začnete govoriti tukaj svoje kritike PREBERETE VEČER, ja prav sn napisal. Na zadnji strani Večera v ponedeljek imate dobro napisano, kdor ga nima naj odsurfa na www.vecer.si in si najde članek Zmagal Omar Naber.

Meni je bila oddaja čist všečna, pesem od Omarja je tudi za preživet, samo jo morš POSLUŠAT. Če pa že jamrate da imajo trenja kaj zravn, imajo da in to, da so slovenci končno izbrali pesem, ki gre v uho in ne gleda toliko (in tudi daje) na ZUNANJOST!!

to je LE moje mnenje, tak da me ne napadajte :8)
en LP in BZ
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

STASI ::

Iz Večera: Ko smo snovali letošnjo Emo, smo razmišljali, ali je vredno v en projekt vložiti toliko denarja, da bi zaradi tega trpeli drugi stalni projekti.


My point exactly!

že jamrate da imajo trenja kaj zravn


Mr|ce Trenja sem omenil zato da sem prikazal kaka je bila strokovna komisija. V primeru Predina je to da po njegovo današnja mainstream glasba ni taka, da bi jo on dovolil svojim otrokom. Kar pomeni da je že po defaultu nekateri izmed tekmovalcev ne rangirajo visoko oziroma ni po volji večine ljudstva.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Maria ::

Kar mi je bilo pri izboru in razpletu všeč, je to, da je zmagala skladba, ki ni v delih plagiat in vsaj nekaj ima v sebi. Če bi se zgodilo še to, da bi bila izbrana pesem ali izvedba, ki smo jo pred leti videli na evropskem tekmovanju (kar se nam je v preteklosti že dogajalo) - torej repriza že videnega, bi se lahko resno vprašali, kaj sploh smo in kaj želimo povedati.

Tudi sama zmagovalna pesem mi je OK, le bolj konkreten refren manjka. Pa tudi brez tega ima nek čar.

Maria

mAsA ::

Meni všečni pesmi sta bili od Regine in Billy's Private Parking, pa tudi Noe Noe je bil vredu.
AMD Athlon(tm) 1700+@1.47 GHz, K7T266 Pro, DDR 512 Ram,
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT

T(he) Boss ::

Hja, skadba je plagiat, malo je treba poslusat melodijo, pa se spomnit na tanjo ribic, ki je bila na evrosongu

Brilko ::

Kaj? Sašo Lendero se ima za glasbenico? Fjuuuu, ta je pa močna! Namreč meni osebno gre njen "kupico izpijmo in nazdravimo do dna" piskajoči glasek zelo na k*rac. Turbo-k*rčev-folk. Naj spi*di v Srbijo.

Evo, ponavaljam in utemeljujem (se opravičujem za prej, ampak res bi lahko bilo samoumevno zakaj). Avtor tega citata (Alexius Heristalski) se je izkazal za idiota, s tem je pokazal da se mu jebe za SLO musko, da nima dost pojma, da ga je sram SLO turbofolka, da ne omenjam slovenskih narodnih.

Še obrazložitev, kdo je že zadnjič reku da bo Slovenija zažgala šele tedaj ko se bomo na Evrosongu pojavl s harmonko, kar je seveda SLO turbofolk, like AH...? Sploh pa kaj te zanimajo njene prejšnje pesmi, važna je trenutna (bistvo vsega pa je, da sta to čisto kontrastni pesmi (tisto ki si jo ti navedel ni zdešnjo na EMI), namenjeni čisto različnima situacijama). A pa ti lahko gre sploh na kurac? >:D

Alexius Heristalski ::

Komu se jebe za SLO musko? Daj priznaj, da ima Saška slab glas in da je turbofolk zanič. Narodne niso enako turbofolk, razumeš? Kdo je zadnjič reku, da bo SLO zažgala šele s harmoniko, pa tudi mene zanima. Pa še enkrat: harmonika ni enako turbofolk. Za mene je turbofolk tud digidagi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Brilko ::

Turbofolk so tudi AH, in ti garantiram če si kulkertuk za fešto, naredijo večjo žurko ko marsikateri drug SLO ali tuji bend, definitivno. Glede tistega če se spovnem je blo pri Trenjih ampak ne jamčim.

