» »

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?

««
4 / 15
»»

PaX_MaN ::

Ne pa na strani kjer ji diplomatske odgovore sestavljajo drugi al pa njen skinhead...

Stran je plačala iz svojega žepa in jo bo tudi v bodoče, vsebino pa posodablja sama. Če imaš drug vir, kjer piše drugače, po možnosti podkrepljen s kakimi pildki, na plano z njim ali pa nehaj podtikat.

Je pa res plunla v svojo skledo s to stranjo in pokazala da ni za javnost,kjer bi se mogla zagovarjat.

Mene bolj skrbi javnost, ki se čustveno prizadeto obeša na dve sliki spodnjega perila.

Pšenični ::

"Mene bolj skrbi javnost, ki se čustveno prizadeto obeša na dve sliki spodnjega perila."

Nekateri še zdaj ne veste kje je poanta vsega. Pač volilci so zadevo dobesedno raztrgali. To je za politika zadosti. Teli čustveni prizadeti volilci znajo to povedat na volitvah.

PaX_MaN ::

Teli čustveni prizadeti volilci znajo to povedat na volitvah.

Kar je še bolj zaskrbljujoče.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

LordTado ::

Pax man če so za tebe finance in siol podkrepljeni dokazi da mojo teorijo ovržeš pol pa ne vem ali poznaš ozadje teh firm...
Lahko sama piše po strani seveda.Zakaj pa ne stopi pred javnost?Ker jo bodo mediji raztragli?Če pa so komunistični...
Njena kariera trenutno stagnira in bo verjetno padla, kar je razlog za moje mišljenje o tem da je ona roka senice oz senica njena glava.

PaX_MaN ::

Pax man če so za tebe finance in siol podkrepljeni dokazi da mojo teorijo ovržeš pol pa ne vem ali poznaš ozadje teh firm...

Ti dve povzemata sporočili LDS in Kresalove, kar je mnogokrat bolj kredibilno od tvojega lapanja, ki krši tudi 2. odstavek 2. člena pravil S-T.

Zakaj pa ne stopi pred javnost?Ker jo bodo mediji raztragli?Če pa so komunistični...

Njen mejl je javno dosegljiv na katarina.kresal@lds.si. Če te kaj žuli, pošlji. Takoj po Baričevičevi smrti je bila v Svetu (dokumenti za stavbo NPU) in na RTVSLO v - se mi zdi - Polemiki.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Pšenični ::

"Kar je še bolj zaskrbljujoče."

Za LDS, ZARES in SD še posebej, sej ma po zadnjih raziskavah že Nacionalna stranka več glasov od propadlih levakov. Zanimivo je še to, da jim rating še raste.
Tko da panika na levici je velika, sej še enga Prjatla ne znajo orng obtožit. Ali si pa ne upajo, sej vejo da bo po spremebi, ki se obeta potem vse drugače.

"Njen mejl je javno dosegljiv na katarina.kresal@lds.si. Če te kaj žuli, pošlji. Takoj po Baričevičevi smrti je bila v Svetu (dokumenti za stavbo NPU) in na RTVSLO v - se mi zdi - Polemiki."

Ona se je pa sploh zaplezala. Škoda besed zanjo.

MadMicka ::

teblanc, zdej ne razumem, kaj hočeš povedati: da mora policija politike pustiti pri miru?

Imamo politika, imamo privatnika, ki ga je obtožil, da ga izsiljuje, imamo primopredajo denarja in kaj sedaj, naj policija pusti zadevo lepo pri miru? Aja, gre za zaroto, ker je politik iz opozicije? Pa gre še za večjo zaroto, ker je oblast žrtvovala svojega politika, ministra, zato da prikrije zaroto.

p.s.:.. prokleti bolniki..

PaX_MaN ::

Tko da panika na levici je velika, sej še enga Prjatla ne znajo orng obtožit. Ali si pa ne upajo, sej vejo da bo po spremebi, ki se obeta potem vse drugače.

Breaking news: Srečka Prijatelja so odpeljali v pripor.

Ona se je pa sploh zaplezala. Škoda besed zanjo.

