» »

Napad psov

Napad psov

««
3 / 51
»»

USS Liberty ::

na 24ur.com so spet onemogočili komentiranje novice... LOL
Sicer pa imajo naši levi novinarji itak že v možgane vstavljeno avtocenzuro, in vedno cenzurirajo, tudi če nihče od njih to ne zahteva, v primeru ko gre novice, ki bi kakorkoli škodile zdravim levim silam
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Alencica ::

To so podrobnosti postopka, kar vidva prepucavata. Od tem, da sta se obesla na eno odločitev. V celotni proceduri je bilo sklenjenih n-odločitev s posledico A in posledico B. To je razvejano kombinatorično drevo, ki je ogromnih razsežnosti.
Je pa res, da bi s temeljito analizo tega prišel do "cosa nostra" elementov. Kaj/kdo/kje je v nekem momentu dal ukaz, da se izvrši x/y/z.
Škoda samo, da služi to kot slepilo in prelaganje odgovornosti.


You are not looking at the big picture, to pa je, da neka parcialna skupina nadzoruje info avtocesto.

Prva naloga za NPU, oh wait, oni so podrejeni ministrici, ki živi skupaj z odvetnikom preiskovanca???!?!?!!???!

PaX_MaN ::

Škoda samo, da služi to kot slepilo in prelaganje odgovornosti.

Zakaj pa ne bi smel biti za svoja dejanja odgovoren Baričevič?

Utk ::

Ker (očitno) ni bil pri pravi?

Alencica ::

Saj ni bil on tisti, ki je sprejemal odločitve.
On je po svoji liniji (skuapj s pomagači) vrvice vlekel, lutke na drugi strani so pa migale.

PacificBlue ::

Tukaj vidim za strokovnjaka samo gospoda Vidica, ki pa je povedal, kakšno je bilo njegovo mnenje(ki ga žal niso upoštevali).

To je že smešno. Polna so vas usta, kako je Baričevič vplival na komisijo in oh in sploh, nato pa za strokovnjaka vidite Vidica, ki ga je predlagal Baričevič, pa so ga ravno zaradi suma nepristranskosti - zavrnili.


Očitno je vplival na komisijo, da je dobil pse. Posledica je da so ga psi ubili. Strokovnjaka kot pa je Vidic, bi pa morali nedvomno upoštevati, ne glede na njegovo pristranskost. In se tudi sedaj vidi, da je njegovo mnenje bilo pravilno. In res ne vidim,kaj je tu smešnega..bolj kot ne je vse skupi bolano.

PaX_MaN ::

Ker (očitno) ni bil pri pravi?

Link na pildek, potrjen s strani kakšne zdravstvene institucije.

On je po svoji liniji (skuapj s pomagači) vrvice vlekel, lutke na drugi strani so pa migale.

Saj res, njegovi pomagači so onemogočili komentiranje tudi pri novici o pod plazom umrlem smučarju, ne?

Strokovnjaka kot pa je Vidic, bi pa morali nedvomno upoštevati, ne glede na njegovo pristranskost.

:)):)):))

PacificBlue ::

PaX_MaN je izjavil:



Strokovnjaka kot pa je Vidic, bi pa morali nedvomno upoštevati, ne glede na njegovo pristranskost.

:)):)):))


Če bi upoštevali njegovo mnenje Baričevič danes ne bi bil mrtev. A ti to ni jasno? Povej, mi torej kaj bi morali narediti, da danes Baričevič ne bi bil mrtev, prosim razsvetli me.

Utk ::

Tebi ni pomoči. Cela stvar se gre o tem, da je imel ta dohtar take veze, da so ministri plesali po njegovo, ti bi pa rad neke uradne dokaze, da je blo nekaj narobe. Glih v tem je problem, da ni bil normalen niti on niti njegovi psi, pa so vseeno lahko živeli skupaj in uživali v garaži.

