» »

Napad psov

Napad psov

««
2 / 51
»»

dronyx ::

Poglej samo tole dvoličnost naših pisunov in ostalih novinarjev! V petek je otroka zadela kap in tega v zdravstvenem domu niso takoj opazili. Starši otroka so prosili, da jih mediji pustijo pri miru! Ampak Svet na Kanalu A v petek tega ni spoštoval, temveč so se oglasili v oddajo v živo, izpred kliničnega centra, z zadnjimi informacijami o zdravstvenem stanju!!! Ljudje imajo pravico vedeti! Meni je to bolano! Perverzno dvolična morala.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Aston_11 ::

Barabe. Novinarji nosijo zastavo pri razvednotenju sveta, ko nič več ni važno, nič več ni sveto. Za bruhat.

luli ::

onyx : Sicer revolver poročil ne spremljam, ampak lahko pa rečem hvala bogu, da so bili tam.
Nekdo mora opozarjati na napake belohaljnikov.

Aston_11 ::

Ma to je blje. Zato, ker je sedaj to aktualno, se spravljajo na vse živo, kar je povezano z zdravniki. Ker je aktualno in ker ima narod rad kri, so se spustili na raven gostilniških krvosesov. Smo že pri kruha in iger. Kruha bo kmalu zmanjkalo, nekaj časa bodo dovolj igre.

luli ::

Ne ni problem to kar se dogaja sedaj, problem je to, ker se prej ni.

Double_J ::

Dve šivanki...

Aston_11 ::

luli je izjavil:

Ne ni problem to kar se dogaja sedaj, problem je to, ker se prej ni.


Seveda se je, samo po medijih ni bilo.

Double_J je izjavil:

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/s...


OFF CITAT IZ ČLANKA:
Beričevića in njegovo pokojno ženo Zoro Rotar,/.../

Ženska je bila poročena z žensko. How is this possible if it is not possible?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

luli ::

Saj po medijih je bilo mišljeno!

Aston_11 ::

luli je izjavil:

Saj po medijih je bilo mišljeno!


ok.

lexios ::

Trenutno je potreba, da se da oblasti vedeti, da dela slabo. Nič od tega. Očitno bo treba državo potopiti v nulo. Nastradali bomo spodaj. Nismo daleč od tega. Znamenja o gnilobi na vrhu kažejo na to (tudi skozi te nesrečne kužke, dnevno korupcijo, zlorabami oblasti...), kdor jih zna brati, bo spakiral. Ostali smo ga naj.


Ravno iz tega razloga bi morali že zdavnaj vsi na ulice! Stroka in praksa govori eno, vlada in politika dela tretje (sedaj vemo tudi zakaj, če že kdo prej ni...), nastrada pa narod! In tako je v vseh pogledih...

Pšenični ::

Pravkar sem pregledal vse portale in komentiranje je povsod omogočeno. Komentarji so precej ostri. Upam da bo v prihodnjih dneh prišlo na dan, kdo se igra z našo državo.

k4vz0024 ::

Strah|O

lexios ::

Pomojem jim je le kapnilo, da s samocenzuro ne bodo dosegli nič, kvečjemu negativno! Pričakovano pa s strani "resnejših" medijev ni niti omembe zlorab več... Kak PAX_MAN se sicer ne bo strinjal, cenzure nikoli ni bilo!:D

PaX_MaN ::

Kak PAX_MAN se sicer ne bo strinjal, cenzure nikoli ni bilo!:D

Seveda je ni bilo. Komentatorji so, za primer, sprejeli pogoje, ki, med drugim, pravijo:
6. POGOJI UPORABE
[...] Prav tako ni dovoljena uporaba storitve za kakršnekoli nezakonite namene.[...]
10. ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI
7. Ponudnik vsebin si pridružuje pravico odstraniti vsebinsko neprimerna sporočila,
fotografije, video.
11. UPORABNIK SE ZAVEŽE, DA:
- storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katerekoli vsebine in/ali
dejavnosti, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in/ali javnim redom in moralo,
13. KRŠENJE POGOJEV
[...]
Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči ponudniku storitev ali ponudniku poti kakršnokoli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.