Saj pravim, da je zaskrbljujoče, kako in na kaj se obešate.
Bom dal predlog na vlado, da naj uredijo volilne lističe tako, da je potrebno poleg oznečevanja voljenega pripiše še pet dobrih argumentov zakaj si obkrožil ravno tega, ter da se vse volilne lističe, ki teh ne dosežejo, zavrne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Okapi ::

Dnevnik, danes:
Preiskovalni sodnik koprskega sodišča je Srečka Prijatelja ponovno povabil na zaslišanje. To se je zgodilo danes ob 11. uri, kjer je Prijatelj ponovno zatrdil, da je nedolžen. Kljub temu je sodnik zanj odredil pripor.


Eh, PaxMan je bil hitrejši;-)

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Pšenični ::

"Saj pravim, da je zaskrbljujoče, kako in na kaj se obešate.
Bom dal predlog na vlado, da naj uredijo volilne lističe tako, da je potrebno poleg oznečevanja voljenega pripiše še pet dobrih argumentov zakaj si obkrožil ravno tega, ter da se vse volilne lističe, ki teh ne dosežejo, zavrne."

Mene bi tud skrbelo, s tako podporo sploh. Ga ni več penzionera ki bi volil za Pahorja ali LDS, ga ne poznam. Predlagam še, da si LDS za logotip vzame tangice ali navadne gate, kokr čte ali kaj podobnega. tako bodo volilci točno vedeli, kako zadeve stojijo. Logotip mora bit obvezno na volilnem lističu. Lahko je tud v barvah.

"Breaking news: Srečka Prijatelja so odpeljali v pripor."

Sem živel včasih v Kopru in lahko rečem le, da heh, vem kako tam deluje sodstvo, no sicer pa ste burlesko spremljali dva dni.

Vidim da "snajperista" tud zlo skrbno spremlja zadevo. Sam kokr mu lahko povem, tipo bo čez tri štiri dni zunej. Tko, da ne še flaše odpirat.

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

Predlagam še, da si LDS za logotip vzame tangice ali navadne gate, kokr čte ali kaj podobnega. tako bodo volilci točno vedeli, kako zadeve stojijo. Logotip mora bit obvezno na volilnem lističu. Lahko je tud v barvah.

Še kr ti ne gredo iz glave? Ti je pa res stopila na žulj.

Ga ni več penzionera ki bi volil za Pahorja ali LDS, ga ne poznam.

Seveda ga ne poznaš, če si pa na desni.

[...]vem kako tam deluje sodstvo,

LOL.

Pšenični ::

"Še kr ti ne gredo iz glave? Ti je pa res stopila na žulj."

Na žulj je stopila sebi, in to zelo močno.

"LOL."

Lol..............heh,he

"Seveda ga ne poznaš, če si pa na desni."

Moja mat je skozi volila za Pahorja. Ko mi je povedala da ma tega modela čez glavo in da bo volila Jelinčiča, heh, ker se po njem kopljeo, pa nič ni kriv, bi me kmal konc od smeha. Pač fant obvlada, ni kaj. Privači širše ljudske množice. Če se mu ne bo "kaj zgodilo" bo na naslednjih volitvah "prijetno presenetil". Tko kot ZARES IN LDS, verjetno pa tud SD. Tudi oni nas bodo prijetno presenetili s vendar svojim odhodom iz parlamenta.

PaX_MaN ::

Na žulj je stopila sebi, in to zelo močno.

Potem boš pa brez problema našel moj citat v katerem se negativno opredeljujem proti tej potezi, kejnede?

Lol..............heh,he

Jah, brez argumentov, kako "veš kako delajo na koprskem sodišču" te pač ne bom šel jemat resno.

Pšenični ::

"Jah, brez argumentov, kako "veš kako delajo na koprskem sodišču" te pač ne bom šel jemat resno. "

Pač ker ni tožilka hotela sprejeti kakšne odločitve, ki bi ji lahko škodovala in je rajši izpadla glupa (glede Prijatla), so pač poklicali preverjen kader na pomoč. A rabiš detajle. Se mi ne da. Dodal bi še, da smo odškodnino, ki jo je Koprsko sodišče dosodilo Popoviču, ker je bil brez veze priprt plačali davkoplačevalci, ne pa tisti ki je to naročil, tko bo verjetno tud zdej.