PaX_MaN ::

Če bi upoštevali njegovo mnenje Baričevič danes ne bi bil mrtev.

Vidic je že povedal Baričeviču svoje mnenje.
Je kriv Vidic, ker ga Baričevič ni poslušal?

A ti to ni jasno?

A ti ni jasno, da v isti sapi zahtevate nepristranskost in pristranskost?

Cela stvar se gre o tem, da je imel ta dohtar take veze, da so ministri plesali po njegovo, ti bi pa rad neke uradne dokaze, da je blo nekaj narobe.

Argumente bi rad. Rekla kazala in pavšalne trditve tipa
je imel ta dohtar take veze, da so ministri plesali po njegovo
kršijo Pravila S-T. Pritožba sledi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Alencica ::

Pax Man;

jaz sem namigovala na celoten postopek, ko sem rekla "Škoda samo, da služi to kot slepilo in prelaganje odgovornosti" sem mislila ravno to. Medijski show, farsično za neka prepucavanja brez efekta.
Jaz Vidic-Baričevič controversy ne bi pripisovala nekega večjega pomena. Ni važno.

Meni se gre za razbitje te mreže, kar bi morala bit naloga NPU, katerega koeficient zaupanja pa je že spodjeden (vsaj z moje strani, ne vem kako drugi to vidite) še preden so se lotili tega "high-profile" primera.


Navajaš smučarja, hkrati pa ignoriraš moj post o "ptujskem fritlu", "sheep fuckerju", Tiger woodsu in MJ.
Ne rečem, dostikrat so blokirani komentarji ob kakšni smrtni novici in jaz ne očitam tega, da so "ravno zdaj" zaprli komentarje obsojam pa celosten, skorajda sistematičen medijski embargo na to zgodbo.
Friztl je imel tloris svoje hiše v The Sunu, skratka "hiša groze" je prišla v tvoj dom. če si to hotel. Zdaj je pa to v sosednji ulici se bomo delali pa fine, pa pieteta pa skušal zakrit vse to???
Hinavščina da ni večje.

PaX_MaN ::

Po eni strani, zamahneš z roko, češ, ni važno:
Medijski show, farsično za neka prepucavanja brez efekta.
Jaz Vidic-Baričevič controversy ne bi pripisovala nekega večjega pomena. Ni važno.

po drugi strani pa hočeš čisto vse imeti na zlatem pladnju pred nosom:
Zdaj je pa to v sosednji ulici se bomo delali pa fine, pa pieteta pa skušal zakrit vse to???
Hinavščina da ni večje
?
Hinavščina je tudi nekje drugje, pravim.

TheJack ::

Nisem se oglašal na ST že precej dolgo, bom pa tokrat naredil izjemo.

Malo sem preletel razne novičarske portale. Skorajda brez izjem so bulmastifi in Baričević izginili s prvih strani. Komentarji se brišejo, menda zaradi pietete. Zadeve je konec, novice ni več. Čim se je začelo govoriti o tem, da so dobrega doktorja ob bulmastifih našli golega in ob psih strapon, so si mediji (z obrobnimi izjemami) prostovoljno zavezali usta. Na forumih kot je tale, je še nekaj aktivnosti, čez par dni bo potihnila tudi ta. Če mediji o nečem ne poročajo, tega pač ni.

Koliko vas je recimo pred napadom vedelo, da so Baričeviću pse sploh vrnili? Jaz nisem. Mediji o tem niso poročali (ali pa zelo obrobno, čeprav bi tak škandal moral biti na prvih straneh) in če se ne bi zgodilo tisto kar se je, ne bi nihče nič vedel o treh komisijah, ki jih je ubogi minister moral sestaviti, da je lahko Baričeviću vrnil pse. Nihče ne bi zvedel prav nič o tem primeru, ki je v bistvu šolski primer o tem, kako naša država v resnici deluje.

No ja, sedaj je konec in zgodilo se ne bo nič. V najboljšem primeru bodo žrtvovali ministra.

