Forum » Strojna oprema » Readrat store in antec
Readrat store in antec
matter ::
Živjo
Sem naroču na redrat-store.com ohišje Antec (beli) in ko sem naroču sem dobil na mejl 2 e-maila z različno št.naročila :) Mogoče je kriva mozilla? To sem uštimu (poslal mejl) in me zanima v kolikem času dostavijo red-rat, če ma kdo izkušnje? Upam da navjo 2 poslal :))
Sem naroču na redrat-store.com ohišje Antec (beli) in ko sem naroču sem dobil na mejl 2 e-maila z različno št.naročila :) Mogoče je kriva mozilla? To sem uštimu (poslal mejl) in me zanima v kolikem času dostavijo red-rat, če ma kdo izkušnje? Upam da navjo 2 poslal :))
Leo ::
Dostava je hitra, en dan po narocilu dobis robo (razen ob vikendih).
Ce si jim mail poslal so ti moral odgovorit a ne?
Ce si jim mail poslal so ti moral odgovorit a ne?
Niso odgovoril. Zato me malo skrbi.
Bom še enkrat poslal. SIcer pa sem naročil u četrtek,
tak da vikend je vmes :(
A to kak posebna pošta (GP, interevropa...) al kak.
Bom še enkrat poslal. SIcer pa sem naročil u četrtek,
tak da vikend je vmes :(
A to kak posebna pošta (GP, interevropa...) al kak.
Leo ::
Posiljajo po hitri posti (Slo-posta), ce te ni doma ob dostavi moras stvar dvignit pri najblizji posti.
Ne boš verjel, ampak poštnino sem imel 200 SIT !!.
Pa še ker niso davčni zavezanci, ne računajo DDVja, čeprav majo na strani ceno z DDV :) ampak ubistvi je to pač cena. Tist DDV je očitno da folk ve kolk bo plaču. :)
Morm pa rečt da ohišje rula. na 1200 imam 40 st. ali par več na full obremenitvi. Ampak moj vulcano2 je GLASEN!!. Tak da me v kratkem čaka še ena "operacija." hehe
Kaki predlogi za vent ?
Pa še ker niso davčni zavezanci, ne računajo DDVja, čeprav majo na strani ceno z DDV :) ampak ubistvi je to pač cena. Tist DDV je očitno da folk ve kolk bo plaču. :)
Morm pa rečt da ohišje rula. na 1200 imam 40 st. ali par več na full obremenitvi. Ampak moj vulcano2 je GLASEN!!. Tak da me v kratkem čaka še ena "operacija." hehe
Kaki predlogi za vent ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 192134 (1224) | MikeRotch |
» | GearBest in dostava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24244 (13937) | SoulMan |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 378737 (165852) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 287040 (121826) | darkolord |
» | Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!Oddelek: Loža | 5805 (3542) | dolegar |