PaX_MaN ::

Pač ker ni tožilka hotela sprejeti kakšne odločitve, ki bi ji lahko škodovala in je rajši izpadla glupa (glede Prijatla), so pač poklicali preverjen kader na pomoč. A rabiš detajle.

D0h.

Dodal bi še, da smo odškodnino, ki jo je Koprsko sodišče dosodilo Popoviču, ker je bil brez veze priprt plačali davkoplačevalci, ne pa tisti ki je to naročil, tko bo verjetno tud zdej.

Aja, na ljubljanskem sodišču pa jaz vem, kako delajo.

Zorro ::

PaX_MaN je izjavil:


Breaking news: Srečka Prijatelja so odpeljali v pripor.


Upanje, da bomo vendarle enkrat postali pravna država, še ni izgubljeno.

LordTado ::

Saj to je najbolj žalostno da bo Prijatl postavil red v džavi in bo narod potem mislil da je država pravna?
Ne se slepit...

Zgleda da je le naivnost naroda voda na mlin kresalki in njeni eliti.Očitno zmaguje s staro komunistično potezo,da s drugim primer obrne pozornost...

luli ::

Mislim, da je obtožnica o podkupovanju umaknjena. Vse bolj se zapleta.

Pšenični ::

"Mislim, da je obtožnica o podkupovanju umaknjena. Vse bolj se zapleta."

Zakaj pa je potem v priporu?

"Upanje, da bomo vendarle enkrat postali pravna država, še ni izgubljeno."

Na ta način bo pravna država vzpostavljena zmeraj za tiste ki ne bodo zmagali na vlitvah. S tem se ni za hecat. Pravna držada se strinjam ne bomo postali z Prjatlom....Še dalj bomo od tega.

Zgodovina sprememb…

kmetek ::

Zato, ker je brez 323.000EUR in nima denarja za hrano....lepo na stroške davkoplačevalcev, kaj je boljšega? :D

Zorro ::

luli je izjavil:

Mislim, da je obtožnica o podkupovanju umaknjena. Vse bolj se zapleta.


Mislim, da se zelo motiš. Umaknjena je lahko le bila kot ponovitveni element v predlog za pripor, kar je logično, saj ga ne bo šel še enkrat podkupovati. Drugače pa je z grožnjami, ki se lahko nadaljujejo.

Malo mešaš pojme med obtožnico in pripornimi razlogi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

LordTado ::

Jaz mislim (mislim ne trdim pac man,da ti prikrajšam primitivne izjave), da je kresalka probala skockat jelinčiča in prijatla ki ji je to podkupnino še kako pomagal pri obračanju pozornosti,kar pa se tiče pogačnika pa ljudje sedaj verjeno mislijo kako neodvisna je kresalke in nima nič zraven,češ pogačnika so priprli enko kot jelinčiča čeprav je pogačnik med komunisti tako kot kresalka...
In kaj se bo iscimolo,pogačnika bo lahko kresalka oprala na jelinčiča pa zlila vso gnojnico...
Lahko je šlo celo tako daleč da sta se pogačnik in kresalka zmanla za pripor in tako potegnila jelinčiča not,pogačniku pa je bilo obljubleno eno delovno mesto ker bo tega izgubil oz. je že dal odpoved...

To je lahko ena izmed teorij,če bo pogačnik dobil v kratkem času od pahorja kako delovno mesto se to samo še bolj potrdi...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordTado ()

kmetek ::

Vmes, ko mi vse to glodamo pa vlada sprejema glupe zakone...ROMI, DOKAPITALIZACIJA NLB itd....

Pšenični ::

Ma obesli so mu po novem promet in trgovanje z orožjem. da so ga lahko pridržali. To postaja že smešno, če pogledamo druge afere z orožjem...Pa nikomu ništa.
Zgleda da na vsak način rabijo enga, ki bo medijsko popivnal afero bulmastif.

"Vmes, ko mi vse to glodamo pa vlada sprejema glupe zakone...ROMI, DOKAPITALIZACIJA NLB itd.."