(Tudi) na tem forumu je polno takšnih in drugačnih nasprotnikov internetne cenzure, zbirajo se celo podpisi "proti cenzuri interneta", saj nameravajo oblasti menda onemogočiti dostop do internetnega igranja na srečo. Vse lepo in prav. Onemogočili naj bi dostop do nekaterih strani in to je slabo. Se strinjam. Ampak nihče od teh nedobudnih mladcev pa izgleda ne opazi, da oblasti ni treba cenzurirati strani, če hočejo neko stvar prikriti; dovolj je telefonski klic v uredništva in zadeva izgine. Ljudje pa pozabijo. Življenje pa teče dalje in vsi skupaj se lahko pretvarjamo, da ne živimo v državi, kjer je za to, da ti npr. vrnejo nevarne pse, dovolj, da poznaš prave ljudi. Ali pa za to, da se sprejme določen zakon. Ali pa da dobiš neprofitno stanovanje in ga prodaš naprej po dvakratni ceni. Itd., itd., itd......

Utk ::

Poznalo ga je pol vlade, sekretarka je bila na mestu "nesreče" čez par minut, psi imeli že kar lepo kartoteko in bedaki še zmeraj mislijo, da je tu vse čisto. Da bo še en razlog za pritožbo...

PaX_MaN ::

Da bo še en razlog za pritožbo...

Urejeno.

Alencica ::

Pax Man;

ne, JAZ, jaz ne kontroliram novic, nisem urednica, poslušam navodila drugih ali kako drugače vplivam na uredniško politiko.
JAZ nočem imeti nič na pladnju, berem tisto, kar se mi ponuja (vsili bolje rečeno), kar ustvarjalci novic javno objavijo.

Tukaj so pa na delu spin-doktorji in to "all nigherju" pa še podalšan vikend imajo, da se uskladijo za skupni nastop.

PacificBlue ::

Če bi upoštevali njegovo mnenje Baričevič danes ne bi bil mrtev.

Vidic je že povedal Baričeviču svoje mnenje.
Je kriv Vidic, ker ga Baričevič ni poslušal?


Kriv je Baričevič absolutno in njegovi pritiski na komisijo, da so mu dovolili imeti pse. Seveda, si pa Vidica niti ni želel imeti v komisiji,ker ne bi dobil od njega odobritve..Res ne vem, kaj je tu tako težko razumet in aali je potrebno vsako zadevo komplicirat?

A ti to ni jasno?

A ti ni jasno, da v isti sapi zahtevate nepristranskost in pristranskost?


A ti ni jasno, da še sam ne veš kaj hočeš povedati? Da je komisija ravnala pravilno? Da je bil Baričevič neprišteven? Da ni niti malo sledu o kakšnikoli korupciji in zaščitništvu med elit, ki hoče s cenzuro in drugimi prijemi pomesti vse pod preprogo? ali kaj za vraga hočeš povedat? Daj razloži mi to v parih stavkih.Drugače bom vložil Pritožbo, ker tvoj način komuniciranja je neznosen.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Malo sem preletel razne novičarske portale. Skorajda brez izjem so bulmastifi in Baričević izginili s prvih strani. Komentarji se brišejo, menda zaradi pietete. Zadeve je konec, novice ni več. Čim se je začelo govoriti o tem, da so dobrega doktorja ob bulmastifih našli golega in ob psih strapon, so si mediji (z obrobnimi izjemami) prostovoljno zavezali usta. Na forumih kot je tale, je še nekaj aktivnosti, čez par dni bo potihnila tudi ta. Če mediji o nečem ne poročajo, tega pač ni."

Na tem forumu je prav tako prišlo do izpada s strani nekaterih moderatorjev - to je moje osebno mnenje. Brisali so vsepočez, kar je dišalo po omenjeni temi(redsda le en dan, nekaj ur so bili kr iz sebe). Seveda nas zdej vehementno prepričujejo da to ni res, da so oni steber demokracije - Pacman naprimer. To dokazuje, koliko je gnila ta naša družba. To je znak dekadence in bližajočega se propada.


