Forum » Operacijski sistemi » Win7, kako namestim Language pack ?
Win7, kako namestim Language pack ?
r0ker ::
Ravno sem spet nastavljal jezik in opazil, da sem narobe napisal. Zgoraj sem se zmotil pri poti v registru. pravilna je:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/MUI/UILanguages
Mimogrede; če prvi korak faila, imaš napačen pack (x86, verzija.. išči dalje) :)
Nima zakaj gnjavit. Language pack je original microsoftov, nastavljenega jezika pa ne preverja.
ummm.. saj je blo vprašanje meni namenjeno, ne? :S
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/MUI/UILanguages
Mimogrede; če prvi korak faila, imaš napačen pack (x86, verzija.. išči dalje) :)
Nima zakaj gnjavit. Language pack je original microsoftov, nastavljenega jezika pa ne preverja.
ummm.. saj je blo vprašanje meni namenjeno, ne? :S
Machete ::
Torej bolj elegantno kot igranje s registratorjem se Win7 PRO ne da imeti v slovenščini?
Imam nalepko s serijsko na PCju. Bi delala koda tudi če snamem nekje slovensko verzijo ali so limitirani keyi tudi jezikovno?
Hvala
Imam nalepko s serijsko na PCju. Bi delala koda tudi če snamem nekje slovensko verzijo ali so limitirani keyi tudi jezikovno?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 professional slo language pack installOddelek: Pomoč in nasveti | 15510 (11824) | Mobidick |
» | win 7 professional SLO lang.Oddelek: Operacijski sistemi | 4654 (4345) | Robi :P |
» | Win 7 professional, slo to engOddelek: Operacijski sistemi | 890 (840) | sirotka |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18536 (16833) | Rok22 |
» | slo-packOddelek: Operacijski sistemi | 6083 (5841) | luky |