To bi itak

imallears ::

Sej zgleda opoziciji se tut zgleda ne gre, da bi bili zakoni "pametnejši", pač igrajo to igro, k bi jo itak tud, če bi bli oni na oblasti. Mah VESELICA.

Zorro ::

Pšenični je izjavil:

Ma obesli so mu po novem promet in trgovanje z orožjem. da so ga lahko pridržali. To postaja že smešno, če pogledamo druge afere z orožjem...Pa nikomu ništa.
Zgleda da na vsak način rabijo enga, ki bo medijsko popivnal afero bulmastif.

"Vmes, ko mi vse to glodamo pa vlada sprejema glupe zakone...ROMI, DOKAPITALIZACIJA NLB itd.."

To bi itak


Tudi ti mešaš lončke. Tisti, ki so bili v aferah z orožjem, niso imeli doma arzenala orožja, ampak so se domnevno okoristili pri trgovini. Tu pa imamo primer, kjer je bil tip bolje oborožen kot policijska postaja. 8-O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

LordTado ::

Lahko je kresalka tudi kaj drugega iskala:)oz. karkoli kar bi jelinčiča spravlo v godlo...ta klic pa je bil razlog za preiskavo na domu

Pšenični ::

"Tudi ti mešaš lonček. Tisti, ki so bili v aferah z orožjem, niso imeli doma arzenala orožja, ampak so se domnevno okoristili pri trgovini. Tu pa imamo primer, kjer je bil tip bolje oborožen kot policijska postaja"

Pač dal sem primerjavo, da država deluje le na kurjih tatovih, ali če dobro pomislim, včasih še v takih primerih ne. Sej sploh ne vemo kaj se dogaja. Pri Popoviču so tudi mahali z enimi papirji in ne vem kaj še, ko je pa dobil odškodnino za pripor je bilo pa vse tiho. Kekci.

Zorro ::

Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli neubogljivim "poslovnim partnerjem".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Pšenični ::

"Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli "poslovnim partnerjem"."

Zame pa je.

http://www.zurnal24.si/slovenija/pricak...

Poleg tega ni samo to v igri.

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Pšenični je izjavil:

"Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli "poslovnim partnerjem"."
Zame pa je.

Tole, na žalost, pojasni marsikaj v naši državi.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pšenični ::

"Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli "poslovnim partnerjem"."
Zame pa je."

Njega pa res ne moreš primerjat z Patrijo. Poleg tega sploh ne veš kaj je res. Kje je ta arzenal. Kolk je to, 50 kosov orožja.

Okapi ::

Zame pa je.
:)) In potem bi še rad, da te kdo resno jemlje.

O.

Zorro ::

djordjevic je izjavil:

Pšenični je izjavil:

"Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli "poslovnim partnerjem"."
Zame pa je.

Tole, na žalost, pojasni marsikaj v naši državi.


Se povsem strinjam s tvojo ugotovitvijo djordjevic.


Pšenični je izjavil:


http://www.zurnal24.si/slovenija/pricak...

Poleg tega ni samo to v igri.


Kakšen cenen populizem! Sedaj razumem zakaj so rabili arzenal orožja, ker so ogroženi.

Pšenični je izjavil:

"Zame ni kurji tat nekdo, ki ima nelegalno arzenal vojaškega orožja s katerim grozi naokoli "poslovnim partnerjem"."
Zame pa je."

Njega pa res ne moreš primerjat z Patrijo. Poleg tega sploh ne veš kaj je res. Kje je ta arzenal. Kolk je to, 50 kosov orožja.


Mogoče pa vem več kot si lahko misliš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Pšenični ::

"Mogoče pa vem več kot si lahko misliš."

Vemo tud mi kako je bilo s Popovičem, kako so ga hotli zjebat. Pa kdo ga je hotel.

Poleg tega ima žena od Prjatla premožne starše, tko da je najlažje vpit od kod modelu tojk dnarja. To pač takoj pali. Poleg tega se jim obtožnica topi kot da bi bila iz snega. No počakejmo še par dni. Pri Popu je blo isto. Kar domov so ga prišli iskat, pol pa vemo kaj je bilo.

http://www.finance.si/forumi/?articleid...