"Tukaj so pa na delu spin-doktorji in to "all nigherju" pa še podalšan vikend imajo, da se uskladijo za skupni nastop."

Precej res, da tole že diši po bivšem SDV, govorijo in tupijo svoje kot v starih dobrih časih. Bomo videl kolk časa se vam bojo slovenske ovce še pustile strič.

Da se to dogaja pomeni da je lonec dreka, po katerem so pomešali res poln.

http://24ur.com/novice/slovenija/nespos...

Komentarji so tu že brisani. Tako se zdi.

Zgodovina sprememb…

tsh2 ::

PaX_MaN je izjavil:


Vidic je že povedal Baričeviču svoje mnenje.
Je kriv Vidic, ker ga Baričevič ni poslušal?


ja saj tvoj link lepo dokazuje skorumpiranost. baričević je v bistvu odločal, kdo bo v komisiji. in glede na to, da ga je poznalo pol ljubljane, je že nabral take ljudi, ki so mu ugodili. ali pa je to normalno, da si sam postaviš v komisijo ljudi, za katere veš, kako bodo odločili? daj mi malo razloži to, ker si tako pameten.


Vidic obžaluje, ker ga dr. Baričević ni hotel poslušati. ''Nič se mu ni dalo dopovedati. Prosil me je, naj bom član komisije, ki je odločala o vrnitvi Atlasa in Yoj, a sem sodelovanje zavrnil. Povedal sem mu: 'Z mojim podpisom ju ne boste dobili nazaj.'

Pšenični ::

"http://24ur.com/novice/slovenija/nespos...

Komentarji so tu že brisani. Tako se zdi."

Bilo je pobrisanih okoli 300 komentarjev.... Je pa res da so bili "prav pasji".

PacificBlue ::

telbanc

Link ne dela;)

PaX_MaN ::

Kriv je Baričevič absolutno in njegovi pritiski na komisijo, da so mu dovolili imeti pse.

Kakšni pritiski?

Seveda, si pa Vidica niti ni želel imeti v komisiji,ker ne bi dobil od njega odobritve..

Sem si kar mislil, da si ne boš prebral:
Prosil me je, naj bom član komisije, ki je odločala o vrnitvi Atlasa in Yoj, a sem sodelovanje zavrnil.


Res ne vem, kaj je tu tako težko razumet in aali je potrebno vsako zadevo komplicirat?

Kdo prihaja ven s komplikacijami tipa govoric/neuradnosti/naj biji o:
- podkupljivosti
- cenzuri
- nepristranskosti
- lobijih
- vplivanju
- drugimi zarotami?

A ti ni jasno, da še sam ne veš kaj hočeš povedati? Da je komisija ravnala pravilno? Da je bil Baričevič neprišteven? Da ni niti malo sledu o kakšnikoli korupciji in zaščitništvu med elit, ki hoče s cenzuro in drugimi prijemi pomesti vse pod preprogo? ali kaj za vraga hočeš povedat? Daj razloži mi to v parih stavkih.

Tolk pametni kot ste, bi vam moralo biti, če vam je jasno že čisto vse o primeru - kdo je koga podkupoval, kdo je komu lezel v rit, kdo na koga s čim vplival, itd - moje stališče jasno že od mojih prvih postov v prejšnji, zaklenjeni, temi.

Pšenični ::

http://24ur.com/novice/slovenija/nespos...

Pa zdej.

"Tolk pametni kot ste, bi vam moralo biti, če vam je jasno že čisto vse o primeru - kdo je koga podkupoval, kdo je komu lezel v rit, kdo na koga s čim vplival, itd - moje stališče jasno že od mojih prvih postov v prejšnji, zaklenjeni, temi."

