Forum » Šport » Boks
Boks
Temo vidijo: vsi
2dark ::
Kje bo možen ogled v živo, razen seveda na Netflix?
V dvorani.
Sam bom gledal na spodnjem linku.
https://buffsports.me/boxing-live/jake-...
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Kurzweil ::
Sparing v vaškem klubu bi bilo bolj zanimivo gledati.
Se sicer kar strinjam, tudi sicer je boks ena precej debilna stvari. Se je pa tu nekaj drugega za vprašat, kako debilen je šele folk worldwide, da je že en teden pred tem dvobojem umiral od hypa. Nekje sem zasledil, da je tole najbolj gledan dvoboj v zgodovini, kar še več pove o folku.
Konec dneva pa imata oba na računu en proper Euro jackpot, Netflix je vsaj za en dan malce popravil gledanost, precej so seveda zaslužili tudi ostali deležniki.
Kar pa je še najbolj pomembno, tale dvoboj med "influencerjem" in "upokojencem" je bil živi boredom, tudi sicer je boks ena debilna low IQ zadeva, ampak se ne bom pretirano spuščal v to, vsako tele ima svoje veselje...
2dark ::
Sparing v vaškem klubu bi bilo bolj zanimivo gledati.
Sem gledal tisti dvoboj dveh žensk. Tisto je bilo pa dobro, ker sta se klofali na polno.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
c3p0 ::
Pogledal v par minutah, žalost. Tu je le še pre-show hype, nobenega športa. Za Tysona razumem, da ne more več, leta so tu in preveč udarcev v glavo. Čudež, da še sploh kaj izgovori.
Vplivnik bi pa s svojo mladostjo lahko kaj več pokazal, če bi bil za kaj. Kak boljši boksar njegovih let, bi ga razstavil na dele s posameznimi tatuji.
Vplivnik bi pa s svojo mladostjo lahko kaj več pokazal, če bi bil za kaj. Kak boljši boksar njegovih let, bi ga razstavil na dele s posameznimi tatuji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Šport | 164471 (485) | BaTeMaN |
» | Mayweather vs. PaulOddelek: Loža | 2446 (1596) | Ganon |
» | Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 37153 (30801) | Jst |
» | Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosomOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9923 (6819) | Vazelin |
» | Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19741 (11804) | jakaspaka |