Pravzaprav bi morali biti še veseli, da so jim onemogočili pisanje kretenizmov, ki bi v končni fazi lahko rezultirali v konkretni kazni. Sploh glede na vaša prepričanja, kako so čisto vsi skorumpirani/pod vplivom [vstavi poljubno]/delajo v prid aristokracije in da zmeraj zmagajo bogatuni.:D

Thomas ::

Ne, ne. To ni naše prepričanje. Mislimo, da se jim je malo zanohtalo in da se je vsaj ena svinjarija zgodila in da tega ne bo možno spraviti pod preprogo. Nate Paxman, pa gledamo nekako ... "pust tega, nima 3 čiste".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

PaX_MaN ::

Mislimo, da se jim je malo zanohtalo in da se je vsaj ena svinjarija zgodila in da tega ne bo možno spraviti pod preprogo.

Misliti se pravi nič vedeti.

Nate Paxman, pa gledamo nekako ... "pust tega, nima 3 čiste".

Brez komentarja.

Pšenični ::

Sramota je, da se pranje možganov dogaja na tem forumu.

Thomas ::

Misliti se pravi misliti. Je to vedeti ali ne, pokaže potem realnost.

V glavnem, tole ni malenkost. Tole niso kante ministra Erjavca ali Podobnika. Ali pa telefonijada med Mramorjem in Križaničem ali kakšna druga taka neumnost oziroma nepomembnost.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

lexios ::

Eh, Thomas pust ga, je zamejec, ne živi v Sloveniji!;) ...nč osebnga, sam tak vtis dobim!

PS: ...je pa isti princip delovanja kot se je izkazal pri omenjeni telefonijadi tole sploh omogočil! Jst temu ne bi reku nepomembnost...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

PaX_MaN ::

Eh, Thomas pust ga, je zamejec, ne živi v Sloveniji!;) ...nč osebnga, sam tak vtis dobim!

A ti tut froca tepeš, a?
Nč osebnega, samo tak vtis sm dobu!

Sramota je, da se pranje možganov dogaja na tem forumu.

Sramotno je, da na nepoznavanju dejstev klijejo zarote o vplivanju na čisto vse forume v sloveniji in pod nekim tretjim vplivom o vseobsegajoči cenzuri. Bom dal v luči zgoraj podanih pogojev zanjo eno slikovito hiperbolično pitalico:
Če ženska privoli v seks, je to poslistvo?

Pšenični ::

"Sramotno je, da na nepoznavanju dejstev klijejo zarote o vplivanju na čisto vse forume v sloveniji in pod nekim tretjim vplivom o vseobsegajoči cenzuri. Bom dal v luči zgoraj podanih pogojev zanjo eno slikovito hiperbolično pitalico:
Če ženska privoli v seks, je to poslistvo?"

Če nisi na mojem nivoju ti živ bog ne more pomagat.

Evo nekej zate.


> V cirkusu izbruhne požar. Ljudje začnejo v paniki begati na vse* *strani.*> Blondinka vstane in jih miri:
> "Brez panike, ljudje, saj imajo požiralca ognja!" *

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

Če nisi na mojem nivoju ti živ bog ne more pomagat.

Na tvojem nivoju pranja možganov s 'cenzura je od učerej pousod, OMFG!!!!11ena'? Nikakor.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

PacificBlue ::

A ne bi ti zaboga Pax Man enkrat vsaj podal mnenje, videnje s svoje strani o tej zadevi? Ne pa da vnaša nemir v debato. Človek bi pomislil, da te plačujejo zato. Pa se to ne dogaja samo v tej temi, tudi drugje. Svojega mnenja Imo sploh nisi sposoben izrazit in o tem napisat par stavkov. Upam, da se motim...res.

hamax ::

Prosim da dvignete nivo debate, ker medsebojno napadanje bo zopet vodilo do zaklepa.

PacificBlue ::

Prosim da dvignete nivo debate, ker medsebojno napadanje bo zopet vodilo do zaklepa.


In to je tudi moja želja, zato sem pač napisal kar sem napisal.

kmetek ::

USS Liberty je izjavil:

včeraj je praktično ob istem času bilo onemogočeno komentiranje na 24ur, rtvslo in siolu... to je zelo sumljivo.... očitno je nekdo z veliko moči in vpliva pristiskal na te portale...


SLO ni demokratična država, to je jasno kot dan.

dzinks63 ::

Po tv je bilo javno in razločno povedano, da je bilo ugotovljeno, da so bili psi zlozabljeni. Vendar samo to in samo enkrat, očitno se jim je zalomilo, kajti o tem ni niti besede več. Torej bila je zloraba, kakšna ? So pse fižično tepli, jih psihično maltretirali, jih sp.... prisiljevali, ....?