Evo kva si folk misli o poštenosti naših politikov in katerih.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Premik.net je bil nepremičninski posrednik pri prodaji zemljišč, ki jih je kupovala Luka Koper. Med ostalimi je ta družba zastopala tudi taščo Srečka P. (Feliksa). Luka je svoj del naloge opravila, medtem ko Premik.net denarja vsaj tašči Srečka denarja ni nakazala. Mikuž je držal figo v žepu. Srečko - Feliks pa je pozabil, da je poslanec in je zadevo pričel urejati dokaj "uličarsko" z grožnjami - skratka s silo. Mikuž je vso zadevo prijavil policiji, ki je zadeva seveda prišla zelo prav. Konec je seceda znan: prisluškovanje, obveščanje zvestih novinarjev, ki so obvestili naprej, sledilo je prijetje in seveda javni linč.

Da ne bo pomote. Feliks je ravnal napak, dejstvo pa je, da je policija zagnala huronski vik in krik - na koncu - Feliks bo dodatno pokasiral za razžalitev časti."

Evo še mnenje nekoga iz Finac.

djordjevic ::

Tehtajmo. Mnenje nekega naključnega (izrecno pristranskega) komentatorja proti državnim organom, ki so izpeljali postopek (policija, državno tožilstvo, preiskovalni sodniki). Hmmm.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Saj je jasno, telbanc je nepristranski in pošten porotnik, ki vidi resnico, policija, državno tožilstvo, preiskovalni sodniki in ostala zalega pa so na plačilnem seznamu udbomafije.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Zorro ::

Zanimivo, kako nekaterim enkrat oprostilne sodbe dokazujejo nedolžnost, drugič pa zaroto, da je itak tako moralo biti. Prvo se je treba vprašati kakšen sistem imamo in ta, kot vemo temelji na načelu "raje 100 barab na prostosti, kot 1 nedolžen v kehi", kar niti ni tako problematično. Težava je v tem, da smo nekaj kopirali tu, nekaj tam, in je zato zelo podoben švicarskemu siru. Tako tisti, ki ima denar, si bo priskrbel dobro obrambo in z raznimi eskivažami izigral sistem. Kurji tat, ki si tega ne more privoščiti, bo pa obsojen. Poleg tega je njegova situacija dosti bolj enostavna. Pač imamo tata, pa kuro, pa oškodovanca in tu ni kaj dosti za globokoumiti. Nekako se zdi, da je naš sistem ravno pravšen za našo elito. Kdo sprejema zakone, pa tudi vsi vemo.

Konec koncev, zdrava kmečka pamet ne rabi sodb, da lahko stvari spregleda. Samo problem je, da je zdrave kmečke pameti čedalje manj, ker je slepilo raznih barv (rdeče, črne, bele, roza...) premočno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Pšenični ::

"Saj je jasno, telbanc je nepristranski in pošten porotnik, ki vidi resnico, policija, državno tožilstvo, preiskovalni sodniki in ostala zalega pa so na plačilnem seznamu udbomafije."

Heh, hvala no, nisem vedel da me tko cenite. Ne bodite preveč strogi do policajev in ostalih, heh,he,...

Okapi ::

nisem vedel da me tko cenite.
Kako bi ti bilo šele nerodno, če bi vedel, kako zelo te zares cenimo.:))

O.

Pšenični ::

"Kako bi ti bilo šele nerodno, če bi vedel, kako zelo te zares cenimo"

Heh, ni se ti treba podpisovat za vsak post. Sej vemo da si hodu v šolo. No jaz pravim, da bo model v 10 dneh zunaj. Kaj meniš ti? Pozabi na to, da so mu na TV ju našlogali najmanj tri dosmrtne in povej. Zanima me, kakšne bodo politične posledice če ga spustijo, oziroma če ga ne. Zdej namen je znan, da zasirjejo SNS kolikor se da. Če jim ne rata, joj, potem bo SNS prišel do 15% kar bo že alarmantno......Potem bojo mel že več kot Pahorjevi, heh,heh...Sej s Popom je bilo lih tko, najprej čuza pol pa za župana. Al se motim.