Po dveh tvojih postih je kristalno jasno s katere politične opcije si.

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

ja saj tvoj link lepo dokazuje skorumpiranost. baričević je v bistvu odločal, kdo bo v komisiji. in glede na to, da ga je poznalo pol ljubljane, je že nabral take ljudi, ki so mu ugodili. ali pa je to normalno, da si sam postaviš v komisijo ljudi, za katere veš, kako bodo odločili? daj mi malo razloži to, ker si tako pameten.

Že ene trikrat sem podal povezavo, pa si še vedno niste prebrali?
Nič novega:
190. člen Zakona o upravnem postopku namreč zahteva, da je treba dati stranki možnost, da se izjavi o tem, kdo naj bo izvedenec.

In, ne, ni odločal Baričevič.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Pšenični ::

http://www.zurnal24.si/slovenija/bulmas...

Brisani komentarji so bili na takem nivoju kot tle.

Zanimivo spet se govori o nekih posnetkih......omenja neka nova dejsvta, seveda so to popolnoma nepreverjene informacije.

Pšenični ::

Heh, dodal bi še, da se mi zdi da so eni državljani tik pred tem sprežejo, ko sem bral tiste komentarje na portalu Žurnal

PacificBlue ::

Kriv je Baričevič absolutno in njegovi pritiski na komisijo, da so mu dovolili imeti pse.

Kakšni pritiski?

Če jih ne bi bilo, bi bil Baričevič danes živ.


Seveda, si pa Vidica niti ni želel imeti v komisiji,ker ne bi dobil od njega odobritve..

Sem si kar mislil, da si ne boš prebral:
Prosil me je, naj bom član komisije, ki je odločala o vrnitvi Atlasa in Yoj, a sem sodelovanje zavrnil.


Vice versa..isto sranje.


Res ne vem, kaj je tu tako težko razumet in aali je potrebno vsako zadevo komplicirat?

Kdo prihaja ven s komplikacijami tipa govoric/neuradnosti/naj biji o:
- podkupljivosti
- cenzuri
- nepristranskosti
- lobijih
- vplivanju
- drugimi zarotami?

Vse zaenkrat kaže močno v to smer.


A ti ni jasno, da še sam ne veš kaj hočeš povedati? Da je komisija ravnala pravilno? Da je bil Baričevič neprišteven? Da ni niti malo sledu o kakšnikoli korupciji in zaščitništvu med elit, ki hoče s cenzuro in drugimi prijemi pomesti vse pod preprogo? ali kaj za vraga hočeš povedat? Daj razloži mi to v parih stavkih.

Tolk pametni kot ste, bi vam moralo biti, če vam je jasno že čisto vse o primeru - kdo je koga podkupoval, kdo je komu lezel v rit, kdo na koga s čim vplival, itd - moje stališče jasno že od mojih prvih postov v prejšnji, zaklenjeni, temi.



K****. Sem šel gledat tvoje poste veš, lažnivec. En nepomemben post na 3 strani, na 6 strani omenjaš dildote...v glavnem nobenega konkretnega mnenja od tebe nisem zasledil..Čista izguba časa. Zaradi norčevanja in izmikanju temu, da bi izrazil svoje mnenje o vsej zadevi na konkreten način, z lepo napisanimi stavki, brez linkov sledi Pritožba in zahteva za naziv.

PaX_MaN ::

Če jih ne bi bilo, bi bil Baričevič danes živ.

Še enkrat: kakšni naj bi bili ti pritiski?

Vice versa..isto sranje.

Ne.

Zaradi norčevanja in izmikanju temu, da bi izrazil svoje mnenje o vsej zadevi na konkreten način, z lepo napisanimi stavki, brez linkov sledi Pritožba in zahteva za naziv.