V Zakonu o zaščiti živali je zapisano:

4. člen
Mučenje živali je: – vsako ravnanje ali opustitev ravnanja, storjeno naklepno, ki živali povzroči hujšo poškodbo ali dalj časa trajajoče ali ponavljajoče trpljenje, ali škodi njenemu zdravju;
5. člen
10. Za trpljenje pri živalih se štejejo bolečine, strah, poškodbe, pa tudi povzročanje pohabljenja, degeneracije, hiranja ali obolevanja ter prekomernega in nepotrebnega vznemirjanja, ki jih povzroči človek.
15. člen
Prepovedana ravnanja so: – zbadanje živali, stiskanje, natezanje ali zvijanje delov telesa živali, obešanje, če ne gre za strokovne posege, udarjanje, potapljanje ali drugačno dušenje živali, metanje, suvanje ali namerno povoženje živali ter spolna zloraba živali



Veliko je še nejasnega in nedorečenega in nepotrjenega v javnosti. Novinarji imajo še veliko kost z dosti mesa za obglodat, vendar bodo rajši gladovno stavkali kot zgleda. Sicer se pa v podz..... najbrž vse ve. In v prihodnje. če bo kakšna mučka, bodo zopet en drugega držali v šahu, da ne bo prišjo na površje, češ saj veš kaj vem o tebi in bo vse ostalo prikrito in pokrito. Sicer je tega že sedaj precej, ker če bi kdo odprl in načel zadevo, bi potegnil za ročko in bi skoraj vse odplaknilo v čistilno napravo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

Pšenični ::

"Veliko je še nejasnega in nedorečenega in nepotrjenega v javnosti. Novinarji imajo še veliko kost z dosti mesa za obglodat, vendar bodo rajši gladovno stavkali kot zgleda. Sicer se pa v podz..... najbrž vse ve. In v prihodnje. če bo kakšna mučka, bodo zopet en drugega držali v šahu, da ne bo prišjo na površje, češ saj veš kaj vem o tebi in bo vse ostalo prikrito in pokrito. Sicer je tega že sedaj precej, ker če bi kdo odprl in načel zadevo, bi potegnil za ročko in bi skoraj vse odplaknilo v čistilno napravo."

Ni se mašina velikega brata zagnala samo na enem področju. Podaljšan vikend bo verjetno minil v paničnem prikrivanju zatečenega in iskanja grešnega kozla. Zanimivi bodo tudi prvi uradni odzivi Pahorja, ki je v prvem odzivu na smrt omenjenega "gospoda" dejal; "Smrt dr. Baričevića me je zelo prizadela. Osebno sem ga poznal in zelo cenil.....(citirano)...Stari pregovor namreč pravi, povej s kom se družiš in ti povem kaj si.....

Problem pri vsej stvari je tud, da se folk noče pomirit in bo zahteval odstope. Morda bi bil eden dovolj takoj, zdej pa to ni več sigurno. Poleg tega se bodo zganili še novinarji, ki jim ni vseeno kaj se dogaja v Sloveniji....mislim na to kaj se je dogajal po forumih, zanimivo bo če bodo izbrskali kdo je zagnal represivni aparat ali pa je bilo kaj drugega vmes...

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

POP TV očitno še vedno ne upa oz. ne sme v eter dati cele zgodbe. Včeraj so samo enkrat rekli "psi so bili zlorabljeni", to pa si lahko vsak, ki zgodbo samo površno spremlja, razlaga po svoje... Tudi jaz recimo, ko sem prvič slišal, da je ta dohtarica "zlorabljala" pse, mi še v sanjah ni prišlo na misel, da bi nek dohtar pri nas bil lahko tako devianten, da bi z dildotom naskakoval pse in sem mislil, da je šlo za maltretiranje v smislu, da so pse s kakšno palico močno tepli ali pa kaj podobnega...

