» »

Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!

Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!

Lith ::

No, da vas seznanim z naročanjem opreme po internetu in le-te dostavo h kupcu. Pri mimovrste.domenca sem naročil nekaj opreme (sreda) in to so tudi naslednji dan (četrtek) odposlali. V vašem profilu dobite št. paketa in tako lahko začnete lov za njim pri Yellogistics 080 22 20. Tam v petek niso vedeli, kje je paket in kdaj bodo sploh dostavili, kar pač se mi je zdelo za eno 'hitro' pošto nesprejemljivo in sem zahteval dostavo še tisti dan, ker je tudi plačana. No paketa nisem dobil, niti v ponedeljek (seveda je bil potem torek praznik) ni bilo o njem nobene sledi in danes teden dni kasneje pač paketa NI. In tako sem ostal brez materiala, ki sem ga potem raje kupil lastnonožno drugje in bom tistim YL pošti ga zataknil v rit, če se mi bo upal sploh prinest.

V prihodnje vem, da ne bom NIKDAR več sprejel način pošiljanja z YL, ker so absolutno nezanesljivi (čeprav ni GP ali Interevropa Express veliko boljši, ampak vsaj dobil sem)

sajmon ::

Moja izkušnja je pa pozitivna.
Tisti dan, ko je bilo rečeno, da dobim paket, me pokličejo mal pred sedmo zjutrej. Ker sem bil ravn na poti v Ljubljano, sem se zmenil za lokacijo v Ljubljani in sem tam prevzel paket.

OldSkul ::

Ja tudi jaz se strinjam da je tale služba precej nezanesljiva in sem mogel kar parkat pokicat da so mi pripeljali paket na dom ker jih kar ni in ni bilo.

ŽirC ::

Nimam nobenih pripomb glede YL, kadar sem narocu je bilo dostavljeno ob zastavljenem datumu.


Lp, ZirC

Lith ::

no, danes (pon. 3.5.04) sem prosil v Mimovrste, da mi še enkrat pošljejo, ker nisem dobil paketa. So mi rekli, da tudi njim niso nazaj vrnili, tak da.... (nekdo si je v žep pospravu !!!) bojo poslali še enkrat nov paket.
Je pa tisti prvi šel od njih na YL in se tam nekje 'izgubil', ker prevozno št. paketa imam in tud oni so mi nekaj iskali po skladišču v Lj, samo našli pa niso, jaz pa ga tut nimam
Fuj pa yelogistic.

bauci ::

V firmi sem poslal paket po hitri :D pošti Yellogistic iz LJ v Mozirje. Pri pošiljanju so mi obljubili dostavo naslednje dopoldne. Ker po dveh dneh pošiljka še ni bila vročena, sem klical na Yello, kjer so mi "zelo prijazno" odgovorili, da za eno pošiljko se pa že ne bodo vozili v Mozirje in da bodo že dostavili. Pošiljka je bila dostavljena četrti dan.
Yellogistic prvič, zadnjič in nikoli več.

flipflop ::

Meni so še vedno dostavili pravočasno. Vsaj zdi se mi da gre za isto firmo razen če je še kakšna D2D rumene barve?:8)

Sm jih pa enkrat cist lepo vprasu ce lako posljem en paket in pol k smo ugotovil da pac nimam firme je zenska k se ji ze prej ni nc dalo samo na hitro rekla da to pa samo firme lahko posiljajo pa je dala dol.:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: flipflop ()

ddeben ::

Sem ze parkrat narocil za vec kot 50k robe in ni bilo problemov z YL. 3. dan je vse bilo dostavljeno...tko da pri meni ni pripomb...:D

TylerDurden ::

Jst mam tudi z yellogistic slabe izkušnje, naročal sem pa slike iz digifota:

poklicali so me komaj po 3jem neuspešnem poskusu dostave, pokličejo ponavadi, ko stojijo pred bajto, bognedaj, da bi poklicali pol ure prej. Jih napizdim in nasednji dan isto sranje, me kliče da stoji pred blokom, kje sem pa jaz. Mu povem da bom čez 5 minut doma naj počaka, mi pravi da nima časa, tako da sem bil brez slik še čez vikend.