Okapi ::

Ja, motiš se. Srečko je premajhna riba, brez vplivnih prijateljev, ki bi se potegovali zanj, in ga ne bo nihče pogrešal. Je nekako v isti kategoriji kot Boris Šuštar, njegov greh pa pravzaprav tudi, torej ga čaka podobna usoda. Morda bo tudi poskusil zbežati v tujino.

O.

Pšenični ::

"Ja, motiš se. Srečko je premajhna riba, brez vplivnih prijateljev, ki bi se potegovali zanj, in ga ne bo nihče pogrešal. Je nekako v isti kategoriji kot Boris Šuštar, njegov greh pa pravzaprav tudi, torej ga čaka podobna usoda. Morda bo tudi poskusil zbežati v tujino."

No bomo videli, sicer pa je 300.000 evrov smešno nizka vsota, vsaj pri prometu z neprimičninami. Ne vem kako da folku to ni jasno. Pri nas v Firmi, je nekoč ena kuharica prodala nekaj sveta in dobila milijon mark-takratnih. Sej vem, sej vem da so problem grožnje....

Ne, verjamem, da bojo Srečkota kr pustili, nazadnje je iz SNS in ne iz kakšne LDS kjer bi ga verjetno čakala napovedana usoda. Mislim da se bodo v SNS vsaj poskusili zavzeti zanj, sicer pa bo vladajočo koalicijo začela bolet glava, ker ji bo tud SNS začela nagajat. Sicer pa prijatelj potrebuje samo dobrega odvetnika in ne boste verjeli tudi nekaj sreče. V vsakem primeru.

Poldi112 ::

SNS bo začela nagajat? A so kdaj sploh delali kaj drugega, kot nagajali? In zakaj bi se zavzeli zanj? Itak je stranka efektivno zgolj Jelinčič in če pogledaš, kako hitro se ostali menjajo, ti to res vliva upanja v "borbo za svoje ljudi"?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Pšenični ::

"Ja, motiš se. Srečko je premajhna riba, brez vplivnih prijateljev, ki bi se potegovali zanj, in ga ne bo nihče pogrešal. Je nekako v isti kategoriji kot Boris Šuštar, njegov greh pa pravzaprav tudi, torej ga čaka podobna usoda. Morda bo tudi poskusil zbežati v tujino."

To trdim že ves čas. Da se s tem spušča megla. Srečo je majhna riba, na njegov račun se zdaj marsikaj rešuje. Sicer kaj vse ni prav. Osebno mislim, da majo premalo v rokah.

Bil pa je v medijih že vnaprej obsojen. Za to bo dobil tojk, za to toliko.....in za to še par let več. Temu bi človek lahko rekel medijski linč. Načrtovan medijski linč s katerim se preusmerja pozornost. Torej v stilu, prižgale so se luči in akcija. Vendar imam občutek, da ni nobeden pomisli, kaj če bo šlo kaj narobe!

djordjevic ::

Kot v primeru Zidarja, Hilde, Penka in še koga?
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pšenični ::

"Kot v primeru Zidarja, Hilde, Penka in še koga?"

To je povsem druga kategorija. To je tisto. To je prava stvar...Tle si noben še zraven ne upa....

Zorro ::

Zanimivo, kako enkrat imamo medijski linč, drugič pa ne.

Barva pred očmi je res zoprna stvar.:|

poweroff ::

Okapi je izjavil:

Dnevnik, danes:
Preiskovalni sodnik koprskega sodišča je Srečka Prijatelja ponovno povabil na zaslišanje. To se je zgodilo danes ob 11. uri, kjer je Prijatelj ponovno zatrdil, da je nedolžen. Kljub temu je sodnik zanj odredil pripor.


JOJMENE! Ponovno so ga priprli, čeprav je SAM ZATRDIL, da je nedolžen.

Tukej pa nekaj ne štima... :D
sudo poweroff
««
4 / 15
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napad psov (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Problemi človeštva
2515213310 (150976) Pyr0Beast
»

Katarina, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Problemi človeštva
63464145 (54689) solatko

Več podobnih tem