» »

Boks

Boks

««
50 / 66
»»

The Player ::

Floyd Mayweather se je pokazal v "pravi" luči.

Mayweather: "Pacquiao je strahopetec, ne zasluži si rematcha"


http://fightfan.si/borilni-sporti/boks-...

Tilen ::

A je to kak spam? Zakaj bi si zaslužil rematch?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Okapi ::

Zaslužil ali ne zaslužil, lahko bi šla še vsak po kakšnih sto milijončkov v Macau, da jima bo lažje v penziji.

O.

borinho ::

Edina šansa za premagat Mayweatherja sta še Khan in GGG, pol pa res ni več nobenega :).
if you miss your ex reload and try again

jest10 ::

Bi rekel, da ga Thurman lahko nabije z nekaj sreče.

Vajenc ::

Realno je imel Manny še največ možnosti, s kakšnim (ne)srečnim knockoutom pa ga lahko premaga marsikdo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Vitez ::

Ho ho Povetkin, to pa je žival. Razbil Pereza, 11-ega po boxrec v prvi rundi.

Tilen ::

Je tako napredoval v enem letu?

https://slo-tech.com/forum/t390113/p417...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

perci ::

Ni mogel, ker težkaš se rodiš, on je pa sam preveč jedel :).

Vitez ::

Ne ne, dec je dejansko napredoval. V zadnjih 2 fajtih je zložil dva več kot solidna težkaša. Fajt Wilder - Povetkin bi bil zanimiv..

Razgrne pa ti to vso bedo konkurence. Povetkin je zelo verjetno drugi najboljši v kategoriji trenutno, ampak proti Wladu spet ne bi imel nobenih šans.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

gor13azd ::

Kličkota sta tudi bla kot zobotrebca, daleč od rojenih "težkašev", potem pa sta začela jest:)
gogi

Looooooka ::

Mal offtopic. A je popularnost teh peresnikov zrastla, ker ni več zabavnih težkokategornikov tipa Tyson al kaj?
Za našo državo mi je jasno, da zato, ker mamo pač Zavca ampak...bemti boga, da jst ne bi dal take vsote nobenemu pod 90 kil.
Da vidiš 100+ kilskega tipa, ki zdrži držat tempo 5-6+ rund to je nekaj, kar se splača gleedat. Od 70 kilskega "škrata" pa pričakuješ NAJMANJ to plus še več. Res ne štekam kako so prišli do takih zneskov in popularnosti.
Mogoče, ker je MMA tok pridobil na popularnosti, da jim ne preostane drugega, kot delag big deal iz vseh kategorij?

Vitez ::

Ne ne, so bile te lažje kategorije kr lepo od nekdaj popularne. V bistvu je najtežja kategorija bila v ospredju samo v 70-ih in pa v 80-ih, ko se je pojavil Tyson. Druga stvar je, da je v Sloveniji zanimanje za boks na splošno mizerno in da večina Slovencev od boksa pozna Zavca, Tysona, Alija, Mayweatherja in Pacquia-ja, pa se počasi konča.

Fajti v nižjih kategorijah so na splošno atraktivnejši, kar ni čudno, borci so hitrejši in imajo enostavno več kondicije.

Ne nasedat mitu, kako je samo najtežja kategorija "prava" in da kao Američani zdaj forsirajo nižje kategorije, ker v najtežji vlada Kličko.

perci ::

No, dejstvo je, da v najtežji kategoriji lahko boksa kdorkoli (tudi velter), zato lahko posledično rečeš, da je Kličko trenutno najboljši boksar na svetu, za Mayweatherja pa to ne drži.

To je približno tako, kot da bi v smučarskih skokih uvedli kategorije. Recimo, jst s svojimi 90 kilami nimam v skokih nobenih šans - če bi uvedli kategorije, bi pa tudi jaz lahko skakal. Ampak jih ne in zato so vsi skakalci težki 50 kil.

Vitez ::

Pa ti si revolucionar. Piši na zveze, od amaterskih do profesionalnih, da je brezveze, da pri borilnih športih obstajajo kategorije.

perci ::

Ti si nepismen, očitno? Sem kje napisal, da bi bilo treba to narediti?

Moj komentar se je nanašal na tvojo izjavo o tem, ali obstaja "prava" kategorija.

Težka kategorija je bolj zanimiva, ker je edina brez omejitev. Tako kot nas zanima, kdo je najhitrejši človek na svetu (pa ne delimo kategorij na belce in črnce, na 170, 185, in 200cm višine itd), nas tudi zanima kdo je najboljši boksar na svetu - torej, kdo premaga vse ostale prebivalce tega planeta.

Zato ima težka kategorija svoj čar. Da pa šport lahko obstaja in da je popularen (kar je bistvo športa), je seveda prav, da obstajajo kategorije.