Naslednjič ista zgodba, samo sem potem jaz izbrskal GSM od šoferja in ga jaz klical, da sem stempiral dostavo tako da sem bil doma. Ful mi grejo na jetra.

InterEuropa rulz!
Let\'s make some soap ...

keko ::

Jaz sem danes narocil misko preko mimovrste in so jo danes poslali, tako da je ze sedaj v depotu in upam ,da jo bom dobil jutri v Kopru.

kihc ::

Jaz sem naročil prav tako kot ti - v petek pred začetkom počitnic.
V soboto sem dobil mejl, da je pošiljka potrjena in predviden čas dostave ponedeljek. Ok, v ponedeljek čakam paket, ga ni (vsaj tako sem mislil), mi prinese nona listek o nedostavljeni pošiljki. Ups. :D Pač je bil tip prmen ob 9h zjutraj ko pošteni ljudje na počitncah globoko spijo. No pokličem tja, so rekl da bojo prnesl v sredo...
No pol me pa čez ene 5 ur, okol 3h popoldne tip pokliče, reče da se po isti poti vrača in da če sem doma se lahko se enkrat oglasi. No in tako sem dobil naročeno še isti dan.

Men se je zdel vse čist ok.
x

laibachnsk ::

Jest imam dobre izkušnje (Mimovrste in Yellogistics).
Naročil sem R9800pro v nedeljo,dobil sem potrdilo da bo roba prišla najkasneje v sredo in robo sem dobil v sredo.Voznik je poklical vprašal če sem doma in roba je prišla....
Imel sem reklamacijo na grafi ni delal tv -out,robo sem poslal nazaj in sem zelo hitro robo dobil nazaj(novo),spet me je poklical ISTI šofer in je vse bilo OK.
Kar se tiče obeh sem zelo zadovoljen.

Mavrik ::

Tudi jaz mam z Mimovrste same dobre izkušnje. Sem še vse dobo tako kot je bilo rečeno.
The truth is rarely pure and never simple.

Lith ::

sej je Mimovrste VSE lepo in precej več kot nekateri trgovci posredovala tut pri YL in se mi opravičili in še enkrat bodo poslali, samo...
YL SUCKS .... bljah
(zdej pišem že iz izkušenj 2 kolegov, ki sta dobila poškodovano embalažo - monitorja in tiskalnika, v tem je manjkal kabel za 220V adapter)

cryptozaver ::

Moje izkusnje so dobre. Ceprav nek link ki omogoca sledljivost posiljke ni delal to kar bi moral. Moja poslijka naj sploh ne bi obstajala???!!! No zadevo sem dobil pravocasno.
In se en + za mimovrste. Definitivno najcenejsa web stacuna za racunalnisko opremo v SLO po mojih izkusnjah.

Caligula ::

Predvsem majo idiotsko politiko dostave. Pride dopoldne, ko skoraj nikogar ni, poklice ne, ce ze poklice 2 minuti preden je pri tebi,..
Jaz vedno v opombe napisem pri nakupih, da naj me obvesti sofer po telefonu-dam mobilnega, da se je ne bo za brezveze vozil...

Rezultat? NIKOLI tega ne naredijo. Kreteni.
In zato najraje stvari sprejemam po navadni posti, ker tako dobim prej kot ce se zajebavam z tistim kretenom in se loviva cel teden skor.
Pa blizje mi je do poste skocit ko mam cas kot do skladisca od teh moronov.

Posrane telefonske ne zna zavrtet. Nima casa. Za brezveze okol vozit pa po 3krat za dostavljat ma tud cas.
Pa se napisem ponavadi, da dopoldne ni nikogar, ki bi lahko prevzel,..

Skratka nesposobnost na vrhuncu.