Ustava mi zagotavlja ne izraziti svojega mnenja.

lexios ::

PAX_MAN, enlighten me! Človek bi še mislil, da si pravnik glede na to kako se izmikaš in komentiraš - res pa je, da v primeru, ko vse skupaj ostane pravilno poteptano v megli, nihče ne more dokazat ničesar... Zadeva torej je ali pa je ni, kakorkoli že, na koncu je ni!

Z enlighten me pa mislim na tvoje mnenje o celotni zadevi, ki je?

Če sklepam, bo nekaj v tem kontekstu:
- vir požar reporta ni kredibilen in v zvezi z zlorabo (objave drugih medijev) je mišljeno le fizično nasilje nad psi?
- trditve ministra držijo, vse je bilo po zakonu in predpisih; imamo celo papirje, ki to dokazujejo! Kar se je dogajalo v ozadju so zgolj mislene mahinacije in neutemeljena obtoževanja - tudi, če se je postopalo izven zakona, tega ne morete vedeti - pa nam dokažite, če nam morete!
- zadeva je napihnjena do neba, posledica predvolilnega obdobja, odvračanja pozornosti in poskusa diskreditacije...
- samocenzure ni, gre zgolj za pieteto! Izjeme preteklih novic to le potrjujejo!

PAX_MAN, prosim razloži mi vsaj to, kako to, da imamo potvojem tako nesposoben novinarski kader? Veš koliko afer in namigovanj je že bilo, najenostavnejša razlaga je res ta, da se laže le eden - novinar...


PS:
Re: "PAX_MAN, prosim razloži mi vsaj to, kako to, da imamo potvojem tako nesposoben novinarski kader?

Kje sem pa napisal, da so nesposobni?"

Nisi direktno, tvoj odnos oz. pisanje pa namiguje na to.
Se mi je zdelo, da se boš šel pravno-političnih izmkanj:) Tu je mogoče prikazana še ena razlika med otrokom, ministrom-"pravnikom" in npr. ministrom-"elektrotehnikom"!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Pšenični ::

PacificBlue ::

to se ne sklada

Zaradi norčevanja in izmikanju temu, da bi izrazil svoje mnenje o vsej zadevi na konkreten način, z lepo napisanimi stavki, brez linkov sledi Pritožba in zahteva za naziv.

Ustava mi zagotavlja ne izraziti svojega mnenja.


s tem:

Tolk pametni kot ste, bi vam moralo biti, če vam je jasno že čisto vse o primeru - kdo je koga podkupoval, kdo je komu lezel v rit, kdo na koga s čim vplival, itd moje stališče jasno že od mojih prvih postov v prejšnji, zaklenjeni, temi.


Ker tvoje stališče ni razvidno(čeprav trdiš da je), potem pa še rečeš da nisi dolžan dajati mnenja..torej stališča. Moja Pritožba je nadvse utemeljena in upam, da bodo moderatorji to upoštevali..saj se na koncu koncev gre za samo kvaliteto debate, ki navsezdanje vodi do spoštovanje sogovornikov.

Na tvoja vprašanja pa nisem več dolžan odgovarjati, dokler mi ti ne predstaviš svojega videnja zadeve v parih konkretnih, slovensko lepo napisanih stavkih.

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

PAX_MAN, enlighten me! Človek bi še mislil, da si pravnik glede na to kako se izmikaš in komentiraš [...]

Izmikam se sodbam, narejenih na nepreverjenih/neuradnih/senzacionalističnih/kako drugače sumljivih podatkih.

PAX_MAN, prosim razloži mi vsaj to, kako to, da imamo potvojem tako nesposoben novinarski kader?

Kje sem pa napisal, da so nesposobni?

Ker tvoje stališče ni razvidno(čeprav trdiš da je), potem pa še rečeš da nisi dolžan dajati mnenja..torej stališča.

Glej prvi odstavek v tem postu.

Pšenični ::

Ne se pustit provocirat pacmanu. Ker potem bodo temo zaklenili.