Ne vidim v čem bi imela slab glas, ima pač malo bolj "ženskega". Se pa res da zelo razlikuje njen glas, če je primerjaš z Nušo Derendo, ampak to ne pomeni da je sedaj slab.

zlabo ::

Obe saši sta že zdavnaj odcvetele, še posebej una druga, einsiedlerca je še kr ok.

Drugač omarjeva pesem totalno podn, ima pa še eno drugi ki pa je mal bl na rock varjanto, tista mi je velik bolj všeč.

LP, zlabo

Matev ::

voditeljici sta bili za na kurnik
zmagovalna pesem se mi pa zdi da je po naključju zmagala
ker je toliko najstnic za omarja glasovalo a na evroviziji bo zasedel zelo slabo mesto

na žalost - sama pesem niti ni tako slaba - je zgolj brezvezna

Alexius Heristalski ::

Sej glih AH so poosebljenje turbofolka. Ampak zadeva je na precej nizkem nivoju (značilnost turbofolka) in če ljudje na to žurajo, je to njihov problem - imajo pač nizke kriterije. Če je stvar popularna, še ne pomeni, da je dobra. In na Evrosong bi morale hoditi dobre pesmi, mar ne?
Za moje pojme ima Saša Lendero zanič glas - je prav nadležno piskajoč in nima nekega hudega razpona. Zavijanje (Saškino in od bekvokalistov) mi gre tudi na jetra. Besedilo ni nič posebnega.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Matev ::

s turbofolkom je pa tako da ga večina ne razume
to je glasba namenjena točno določeni ciljni skupini in še ta ciljna skupina mora biti primerno ogreta
jaz ne vem
amapak se mi zdi da če si ornk nažgan ti sede ta t.i. turbofolk

Sergio ::

Meni se zdi Omarjev komad super. Ne vem zakaj vam ni vsec.

Tip je odigral popolnoma minimialisticno in popolnoma nakuliran presedel celoten izbor. Profesionalno od njega. Ob Rebeki in Lenderci mi je hodilo kar na jok, ne mores verjet, tako majhna punca, pa tako velik egggo. Fuj inu fej!

Glede Naberja - Backvokal super. Nastop zna na evrosongu popolnoma vzgat. Clovek ima izjemen vokal. Tudi besedilo ni svoh.

Edino vprasanje je, ali bodo morali stvar prevesti v anglescino za na evrosong.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Myth ::

Sergio, odvisno. Čeprav bi raje slišal v slovenščini. Če se ne motim, tak dobi komisija en izvod besedila v angleščini... :\
Upam, da bo vsaj do Evrosonga kako koreografijo dobro izvedel, pa ziher nebo izpado... 8-)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Alexius Heristalski ::

Koreografijo ... sej ni Sebastjan!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Soon ::

Anika je imela tudi odličen komad, zdi pa se mi da z njo nekaj ni bilo v redu, saj je izgledala grozno, vsa prepotena in z bolezenskim izrazom na obrazu.Videlo se je, da se zelo muči.Mogoče kdo ve kaj je bilo narobe?

Ja, v nedeljo zjutraj ji je oče umrl :'(
Miran

OldSkul ::

Pa nekaj dodatnih kil ima tudi. Ni več tista stara Anika.

Brilko ::

Lani je bilopravilo da v tistem jeziku ko si pel na EMI si mogel tudi na Evrosongu. Verjetno je letos enako, ampak ne trdim.