Okapi ::

Vitez je izjavil:

Ne ne, so bile te lažje kategorije kr lepo od nekdaj popularne. V bistvu je najtežja kategorija bila v ospredju samo v 70-ih in pa v 80-ih, ko se je pojavil Tyson.
No ja, najtežja kategorija je bila od vsega začetka najbolj priljubljena med splošno publiko. Med 1. in 2. svetovno vojno recimo so bili daleč najbolj znani boksarji Dempsey, Schmeling, Carnera, Luis, potem pa Marciano, Patterson, Ali, Frazier, Foreman ... Stvari so šle navzdol, ko ni bilo več enege samega šampiona, ampak po dva, trije. Tyson je bil menda zadnji, ki je bil svetovni prvak po vseh omembe vrednih verzijah naenkrat.

Kot zanimivost, ko sem ravno omenil Prima Carnero.
https://slo-tech.com/forum/t390113/p342...

perci ::

Predvsem se je začel boksat bolj defenziven boks, ker so defenzivci prosperirali. Ali je boksal s spuščenimi rokami in tisto je bilo hudo zanimivo, na momente celo komično :)

Vitez ::

Ray Sugar Robinson je edini, ki mu v resnih debatah pripisujejo, da je mogoče večji od Alija, v najslabšem primeru pa drugi. In ne, ni bil težkaš. Širši javnosti je verjetno znan kot nasprotnik La Motte, ki ga v filmu Raging Bull upodablja De Niro. Še pred njim je bil zvezda Henry Armstrong. Tudi Pepa in Bennyja Leonarda še vedno uvrščajo tam nekje v top 20 boksarjev vseh časov. In ne, nista bila niti blizu težkašem..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

perci ::

Kaj šele Rocky Balboa. On je bil pritlikavec pa je vseeno boksal v težki kategoriji :)

Okapi ::

Ko že ravno Rockyja omenjaš, a se samo meni zdi, ali mu je na tem posnetku Beneš res podoben.

perci ::

Poglej komentarje na Youtubeu :).

Baje, da so Rockyja posnel po temle :).

Vitez ::

Ok pubeci, se pogovarjamo o boksu, ali o izmišljenih osebah ? Ray Sugar Robinson in La Motta sta resnični osebi, film sem pač omenil, ker je posnet po La Motti. Rocky Balboa je izmišljen lik, verjetno so dobili inspiracijo po resničnih boksarjih Rockyju Grazianu in Rockyju Marcianu. Njegov nasprotnik v prvih dveh delih Creed je narejen po insiparciji na Alija.

Sicer pa je to moj zadnji post v tej temi, ker vidim, da se večina hodi sem za.jebavat, meni pa ni do tega. O boksu raje debatiram na boxingscene, tam so zanimive debate.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Okapi ::

Wilder je danes zjutraj še enega z lahkoto sesul in obranil edini pas, ki ga Kličko nima. Koliko časa bo zdaj treba čakati na Kličko:Wilder?

Anney ::

Kdaj in če mogoče kdo ve kje je ta dvoboj v live streamu?
Floyd Mayweather vs. Andre Berto

Okapi ::

guglaj stopstream.

Okapi ::

Berto se je kar dobro klofal, čeprav šans ni imel.

Anney ::

Jap.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Anney ()

koyotee ::

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vitez ::

Zavec ima naslednjo fajt 14. novembra v Mariboru s Saldivio, vsaj tako zatrjujejo italijanski in argentinski mediji. Saldivia je kar znan boksar, znan po KO-jih, je pa tudi večkrat že sam bil KO-an. Tako da, če zavec cilja na zmago s KO, dobra izbira nasprotnika.

Je pa zavec za večer povedal, da je skušal pripeljati 6. uvrščenega Molino v Slovenijo, ampak je Mehikanec po mesecu pogajanj začel dvigovati ceno.

WarpedGone ::

Hector David Saldivia?
44/3?

Uh, zavcu je treba priznat pogum :)
Zbogom in hvala za vse ribe

Okapi ::

Je treba malo natančneje pogledati rezultate. Premagoval je v glavnem anonimne Argentince in Mehičane v Argentini. Enkrat je šel v ZDA in bil nokavtiran v prvi rundi, in enkrat v Anglijo, in bil nokavtiran v tretji. Kot pravi Vitez, pravi kandidat za hitro zmago. Bolj je vprašanje, kaj bo to koristilo Zavcu.

Vitez ::

Zavcu bi en KO proti solidno rangiranemu fajterju prav prišel. Konkurenca je huda in če res hoče še en fajt v ZDA, rabi kaj impresivnega, recimo KO v prvih rundah proti Saldivii.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Vitez ::

Presenečenje leta, Postol razbil Matthysseja in osvojil WBC naslov v polveltrski. Matthysse je veljal za najverjetnejšega naslednjega Pacquiajevega nasprotnika, zdaj seveda en bo nič iz tega. To je dobro za evropski boks, da Evropejec sesuje latinota, ki spada praktično med elito.