Lith ::

AVE GLS.
Danes dobil, včeraj poslali (brez YL). Sicer pa navadna hitra pošte (pošta slovenije) VEDNO pride in dobim naslednji dan.

trot ::

Recimo, da bi rad poslal en paket mal čez 30 kil nekam v Prekmurje, doma sem pa iz ene vasi pri Krškem. In seveda nisem pravna oseba. Katerga dostavljalca ponucat, da bo prišel domov iskat in da bo ceneje, kot če sam zapeljal. Prosil bi za izkušnje tistega, ki je to že počel, in da, sem si že pogledal njihove domače strani s ceniki in in mi je door-2-door še nekak najbolj simpatičen.

flipflop ::

Jst sem poslal preko GLS 19" CRT monitor in je cena bila ~3000SIT.

trot ::

flipflop: hvala za info. Ti nisi slučajno pravna oseba?
Pri mojemu "paketku" je problem še to, da je kar velik cca 70x90x30 cm in ga malo daje še volumska teža ali kakorkoli že oni temu rečejo

flipflop ::

Ne nisem pravna oseba. Je pa tudi ta moj paket bil kar velik, sicer nimam zdaj mer, bil je v škatli od monitorja.

Boeing ::

Imam z door-to-door kurirsko pogodbo, in svaka jim čast. V 5 letih so zamočili meni se zdi da 2 paketa, pa še tista sta bila dostavljena naslednji dan al kako je že blo... se ne spomnim čisto točno več.

Vglavnem, jaz zahtevam dostavo z door-to-door :)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Caligula ::

Trot, Door to Door so zanesljivi pa poceni. Za navadne predmete je nekak jurja za po Sloveniji, ce pride na dom pobrat,.. pa res so dobri.

Lith ::

ja, Door To Door - 080 15 01 je za nas navadne smrtnike (fiz. os.) pravi. Sem že pošiljal in deluje OK.

OldSkul ::

Se oproščam, da odpiram staro temo toda moram povedati še eno zadevo v zvezi z Yellogistic.V petek sem naročil paket pri Mimovrste in sem še zahteval sobotno dostavo za kar sem plačal dodatnih 500 Sit.No, in danes sem jih čakal celo dopoldne a paketa od nikoder.Mislim, ne vem kaj se zdaj grejo tako, da bom počakal do ponedeljka in klical na Yellogistic kaj se dogaja in zahteval seveda, da mi odštejejo 500 Sit od celotne vrednosti.
Sicer sem od njih to poletje dobil že 2 pošiljki.Vse je potekalo brez napak in sem naročeno dobil naslednji dan-dopoldne.

Lp

bradek ::

Vceraj sem narocil na mimovrste neko zadevo, popoldne sem dobil obvestilo da je blago odposlano in da ga dobim v ponedeljek.

-----------------------
Način dostave:
# Pošiljko bo dostavilo podjetje za dostavo pošiljk. Pošiljko bo dostavilo podjetje GLS.
# Za informacije o dostavi pokličite na telefonsko številko 01/ 500 11 75.
-----------------------

Yellogistics nic vec? :)


EDIT: url: http://www.gls-slovenia.com/
EDIT2: Ocitno gre za General Parcel.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bradek ()

G[e]c ::

Ta GLS je pa vredu, sm zadnic narocu disk prek mimovrste , seveda zjutri me ni bilo doma tko da sm ke poklicu in prisel iskat kar tja.
BTW: skladisce majo tm kjer mam rutar na konc celovske cist simpl za najdt pa prijazni so.

Mimovrsta je pa tud 1A.

flipflop ::

GLS so še kar v redu, mi je pa Yellogistics dostavil paket CD-jev enkrat na soboto, pa nisem plačal nič dodatka.

smilyxx ::

Ehh meni je pa še vedno najbolj "naravno", da se lepo odpelješ na Jesenice pa zadevo osebno revzameš.
Save water.
drink beer.

Brilko ::

Meni se tudi zdi to čist normalno, sej se sam okol 100km >:D .

smilyxx ::

Meni je to samo 20 km :P .
Save water.
drink beer.

McHusch ::

Yellogistics so nesposobni...

Paket iz Maribora čakam že od prejšnjege torka.. Še vedno ne duha ne sluha o teh moronih.