Tega pa nočemo mar ne. Nej on sam nabija, ignorirajte njegove poste, ker tko al tko samo provocira. Torej predlagam, da ga ignoriramo.

PacificBlue ::

Izmikam se sodbam, narejenih na nepreverjenih/neuradnih/senzacionalističnih/kako drugače sumljivih podatkih.


To me sploh ne zanima, čemu se ti izmikaš. Zanima me tvoje mnenje(lahko je tudi strokovno, če praviš da si odvetnik?). Ker drugače te sploh ne razumem,kak je tvoj point, oz tvoje videnje. Kritizira lahko čisto vsak, samo redki znajo tudi kaj pametnega povedati.

Ne se pustit provocirat pacmanu. Ker potem bodo temo zaklenili.

Tega pa nočemo mar ne. Nej on sam nabija, ignorirajte njegove poste, ker tko al tko samo provocira. Torej predlagam, da ga ignoriramo.


Se strinjam ja, to opažam že dosti časa. Ok back to topic:)

Zgodovina sprememb…

tsh2 ::

PaX_MaN je izjavil:

Že ene trikrat sem podal povezavo, pa si še vedno niste prebrali?
Nič novega:
190. člen Zakona o upravnem postopku namreč zahteva, da je treba dati stranki možnost, da se izjavi o tem, kdo naj bo izvedenec.



ja zdaj je pa treba ugotoviti, kdo je imenoval člane komisije, in njihovo ozadje. bi bilo zanimivo. ker vrniti pse, ki so že večkrat napadali ljudi in živali istemu lastniku je pa malo preveč neumno za strokovnjake. če bi zamenjali lastnike bi bila to za te pse možna rešitev, to vem še jaz, pa nisem nek strokovnjak.

PaX_MaN ::

lahko je tudi strokovno, če praviš da si odvetnik?

Kje pa to pravim?

Ker drugače te sploh ne razumem, kak je tvoj point, oz tvoje videnje.

Saj ni treba, da razumeš.

Pšenični ::

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Pa tole je tudi zanimivo(naj si vsak ustvari svoje mnenje)

http://www.rtvslo.si/slovenija/popravek...

WarpedGone ::

Da bo lažje razumeti, kako je vso tole dogajanje "normalno" in "nepolitično" in "strokovno" ipd, si predstavljate, da bi ti psi bli v lasti kakšnega župnika al pa člana SDS al pa NSi.

Koliko forumov bi bilo blokiranih?
Zbogom in hvala za vse ribe

Pšenični ::

Mislim še, da bo prej ali slej potrebno odgovorit na vprašanje, kdo je odgovoren za neprimeren odziv na slo techu, kar se tiče omenjene teme, tako kot bo potrebno odgovorit prej ali slej na isto vprašanje na nivoju države, le da gre v tem primeru za neprimeren odziv večine medijev oziroma pristojnih institucij.

lexios ::

Mislim še, da bo prej ali slej potrebno odgovorit na vprašanje, kdo je odgovoren za neprimeren odziv na slo techu, kar se tiče omenjene teme, tako kot bo potrebno odgovorit prej ali slej na isto vprašanje na nivoju države, le da gre v tem primeru za neprimeren odziv večine medijev oziroma pristojnih institucij.


Neprimeren natanko v čem že? Bi mogu prebrat kakšne komentarje na ostalih portalih ali na 24ur...

Če so informacije iz katerih se razvija "neprimeren odziv" na ST (in drugje) neutemeljene in zavajujoče, bi bilo najbrž za politiko in medije najbolje, da se takoj/čimprej objavi konkretna dejstva in ovrže neprimerna namigovanja! Hiter konkreten odziv! Namesto tega kot vse kaže se izvaja popolnoma nasprotna opcija, znana še iz partijskih časov!

Pšenični ::

"Neprimeren natanko v čem že? Bi mogu prebrat kakšne komentarje na ostalih portalih ali na 24ur..."

