Forum » Zvok in slika » USB predvajanje DIVX SONY kdl w5500
USB predvajanje DIVX SONY kdl w5500
easyrider3 ::
Kako pa to,da meni ne predvaja Divx preko USB ključa. Vse povsod piše,komentirajo vsi in trgovec je tudi rekel,da predvaja dvix kako pa to,da meni NE
Robert ::
Moral bi si kupiti Panasonica ali Samsunga pa bi šlo. Meni se predvaja Divx v TV-ju preko SDHC spominske kartice (Panasonic). Prav zato nisem vzel Sony-a.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Robert ()
Saj se meni jebe,če kaže ali pa ne samo vprašal sem drugače imam pa dva DVD predvajalnika pa mi delata čist uredu. Pri televizorju je edino pomembno kako SLIKO prikaže in še par drugih stvari....SONY pa prikaže super sliko in z Samsungom imam slabe izkušnje pa moj brat tudi. Novi televizor sem kupil pa je bil že pokvarjen isto je pa brat pred dobrim letom kupil Samsunga in ga je moral takoj nesti na servis.
Potem moram pa še kamero kupit,ker jo tudi rabim,sem že bil čist pred nakupom in po novem letu imam v načrtu tudi playstation 3 kupit.
Potem moram pa še kamero kupit,ker jo tudi rabim,sem že bil čist pred nakupom in po novem letu imam v načrtu tudi playstation 3 kupit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: easyrider3 ()
Igre se dobijo tudi za PS3 v tujini in edina stvar k folk kupuje Xbox je ta,da ni treba njim potem igre kupit in jih vlečejo in zapečejo na dvd. Ne rabim sto iger igrat naenkrat dost imam za celo leto 2 ali 3 igre,pa še to je veliko ni časa da bi pred tv stal in igre špilal to delajo samo obsedenci z igrami in tisti k nimajo kaj delat. Jaz rabim samo za čez zimo nekaj,da se včasih zamotim in PS3 mi je čist ZADOST
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1197066 (421437) | antonija |
» | DLNA softwareOddelek: Zvok in slika | 7564 (4813) | mk818764 |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4875 (3500) | mackon123 |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 118778 (35765) | Kovalchuk |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3591 (3233) | JOKER |