SodVina ::

Ja, jest bi tud en minus prilimov zdraven Yellogistics. Sem enkrat neki narocu, seveda sporocu, da me morejo vsaj kaksno uro prej poklicat. Tip me klice, pravi da je pri meni doma. Mene seveda ni blo, sva se zmenila za naslednji dan. Naslednji dan si vzamem dopust, cakam doma se dve uri potem, ko bi paket ze mogu dobit. Klicem soferja, pa pravi, da danes nima paketa sabo. Da zgleda da mu ga niso dali.Potem sem klical na firmo, usluzbenka je bila zelo prijazna. Tako kot sem se zmenil z njo, tako je potem tudi bilo. Ja, ce bi hotli, bi se lahko malo bolj potrudili. Drugace pa imam vedno probleme z dostavnimi sluzbami, zato kupujem v takih trgovinah, ki so na dosegu roke, pa grem lepo sam iskat paket.

OZZY ::

NI ga čez door to door. Vedno sem dobil kot je bilo obljubljeno. Pa tudi ostali. Tako da jaz ne uporabljam nobene druge dostavne službe kot te.

So mi pa enkrat dostavili iz Interevrope preko LJ. Namesto da bi mi tip pripeljal v Litijo paket ko je šel iz LJ proti Litiji in zagorj je tip prvo šu tam (ne da bi v Litiji pustu paket) pa potem nazaj proti meni. Jaz pa čakam. ....No na koncu sem šu v Lj in prevzel na sedežu.
Go with the flow.

Yakamashi ::

od nedavnega na =) pošiljamo 90% pošiljk prek dostavne službe GLS.

Aja, če se vam kdaj naredi kakšna taka traparija glede dostavljanja, se ne bat nas poklicat pa mal zanoret, tak feedback rabimo, pa četudi je neugoden za vse...

Se pa čist osebno strinjam, GLS 10x boljši.

McHusch ::

Pod mojim stanovanjem (dobesedno v istem bloku) prenavljajo Pošto, ki bo sedaj hranila pošiljke za naš del Celja, tako da dostavne službe no more...

Jest grem na Pošto Slovenije ;)

mloncar ::

jst imam tut same dobre izkušnje z to dostavno pošto in mimovrste! vedno prav čas prnesl in v enem kosu :D
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO

lambda ::

Tko sem jezn (čakam namreč na paket ... k meni še pridejo ne, kaj šele da bi rišli vsaj takrat, ko me ni), da sem mi sploh ne da razlagat. Na kratko: mimovrste + YL je prevečkrat čist crap kombinacija.

nodrim ::

jst tut same dobre izkušnje .. še nikoli falili dneva dostave in nikoli problemov s paketom ..

flipflop ::

No danes sem spet dobil paket z mimovrste. Naročil sem ga 12.04 zvečer, danes dopoldne pa sem ga dobil domov, tako kot je pisalo. Tako da jaz nimam problemov. Lahko si pa tudi naročiš v službo, če te takrat ni doma. Ali pa naročiš komu drugemu, za katerega veš da bo takrat doma.

CODman ::

V petek sem pri mimovrste naročil ram patriot 1G ddr400. Čeprav je pisalo da so zaloge omejene (to pomeni da zaloga je vendar ne v večji količini) so mi na mail poslali nakup zaključen šele v torek. Služba yellogistic naj bi tako dostavila ram v sredo. OK do tuki vse lepo in prav. V sredo je bil izdelek v depotu v ljubljani, ter napisali so da je blago odpremljeno na dostavo. pridem iz faksa in NIČ. Ok sm reku da so zajebal (oprostite izrazu) sem poklical na 080 2220 kjer sem čakal 5min ker so bile vse linije zasedene. Oglasi se nek čuden tip. Pravim kaj je z mojo pošilko. pravi da je prišlo do neke pomote............ Ubistvu je tip neki mrmrav, ko da bi bil zombi. Ga vprašam če bo jutr. Obljubimi da bo. Danes so ob 6:45 SPET napisali pošilka odpremljena. Vendar jo do 12 ure še ni bilo (ponavadi pride od 8-10 tam nekje) zato sem ponovno klical na yellogistic. Oglasil se je nek bolj prijazem možakar kot včeraj. Spet sem mu rekel da bi včeraj mogel dobiti pošiljko, vendar je prišlo do napake, zato bi jo moral dobiti danes. Tip pravi da je pošiljka odposlana in da jo dobim danes...............