Naši mainstrem levi mediji, bi o tej zgodbi obširno in podrobno z vsemi pikantnostmi poročali samo, če bi bil vpleten kakšen navaden človek, neki Jože s Ptuja, ki dela na tri šihte v tovarni, ali pa kakšen far, navaden učitelj, ali pa desni politik in pa seveda tudi, če bi šlo za dohtarja, ki bi imel povezave z desnimi politiki. V tem primeru, bi se 24ur na dan v vseh medijih poročalo o vseh podrobnostih. Ker pa je šlo za osebo, ki je prijateljevala z našo levo elito, državno sekretarko, Kresalkinim Mirotom, se pa poroča v rokavicah in vse kar se bo na koncu zgodilo, je, da bodo odstopili tisto sekretarko, zgodba bo pa potem počasi potihnila. Do naslednjih volitev se bomo pa po zaslugi levih medijev spet ukvarjali s kakšnimi Erjavčevimi kantami za smeti, Patrio, partizani in domobranci, leva nedotakljiva elita bo pa še naprej veselo vladala, se nam smejala v glavo in ropala narod, ki mora garati za 500 evrov, da oni lahko s privat avionom šopingirajo v Milanu in tam obiskujejo tolovodarske klube….
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

tsh2 ::

USS Nimitz, tako je :)

zee ::

oni lahko s privat avionom šopingirajo v Milanu in tam obiskujejo tolovodarske klube....


Če so ljudje, stranke, pripravljene plačevati za njihove storitve take zneske, da si nakupovanje v Milanu lahko privoščijo, je to prej problem strank kot odvetnika. Pri stopnji tožarjenja v naši državi me dejansko čudi, da takšnih odvetnikov ni več.

Nima pa citirani del nobene veze z napadom psov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

tsh2 ::

zee je izjavil:


Nima pa citirani del nobene veze z napadom psov.


korupcija je dobičkonosna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tsh2 ()

Zeberdee ::

Ne it tako offtopic. Eni šopingirajo v Milanu (s svojim denarjem), drugi pa plačujejo avdience pri papežu. Isto sranje, drugo pakovanje, ena in druga zadeva pride okoli 100 jurjev. Če si to lahko privoščijo, si pač lahko.

Še vedno pa je v medijih krč. Grdo se bo slišalo, a naj se zakolje Požarja, če ne gre za resnico. Potrebno je priti do takim stvarim do dna, tako kot bi morali priti do dna vsem aferam, uspelo nam pa tega še ni.

Vajenc ::

Ok ob prvem branju novice je bilo malo šoka, ker si nič od tega nisem prej predstavljal. Danes pa mi ni jasno zakaj se še vedno dela tak halo okoli tega. Nekateri pakirajo kovčke za migracijo, še malo pa bodo pozivi naj spraznejo trgovine in si naredijo zaloge hrane za hude čase, ki nas čakajo.

Zgodba je po premisleku dokaj preprosta. Malček posebna zdravnika sta imela napadalne pse, ki so bili v skupini očitno nevarni. Strokovnjaki so bili mnenja, da lahko pod določenimi pogoji vrnejo pse. Minister, kot podpisnik, je zaprisežen, da takšna mnenja upošteva. Zdravnika napadenega od svojih lastnih psov so zasačili policaji in verjetno tudi kak sosed v sila nepripravljeni situaciji. S tem, ko je to prišlo v javnost je zdravnik izgubil nekaj ugleda, ki ga je prej užival. Poznal je politike, managerje in ostalo +50 ljubljansko elito. Verjetno je med to elito še veliko gejev, zoofilov, shiteatherjev ... Mene to ne moti, dokler se s tem ne začnejo hvalisati in po možnosti zahtevati še kakšne posebne ugodnosti. Pade pa tudi meni spoštovanje do takšnega posameznika, če si ga prestavljam s staponom na mastifu. Najlažje za Pahorja bi bilo, če prepriča ministra, da odstopi zaradi kolektivne odgovornosti.

Navsezadnje, kaj je taka afera v primerjavi z WHO in njeno lažno pandemijo Nove gripe. Slovenija je majhen otrok (pa ne samo zaradi velikosti) v novem svetovnem sistemu kamor vstopamo. V prejšnem sistemu nas je večina zvedela za svinjarije po padcu le tega, sedaj je to bolj ažurno, ker neka svoboda govora dejansko obstaja. Vsakega posameznika pa se da podkupiti ali prestrašiti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

zee ::

@tsh2:
Ne vem, kako donosna je korupcija. Dejstvo je, da si je izlet v Milano odvetnica plačala sama.

Prej kot korupcija bi jaz temu rekel preusmerjanje pozornosti raje iz pomembnih tem (vlada bo dvignila davke in nima prav nobene ideje, kako se spopasti s krizo) na nepomembne teme (kar iskanje teorij zarote v napadu motenih psov na lastnika prav gotovo je).