Vitez ::

Huh, številni ameriški portali trdijo, da bo Zavec boksal 25. novembra v ZDA z nikomer drugim kot Laro. Na kratko, Lara je zvezdnik, drugi najboljši v kategoriji, s številnimi močnimi fajti za sabo. Fajt bi bil pa za Larin WBA pas svetovnega prvaka. Fajt je tudi že zaveden v boxrec..

Če je to res, je bomba in nimam pojma, kako je Zavcu uspelo priti do takega fajta, saj po WBA sploh ni rangiran, pa za Laro obstaja dosti drugih možnosti. Lep konec kariere bi bil to, sanjski, upam, da do fajta res pride.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

borinho ::

Jao Dejan, pa ne Lara.... mislim sej mu ful privoščim velik dvoboj, samo Lara je za moje pojme povsem nepremagljiv. Tip je obrambni mojster, neverjetno hiter, po drugi strani komercialno nezanimiv. Edina dva poraza sta proti Wiliamsu, kjer je šlo za sodniško krajo, ter poraz proti Canelu o katerem bi se tudi dalo malo diskutirati.
if you miss your ex reload and try again

WarpedGone ::

Boljše da v zadnj borbi zgubi proti Nr2 kot proti Nr12 ali Nr22 :)
Zbogom in hvala za vse ribe

mojsterleo ::

UFF Zavec proti Lari je pravi superfight za naše razmere. Lara je izjemen boksar, dobro znanje, fizično pripravljenost, dolge roke. Velika imena se ga ogibajo. Tako kot zavec ki je nemški slovenec, ima pač smolo, da je lara ameriški kubanec....

Vitez ::

No, Lara je boksal s številnimi znanimi borci, Paulom Williamsom, potem Molino, Martyrosianom, Troutom, Isheom Smithom nenazadnje Canelom Alvarezom. Tako da nimam občutka, da on težko dobi močan fajt, zato sem kr precej presenečen, da je izbral Zavca. Baje je zavrnil Clotteya.

Zavec je res rojen pod srečno zvezdo, v ZDA hodi boksat praktično samo s fajterji, ki so tik pod statusom, kakršnega uživa recimo Floyd. Berto, Thurman, sedaj Lara, lepa izbira, ni kaj. Upam, da bo zavec dobro pripravljen in da bo ponudil močan odpor, drugače bo to enosmerni fajt, kot proti Thurmanu. V primeru poraza verjetno konec kariere, razen če bi bil res tesen poraz in bi prišla nova ponudba.

Lara pa verjetno temlje fajt kot tune up, medtem ko čaka recimo na brata Charlo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Tilen ::

Cro cop padel na dopingu.

"UFC announced today that a scheduled bout between Mirko Cro Cop and Anthony Hamilton in Seoul, South Korea has been canceled. The U.S. Anti-Doping Agency (USADA) has notified both Mirko Cro Cop and UFC that he has been provisionally suspended at this time due to a potential Anti-Doping Policy violation.


Hrvaški borec Mirko Filipović je bil s strani UFC suspendiran. Le dva dneva pred tem je Hrvat najavil svojo upokojitev.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Vitez ::

Lara že govori, d abo fajt z Zavcem njegov zadnji v tej kategoriji in da bo šel nato eno višje, kjer namerava boksat z Golovkinom.

jusv ::

Kdaj pa je fajt Lara - Zavec? In kje bo možno gledat?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

WarpedGone ::

Fajt bo 25.11.2015
WBA World Super Welterweight title
Zbogom in hvala za vse ribe

Vitez ::

Gledal boš lahko na SLO 2, po našem času mislim da ob 3 zjutraj 26.11. Preveri program.

Vitez ::

Dober boks ta konec tedna. Včeraj je Arthur Abraham komaj z deljeno odločitvijo premagal Angleža Murraya in obranil pas. Za primerjavo, Golovkin je Murraya razbil. Ponoči pa je bil zvezdniški fajt Canelo - Cotto, canelo je gladko zmagal. Cotto je samo še ime in nima več dinamita kot nekoč.

Sumo ::

A kdo mogoče ve, kdaj bosta danes ponoči začela boksati Lara in Zavec? Event se začne ob 3am, ampak je kar nekaj "undercard" matchev (mislim da 6) na začetku. Da ne bo treba vstajati sredi noči, potem pa dve uri čakati na glavni fajt...

Tilen ::

Na stavnicah kaže Zavcu zelo slabo (16:1).
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Okapi ::

Ima kdo jajca stavit 100 evrov nanj?;)

WarpedGone ::

100?
Rade volje.
Zbogom in hvala za vse ribe

Vitez ::

Bo kar ob 3. Zavec je main event in za main event s eve, kdaj se nekje začne. Če se predoborbe hitreje končajo, pač malo zavlečejo do main eventa. razen tega ziher naši niso pokupili celega večera, ampak samo zavčevo borbo, kot tudi proti Bertu in Thurmanu.
««
50 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Šport
979137805 (916) oo7
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162186 (1336) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17034239 (27887) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359531 (6427) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15618923 (10986) jakaspaka

Več podobnih tem