Do sedaj še nisem dobil mojega RAMa 1G. Torej če do večera ne dobim pošilke kličem na yellogistic in jim povem da naj nehajo z tem nategovanje in naj pošilko pošljejo nazaj na mimovrste, ker je ne bom sprejel.

Mislm ej to je pa too much. Ram bom šel nabaut v eventus (geil 1G). Pošilko pa nej si v rit zataknejo.

Podoben problem sem z yellogistic že imel, vendar je bila pošilka primeni že naslednji dan.

Vem da mimovrste ni pri tem nič kriv, vendar zaradi neresnosti, in nategovanje s strani yellogistica žal tega ne morem sprejet.

Nejc Pintar ::

Ja, tudi sam sem imel probleme z Yellogistics, sicer sem pravočasno dobil listek dam
pa kličem tipa, pa mi je govoril da nima časa da se vozi iz kranja do mene (slabih 10km), da naj se zmeniva nekje u KR...
Pol sem se nekako zmenil da je fotr pobral paket:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

nokia6310 ::

Lith:
Jaz sem samo enkrat naročil pri njih.
Z dostavo sem bil zadovoljen.
Naš človek je prišel in mi je rekel, če sam doma da ima zamene paket i da mi ga bo prineso kmal da je žbliz pa da bo glih zdej kle.
Tko da sam nisem imel problemov, čeprav nisem pristaš naročevanja robe preko interneta.

Zgodovina sprememb…

Smeagol ::

Tile YL so popolnoma nesposobni in popolnoma neprimerni za dostavljanje cesarkoli.

Narocil sem izdelek iz com-shopa. Dostavljen naj bi bil z YL. Paket je bil oddan v torek. Pricakovan prihod - sreda. Oce caka doma, da prevzame in placa. Nikogar! Caka cetrtek. Nikogar. klicem in mi recejo pride popoldne. Se vedno nic. Klicem zvecer in mi telefonska tajnica pravi da delajo samo do 17:30. poklici jutri. Klicem danes (petek). Mi recejo: Vceraj ni imel casa. Bo dostavil danes po 16 uri!!!

Klicem po 16 uri. Cakam skoraj 20 minut, da nekdo dvigne slusalko. Klicejo kurirja. Se opravicuje. Ima veliko dela. Pride cez eno uro. Sem jim povedal, da ce mu bo danes spet casa zmanjkalo naj vse skup nazaj na comtron odpelje. Bom sel jutri sam iskat zadevo.

Popolnoma nesposobni, za stranke se jim je*e.

Saladin ::

Šok stvari sem že naročeval preko vsakovrstnih služb, pa ni bilo nikjer večjih težav. Tudi preko Yellogistics, GLS in Doortodoor.
Najbolj je odvisno od specifičnega dostavljalca, ki jih imaš vsake sorte. Če tip prvič išče en naslov in ne pozna kraja je logično, da ne pride do ure natančno. Ampak vsi dostavljalci, ki so že bili enkrat na mojem naslovu, so bili od takrat naprej vedno točni, o zanesljivosti da ne govorim.
Če imate rednega dostavljalca za okraj, ga vprašajte za mobitel. Če ga lahko direktno pokličete se lahko zalomi manj stvari.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

dolegar ::

Yellogistics, je totalno sranje od podjetja/kurirja. Ko sem jaz naročir atikel pri mimovrste sem na paket čakal en teden. Še prek navadne pošte bi dobil trikrat prej ;((

Najbolj me je razpizdilo, ko sem gledal, prek neta, kaj se dogaja s paketom... in opazil, da je kurir napisal, da ni mogel izročiti pošiljke, ker ni bilo naslovnika doma!!! Pa sem bil samo zaradi paketa celi ljubi dan doma!!!!!

Kako si lahko privoščijo take laži!!! Še eno leto potem mi dvigne tlak, ko se spomnim na to....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UPS - hitra dostava My Ass (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5630944 (10994) Marina2
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
567812 (5983) galu
»

Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6017119 (9068) opeter
»

Neprofesionalnost in nezanesljivost Door to Door (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
607790 (3494) slo81
»

Posta Slovenije - posiljanje z odkupnino

Oddelek: Loža
157577 (5559) ali3n

Več podobnih tem