Pomembna razlika je, s čigavim denarjem nekdo plačuje. Če je oseba ta denar zaslužila sama, je zapravljanje tega denarja stvar nje same. Sporno je lahko samo to, da ima ta odvetniška pisarna (verjetno) precej strank iz vladajoče politične garniture. Če pa ta oseba zapravlja davkoplačevalski denar, pa je to stvar organov pregona.

Retorično vprašanje na tem mestu se ponuja samo po sebi: So mar oni edini, ki poznajo zakone tako dobro, da lahko dosežejo vrnitev motenih psov lastniku, ali to, da se Romske družine ne deložira? Če to drži, je bolje, da se Pravno fakulteto takoj zapre, kajti očitno proizvaja kader, ki ni sposoben vzpostaviti prave konkurence tej odvetniški pisarni.

Kaj pa pravi nek zlatenično rumen medij, je povsem nepomembno za obče stanje stvari.

Disclaimer:
Notico o nakupovalnih navadah določene odvetnice je v predvolilnem času objavil medij, ki ga je z denarjem iz proračuna izdatno financirala točno določena politična opcija, ergo je v mediju predstavljene trditve mogoče jemati z dobršno mero zdrave pameti in samo kot predvolilno blatenje nasprotnika.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zee ()

USS Liberty ::

>>>>>>Strokovnjaki so bili mnenja, da lahko pod določenimi pogoji vrnejo pse.

Tisto komisijo so toliko časa spreminjali, da so na koncu v njo vtaknili take "strokovnjake", da so potem odločili v korist te beastialiy dohtarice...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Vajenc ::

Tisto komisijo so toliko časa spreminjali, da so na koncu v njo vtaknili take "strokovnjake", da so potem odločili v korist te beastialiy dohtarice...
Če je bilo zakonito spreminjati ekipo ne vem. Pravično pa bi bilo, da za to odgovarjajo tisti strokovnjaki, ki so dali strokovni žegenj. Lahko tudi skupaj z ministrom.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Utk ::

Tu lepo piše kaj vse je narobe v tej zgodbi.
Sej je še včeraj človek na poptv razlagal, da bi blo škoda te pse pobit, in ni hudič, da od 100 "strokovnjakov" najdeš 3, ki mislijo tako kot nekemu ministru paše. In tudi če ne v resnici tako mislijo, se pustijo prepričat. Zato neka komisija ne pomeni kaj dost. Sploh če je šele v tretjem poskusu "uspešna".

NorK ::

Glede komisij si preberite v članku na 24ur.com: http://24ur.com/novice/slovenija/treh-k...

V medijih večkrat omenjeni t. i. "prvi dve" komisiji sta bili imenovani s strani Veterinarske uprave RS v popolnoma ločenem postopku, in sicer pri ocenjevanju psa Atosa in ne za potrebe odločanja o psih Atlasu in Joy. Veterinarska uprava v tem drugem primeru ni imenovala svoje komisije,

PacificBlue ::

Pravično pa bi bilo, da za to odgovarjajo tisti strokovnjaki, ki so dali strokovni žegenj.


Pa kaj so to za eni strokovnjaki? A ni tisti "strokovnjak", ki je bil včeraj na 24ur po poklicu elektrotehnik? Tukaj vidim za strokovnjaka samo gospoda Vidica, ki pa je povedal, kakšno je bilo njegovo mnenje(ki ga žal niso upoštevali).

Alencica ::

Ma ja, nisem fanica Požarja, ampak argumenti so na njegovi strani.

Micheal Jackson, Tiger Woods, Fritzl, naš "ptujski Fritl", naš "sheep fucker" itd itd.
Vse si lahko zvedel o njih, ker so bili pač izven naše slo-elit-socialne mreže. Saj tudi znotraj te mreže ni rožnato, verjetno vsak odpade kot gumb na srajci, če se sive eminence odloćijo, da ni več vreden zagovarjanja.


V oči bode, da ta mreža (v kakršnikoli obliki/sestavi) obvladuje monopol nad informacijami, ki sega od policijskih poročil/kontraobveščevalne do javnega obveščanja. Skratka skupaj nazdorujejo celotno informacijsko avtocesto.

Te komisije, poročila, prelaganje etc etc je samo notranje rovarjanje in preigravanje. To so njihova orodja, sredstva s katerimi dosegajo svoje cilje, ki so popolnoma samovoljni.

Utk ::

NorK je izjavil:

Glede komisij si preberite v članku na 24ur.com: http://24ur.com/novice/slovenija/treh-k...