SodVina ::

S takim nacinom glasovanja, kot je bil letos, je bilo sploh skoda zapravljati denar za emo. bi lahko samo objavili listo nastopajocih in telefonske stevilke zdraven. :D Saj je bilo ze vnaprej jasno, kdo bo zmagal. Moja sestra(13let) je rekla, da bo glasovala za Omarja, pa sploh ni vazno, kaksen bo komad. Mislite, da je bila edina? Tukaj je fora samo v popularnosti izvajalca v casu Eme in ne sami kvaliteti komada. Sploh pa, koliko vas je glasovalo? Mislim, da pri nas vecinoma najstniki odlocajo o izidu.

mali tapravi ::

Pa saj mogoče zmagovalna pesem niti ni tako slaba.
Ampak dat je pa verjetno moral Mariu.

J.F.K. ::

Bistvo je, da je ljudstvo odločilo zmagovalca. Vsi izvajalci so imeli enake možnosti, da njihovi feni glasujejo za njih. Itak pa vsi nastopajo zaradi dobre reklame.

mali tapravi ::

Odločilo je ljudstvo??
Mislim da so zmagovalca odločile najstnice,kot je bilo napisano nekaj postov visje.
Pa saj smo sami tako hoteli.
Pravilnega ocenjevanja za vse ne bo nikoli, dobro da ljudstvo ne ve kaj se je dogajalo že prej.
Izbor slovenske popevke za Evrovizijo, bi lahko imenovali izbor glasbenika,ki se dobro razume z RTV Slo.
Pa lep dan še naprej....

kopernik ::

Meni se zdi izbor v redu.

Kar se tiče glasovanja - všeč mi je, da so se odločili za en sistem. Zdaj se ve, da je kandidat izbran na podlagi števila telefonskih klicev. Bolje, kot pa nekakšen mix med žirijo in telefonskimi klici. Ali eno ali drugo.

mali tapravi ::

Sistem glasovanja kot smo ga poznali nekoč v ex Jugi, bi bil poplnoma dober.
Npr.:lokalne radijske postaje bi ocenjevale pesmi s točakami od 1 do 12.
Pa da bi bil volk sit in koza še naprej jedla zelje, še 1 do 12 točk za glasove po telefonu, saj tako glasovanje vrže kar nekaj denarja.
Pa lep dan še naprej....

BigWhale ::

Hm, glasovanje izraza predvsem mentaliteto in glasbeno orientiranost naroda. Pa se to daje neko popaceno sliko. Ne cisto realno sliko. Ker glasujejo tisti, ki jim je precej v interesu, da zmaga njihov favorit. Ne glede na to, kaksna je pesem.

Myth ::

Na tv sem videl , da so govorili o tej ex-yugo tehniki... baje da pogrešajo, maybe bodo nasledno leto uvedli.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Bob Rock ::

Ker glasujejo tisti, ki jim je precej v interesu, da zmaga njihov favorit. Ne glede na to, kaksna je pesem.


zato da nemcija vedno dobro oceno turski pemi :D

Matev ::

nemčija da dobro oceno turčijo zato ker je tam veliko turkov ki glasujejo

sloveniji pa vedno da hrvaška največ točk - iz enakega razloga
in slovenci vedno damo hrvatom ter ostalim južnim bratom največ točk

da ne boste mislil da smo mi kaj drugačni kot ciper in grčija recimo ki si izmenjata točke

Paramedic ::

A sploh obstaja kak bolj "pravičen" način? Mogoče bi kaj pomagalo, če na emi in eurosongu ne bi vedeli kdo poje in iz katere države, ampak bi samo pesem slišali. Samo potem jih najbrž ne bi toliko glasovalo...:D
End transmission.

BigWhale ::

U, vidis, to bi bila ideja.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410611 (6723) Matev
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16412043 (8565) Utk
»

Ema 2004-ne dovolimo sramote

Oddelek: Sedem umetnosti
223084 (1863) Matev
»

Ema 2004 . . . polomija, krneki, škoda besed

Oddelek: Loža
493620 (2517) Boki_
»

Eurosong??? -->> SESTRE?!?!? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17110537 (7217) MChuk

Več podobnih tem