Forum » Pomoč in nasveti » Opera
Opera
Mare3 ::
Zanima me kako se nastavi slovenski jezik na brskaliku Opera. Ko dam select your language Slovensko mi nič ne spremeni v slovenščino vse je še zmeraj v angleškem jeziku Orodja, Pogled, Pomoč vse je v angleščini. In pa moti me tudi to da mi podčrtuje besede z rdečimi pikami, kako se to odpravi?
LP
LP
neres ::
Za jezik samega programa ne vem, ker se nisem nikoli s tem ukvarjal.. mogoče moraš od kje pobrat kak fajl..
Kar se tiče podčrtavanja pa to lahko izklopiš ali pa dodaš črkovalnik za slovenščino: ko si v polju z besedilom daš desni klik in potem imaš na koncu možnosti.
Kar se tiče podčrtavanja pa to lahko izklopiš ali pa dodaš črkovalnik za slovenščino: ko si v polju z besedilom daš desni klik in potem imaš na koncu možnosti.
Hardstyle ::
Uporabiti moraš language fajl. Malo googlaj, je pa za starejšo verzijo vendar še vedno deluje.
bf4ed ::
Ta file obstaja neuraden, morem poiskat pa dam link.
Nekdaj je bila SLOpera, samo te strani ni več...
Tukaj
Jaz mam tega od Joškota.
Nekdaj je bila SLOpera, samo te strani ni več...
Tukaj
Jaz mam tega od Joškota.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bf4ed ()
Wad@ ::
Mene tudi nekaj zanima glede opere, a se da omogočit, da ko pišeš nekaj v isti integriran search v addres baru (recimo imaš izbran google) da ti drop down menu ponudi možnosti, tako kot firefox, IE, oziroma če greš direkno na googlovo stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wad@ ()
kozjakovec ::
Eno vprašanje.Ne vem zakaj mi je danes Opera prenehala prikazovati šumnike,poskusil sem s spremembo pisave,vendar ni nič boljše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29119 (18362) | GTX970 |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53404 (20555) | Skarabej |
» | Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 30018 (21714) | Matevžk |
» | Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!Oddelek: Operacijski sistemi | 1735 (1422) | Tear_DR0P |
» | Uporabnost novih strani .. zaželjeno testiranje ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2272 (1702) | gregy |