V medijih večkrat omenjeni t. i. "prvi dve" komisiji sta bili imenovani s strani Veterinarske uprave RS v popolnoma ločenem postopku, in sicer pri ocenjevanju psa Atosa in ne za potrebe odločanja o psih Atlasu in Joy. Veterinarska uprava v tem drugem primeru ni imenovala svoje komisije,

Aha, se pravi, da je bil sam Atos za ubit, ampak skupaj z Joyem sta pa oba popolnoma nenevarna. Potem je pa res vse v redu s temi "strokovnjaki".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

lexios ::

PAX_MAN, evo, na 24ur se administratorju zopet ne ljubi brisat več komentarjev:) Js temu ne bi reku demokratičen nivo administriranja, res pa je da tudi večina komentatorjev nima nivoja:)

Pa kaj so to za eni strokovnjaki? A ni tisti "strokovnjak", ki je bil včeraj na 24ur po poklicu elektrotehnik?


Če je možakar diplomiral kot elektrotehnik, se pa kasneje ni mogel izšolat še za kinologijo? Ah, djte no!

Pomojem pa kot diplomant naravoslovne vede in kasnejšega prestrukturiranja lahko celo bolje opravlja delo kinologa kot opravlja pravnik, filozof ali FDV-jevec delo gospodarskega ministra ali ministra za visoko šolstvo, znanost in razvoj! V vseh primerih gre le za lastno sposobnost osebka...

PS: da ne bo pomote - komentarji so spet ukinjeni! Sicer pa, dejmo že odrezat kakšno glavo, da se preneha metat pesek v oči in se premaknemo k bolj pomembnim temam, kot so cenzura interneta, izhodna strategija in davki itd!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

zee ::

zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

MadMax ::

Pri teh "registriraj-se" linkih bi lahko uporabil tudi kopirno pasto, ob navedbi vira...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

zee ::

Celotnega teksta ne smem lepiti na forumu, ker je to v nasprotju s pogoji uporabe tako na S-T kot na Financah. Sta pa tako registracija kot članek dostopna brezplačno.

Povzetek - dogodek s psi je razblinil sedem mitov, ki se propagirajo:
- demokratičnost medijev
- strokovnost: strokovnost vs. "strokovnost" - v Sloveniji je pomembna predvsem tista v navednicah
- zdrava pamet: kdo pri zdravi pameti bi vrnil nevarne cucke istemu lastniku?
- sprejemanje dobrih zakonov: zakaj so bili cucki vrnjeni istemu lastniku?
- dosledno izvajanje zakonov
- upoštevanje javnega mnenja
- odgovornost
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

PaX_MaN ::

Aha, se pravi, da je sam bil Atos za ubit, ampak skupaj z Joyem sta pa oba popolnoma nenevarna. Potem je pa res vse v redu s temi "strokovnjaki".

Mislim, da si zamešal Atlasa z Atosom...

Tisto komisijo so toliko časa spreminjali, da so na koncu v njo vtaknili take "strokovnjake", da so potem odločili v korist te beastialiy dohtarice...

Spremenili so jo samo enkrat. Saj ti piše, madona!

Tukaj vidim za strokovnjaka samo gospoda Vidica, ki pa je povedal, kakšno je bilo njegovo mnenje(ki ga žal niso upoštevali).

To je že smešno. Polna so vas usta, kako je Baričevič vplival na komisijo in oh in sploh, nato pa za strokovnjaka vidite Vidica, ki ga je predlagal Baričevič, pa so ga ravno zaradi suma nepristranskosti - zavrnili.

tsh2 ::

kakšne nepristranskosti?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tsh2 ()

PaX_MaN ::

kakšne nepristranskosti?

Ker je Baričevič Vidicevo mnenje podal v pritožbenem postopku pred sodiščem.

tsh2 ::

PaX_MaN je izjavil:

kakšne nepristranskosti?

Ker je Baričevič Vidicevo mnenje podal v pritožbenem postopku pred sodiščem.


no to je pa malo čudno, če vidic govori, da on ne bi nikoli vrnil psov baričeviču skupaj, kar je baričevič želel. kako pa to pojasniš?
««
2 / 51
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
74779212 (60455) LordTado

stanje psov oddelkov policije

Oddelek: Loža
233102 (2445) Gandalfar
»

Miro Senica (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12723646 (20406) IvoC

cenzura

Oddelek: Loža
122536 (2459) hamax

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37349171 (40619) hamax

Več podobnih tem