Nisem mislil nas. Ki zadevo komentiramo.

Mislim da tisti, na katere se to nanaša že dobro vedo koga mislim.

Zgodovina sprememb…

durrenmatt ::

Poglejmo zadevo s tega zornega kota: Psi so ravnali pravilno, ker so ravnali naravno, nagonsko. Samo človek je zmožen sprevrženih, nenaravnih dejanj. Kar ni v skladu z naravo, ta sankcionira. In je sankcionirala.

3, 2, 1, izbris!

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

durrenmatt je izjavil:

Poglejmo zadevo s tega zornega kota: Psi so ravnali pravilno, ker so ravnali naravno, nagonsko. Samo človek je zmožen sprevrženih, nenaravnih dejanj. Kar ni v skladu z naravo, ta sankcionira. In je sankcionirala.

3, 2, 1, izbris!

Človek ni naraven?

roCkY ::

Pes je naraven?? >>> načrtno križanje in selekcija pod vplivom človeka

Thomas ::

Vse kar se je zgodilo je popolnoma naravno. Vedno se dogajajo samo "naravne" zadeve.

Pozabite na tole lažno dihtomojo naravno - nenaravno!

To je tudi off topic. On topic je recimo odločba Vrhovnega sodišča. Naprimer.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

durrenmatt ::

jest10 je danes ob 18:29:13 vprašal, ali je človek naraven.

Človek je naraven. Razlika med človekom in psom pa je v tem, da se je zmožen vesti nenaravno.

Riniti plastični štrcelj v pasjo rito je nenaravno, saj tega v naravi ni.
Vsaj na Discoveryju do zdaj nisem videl :/

3,2,1, izbris!

Pšenični ::

"3, 2, 1, izbris!"

Zdej ne brišejo, ampak ti lepo razložijo, da sploh ni bilo cenzure, da si nekej domišljamo"

Heh, ampak za vsak primer...3, 2, 1, izbris

Poleg tega je možno, da gospod ni bil sam...lahko so bile potem različne kombinacije....

Na koncu bo razplet tak, da bo familija glavnega akterja tožila državo, ker je vrnila pse in povzročila njegovo smrt.

3, 2, 1, izbris

http://24ur.com/novice/slovenija/boris-...

In da bo tale kej naredu?

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

durrenmatt je izjavil:

jest10 je danes ob 18:29:13 vprašal, ali je človek naraven.

Človek je naraven. Razlika med človekom in psom pa je v tem, da se je zmožen vesti nenaravno.

Riniti plastični štrcelj v pasjo rito je nenaravno, saj tega v naravi ni.
Vsaj na Discoveryju do zdaj nisem videl :/

3,2,1, izbris!


Seveda je naravno-saj je tudi plastika iz malo predelanih naravnih materjalov. In tudi center mesta je narava, pač malo preoblikovana, ampak je. Torej je vse to naravno:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()

durrenmatt ::

jest10 je izjavil:



Seveda je naravno-saj je tudi plastika iz malo predelanih naravnih materjalov. In tudi center mesta je narava, pač malo preoblikovana, ampak je. Torej je vse to naravno:P


plastika ne raste na drevesu. Pravimo ji "umetna snov".
Center mesta (ali dva) pa po fiziognomiji ni predviden za "20-30 cm" dolgi štrcelj, ki je tudi po svojem fi-ju predviden bolj za človeške proporce.

So rakotvorni nano-delci, ki nastanejo z drobljenjem od avtomobilskih pnevmatik v cestnem prometu in jih vdihavamo v mestnem zraku, naraven pojav?
««
3 / 51
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
74779216 (60459) LordTado

stanje psov oddelkov policije

Oddelek: Loža
233102 (2445) Gandalfar
»

Miro Senica (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12723648 (20408) IvoC

cenzura

Oddelek: Loža
122536 (2459) hamax

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37349174 (40622) hamax

Več podobnih tem