» »

Prenosnik A4000 serial - A4D TRONOTE

Prenosnik A4000 serial - A4D TRONOTE

znovak ::

Pri nameščanju OS, se mi je nekaj zalomilo pri prvem restartu. Pri dvigovanju BIOS, pride do prikaza priklopljenega diska, da je disk DMA Mode-5. SMART Capable and status OK in tukaj je konec. Ne dela nobena ledka, ne sliši se niti HD, niti CD. Mi lahko kdo pove kaj bi bil vzrok temu. Mislil sem prvo da je šel disk rakom žvižgat, pa sem ga priklopil preko USB in sem lahko na njega pisal in brisal. CD_RW ne vem ali dela ali ne, ne vem kako bi ga preveril. Bojim se da je v vprašanju BIOS, čeprav ga nisem flešal, je kot je bil ko sem prenosnik kupil.
Z.Novak

MIHAc27 ::

Hm... v biosu se da ponavadi izklopiti Cd ali disk. Probaj najprej enega pa da vidiš do kje prideš, nato še drugega.

Če daš disk ven, in ti potem bootne windows inštalacijo zna bit težava v disku/bios nastavitvi.

znovak ::

Pozdravljeni, zopet se po dolgem času javljam z problemom. Želel bi vedeti ali obstaja kakšen program za spremljanje in snemanje prometa v mreži (konkretno kaj se piše in pošilja). Namreč moji domači se preveč igrajo na faceboou, slike ki jih dobijam od prijateljev ki jih vidijo jaz ne vidim v moji konekciji čeprav sem z njimi skupni prijatelj. Me pa ima firbec da sam pregledam njihove slike v njihovih albumih. Mreža je domača in vključuje 4 računalnika (brezžična povezava v stanovanju z modemom speedport W503V)
Z.Novak

miranpozar ::

Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Konzole
1929184323 (23163) kiFni
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490519449 (85130) jedateruk
»

Blue screen, na novem računalniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
313031 (2183) meuludine
»

Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11936768 (30957) Jst
»

Core duo gericom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11913811 (9150) rokipoki

Več podobnih tem